Skocz do zawartości
Dragon

Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY 2008

artech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
w dodatku jestem chora, na lekach
No to zapomnij o płynie z pianką :mrgreen:

No jeszcze czego :evil:

Na zlocie nie miałam sposobności bo byłam o czterech kółkach z silnikiem spalinowym, teraz się kuruję, za 2 dni będzie luzik. I mała poprawka: jestem przeziębiona i staram się nie dopuścić do rozwoju choroby :wink:

Czyli mam rozumieć, na Głównym?
Tak.

No to dobra, na miejscu się jakoś zdzwonimy.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
tylko proszę bez orkiestry. :mrgreen:

a żeński chór topless :?: i czerwony dywan mogą być :mrgreen:

Ja tam na żeński chór się nie piszę :evil: Ale czerwony dywan może być :mrgreen:

Napisano
Tomek[prośba] proszę mi zająć przedział dla palących

A co sam będziesz siedział :?::mrgreen::wink: Bo ja z tych niepalących :mrgreen:

Wytrzymasz te dwie godzinki :razz::wink:

Napisano
Jak mus to mus ,pewnie ze wytrzymam .
:razz::razz::razz:

No to nam taka 3 osobowa moderska banda wyszła :twisted::lol::lol::lol:

A poważnie to ciekaw jestem targów, bo w Poznaniu jeszcze nie byłem. Szczególnie rozglądam się za wklejanką i surfcasterem :cool:

Napisano
Wytrzymasz te dwie godzinki
Jak mus to mus ,pewnie ze wytrzymam .

Najaramy się przed wejściem do pociągu :twisted:

A jeszcze tak myślę, mańku wyjdę po Ciebie przed dworzec, chyba dobre wyjście... Bo wewnątrz to się chyba nawet nie zdzwonimy za bardzo.

No to nam taka 3 osobowa moderska banda wyszła :twisted::lol: :lol: :lol:

No, tylko nie banda musimy trzymać fason :lol::lol::lol:

A poważnie to ciekaw jestem targów, bo w Poznaniu jeszcze nie byłem.

Ja w ogóle nie byłam na targach, nie mówiąc już o Poznaniu.....

liczę na "Przewodników" i "Pomagaczy" w macaniu sprzętu :twisted::wink:

Gość bogdan39
Napisano

Madi i Trini ale macie zdjecia.

Ojejku

Napisano

Madi jesli chodzi o ceny pociagow to patrz na to jakie pociagi ogladalas

Najtansze sa bilety na osobowy, pozniej pospieszny, ekspres i inter city :twisted:

Kupuj jeden bilet bo im dluzsza trasa tym jest on stosunkowo tanszy tzn kupujac dwa np klodzko wroclaw i wroclaw poznan na pewno wyjdzie drozej :lol:

Jak juz bedziesz wiedziala jak jedziesz to zaznacz przy wykupowaniu biletu jaki chcesz a pozniej sprawdz go :!:

Panie czesto sie myla a konduktor powie ze to twoja wina bo nie sprawdzilas co i jak - na dodatek jak bedzie mily to za dodatkowa oplata wypisze ci kwitek na roznice w cenach a jak bedzie cwokiem to jeszcze jakas kare wlepi :roll: (nie strasze tylko ostrzegam)

Majac bilet na pociag drozszy mozesz jechac tanszym czyli np bilet na pospieszny jedziesz osobowym ale w druga strone to nie dziala :lol:

No a co do macania to bedziesz miala co macac :lol:

Pozdr

Szybki edit

Madi z tego co pisalas to jedziesz do Wrocka osobowym a pozniej pospiechem do Poznania

Taki bilet to koszt 38 zl w drugiej klasie chyba ze masz znizke jakas (wedlug stronki ale na taka odleglosc to bedzie jakos tak)

Jesli bys wracala samymi osobowymi to masz koszt 25 zl jesli tak jak do Poznania to 38 a jesli samymi pospiechami to 42 zl

Tak czy siak 38 (do poznania) i 25 (najtansza opcja powrotu) = 63

Jesli moge cos zaproponowac to chyba lepiej kupic bilet weekendowy o ktorym pisalem bo placisz 60 zl i jedzisz do oporu osobowymi i pospiechami po calej Polsce od piatku od 20 do poniedzialku 6:00

Jesli bys chciala to pamietaj o dowodzie osobistym bo to bilet imienny

Koniec wywodow kolejowych :lol:

Pozdr

Napisano
Madi jesli chodzi o ceny pociagow to patrz na to jakie pociagi ogladalas

Najtansze sa bilety na osobowy, pozniej pospieszny, ekspres i inter city :twisted:

No to to wiem, przynajmniej tak mi się wydaje :mrgreen::lol::lol:

Kupuj jeden bilet bo im dluzsza trasa tym jest on stosunkowo tanszy tzn kupujac dwa np klodzko wroclaw i wroclaw poznan na pewno wyjdzie drozej :lol:

Jak juz bedziesz wiedziala jak jedziesz to zaznacz przy wykupowaniu biletu jaki chcesz a pozniej sprawdz go :!:

No to jestem w domu :grin:

No a co do macania to bedziesz miala co macac :lol:

No mam nadzieję, że któryś się da :lol::lol::lol:

Też się wybieram. Jeszcze nie wiem jak i o której będę ale na 98 % dotrę.

artech a Ty co się tak późno odzywasz, co?

Założyłeś temat to powinieneś pierwszy wyskoczyć: będę o: (...), przyjeżdżajcie :twisted:

Napisano
artech a Ty co się tak późno odzywasz, co?

też własciwie nie wiem co Pan Moderator sobie wyobraża :P

Napisano
W sobotę będę ok 15 (choc moze uda mi się na 11)

tomik postaraj się być na 11, w innym przypadku będą marne szanse byśmy się poznali, czego bym bardzo żałowała :evil::cry:

Oczywiście nie naciskam :wink:

Napisano
tomik postaraj się być na 11,

Postaram się w sumie to tylko kwestia wstania ok 2 :mrgreen::wink:

O ja Cię :shock::shock::shock:

A ja myślałam, że moja pobudka gdzieś 3:50 to porażka :roll::lol:

madi, Kup weekendowy jak Ci radzi P :wink:

A co zrobię jak będę wracać o 15:40 z Pozka do Wrocka to jest IC i drapną mnie konduktorzy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.