madi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 w dodatku jestem chora, na lekachNo to zapomnij o płynie z pianką No jeszcze czego Na zlocie nie miałam sposobności bo byłam o czterech kółkach z silnikiem spalinowym, teraz się kuruję, za 2 dni będzie luzik. I mała poprawka: jestem przeziębiona i staram się nie dopuścić do rozwoju choroby Czyli mam rozumieć, na Głównym? Tak. No to dobra, na miejscu się jakoś zdzwonimy.
maniek Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 o której mam być na dworcu coby was powitać..No coś 10-50 ,tylko proszę bez orkiestry.
sinus Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 tylko proszę bez orkiestry. a żeński chór topless i czerwony dywan mogą być
madi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 tylko proszę bez orkiestry. a żeński chór topless i czerwony dywan mogą być Ja tam na żeński chór się nie piszę Ale czerwony dywan może być
maniek Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 a żeński chór toplessMoże być ,nawet Mongolski balet
trini Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 a żeński chór toplessMoże być ,nawet Mongolski balet ej mongolski balet i ja chce zobaczyć!
tomek1 Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Tomek[prośba] proszę mi zająć przedział dla palących A co sam będziesz siedział Bo ja z tych niepalących Wytrzymasz te dwie godzinki
maniek Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Wytrzymasz te dwie godzinkiJak mus to mus ,pewnie ze wytrzymam .
tomek1 Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Jak mus to mus ,pewnie ze wytrzymam . No to nam taka 3 osobowa moderska banda wyszła A poważnie to ciekaw jestem targów, bo w Poznaniu jeszcze nie byłem. Szczególnie rozglądam się za wklejanką i surfcasterem
madi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Wytrzymasz te dwie godzinkiJak mus to mus ,pewnie ze wytrzymam . Najaramy się przed wejściem do pociągu A jeszcze tak myślę, mańku wyjdę po Ciebie przed dworzec, chyba dobre wyjście... Bo wewnątrz to się chyba nawet nie zdzwonimy za bardzo. No to nam taka 3 osobowa moderska banda wyszła :lol: No, tylko nie banda musimy trzymać fason A poważnie to ciekaw jestem targów, bo w Poznaniu jeszcze nie byłem. Ja w ogóle nie byłam na targach, nie mówiąc już o Poznaniu..... liczę na "Przewodników" i "Pomagaczy" w macaniu sprzętu
artech Napisano 5 Lutego 2008 Autor Napisano 5 Lutego 2008 Też się wybieram. Jeszcze nie wiem jak i o której będę ale na 98 % dotrę.
P Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Madi jesli chodzi o ceny pociagow to patrz na to jakie pociagi ogladalas Najtansze sa bilety na osobowy, pozniej pospieszny, ekspres i inter city Kupuj jeden bilet bo im dluzsza trasa tym jest on stosunkowo tanszy tzn kupujac dwa np klodzko wroclaw i wroclaw poznan na pewno wyjdzie drozej Jak juz bedziesz wiedziala jak jedziesz to zaznacz przy wykupowaniu biletu jaki chcesz a pozniej sprawdz go Panie czesto sie myla a konduktor powie ze to twoja wina bo nie sprawdzilas co i jak - na dodatek jak bedzie mily to za dodatkowa oplata wypisze ci kwitek na roznice w cenach a jak bedzie cwokiem to jeszcze jakas kare wlepi (nie strasze tylko ostrzegam) Majac bilet na pociag drozszy mozesz jechac tanszym czyli np bilet na pospieszny jedziesz osobowym ale w druga strone to nie dziala No a co do macania to bedziesz miala co macac Pozdr Szybki edit Madi z tego co pisalas to jedziesz do Wrocka osobowym a pozniej pospiechem do Poznania Taki bilet to koszt 38 zl w drugiej klasie chyba ze masz znizke jakas (wedlug stronki ale na taka odleglosc to bedzie jakos tak) Jesli bys wracala samymi osobowymi to masz koszt 25 zl jesli tak jak do Poznania to 38 a jesli samymi pospiechami to 42 zl Tak czy siak 38 (do poznania) i 25 (najtansza opcja powrotu) = 63 Jesli moge cos zaproponowac to chyba lepiej kupic bilet weekendowy o ktorym pisalem bo placisz 60 zl i jedzisz do oporu osobowymi i pospiechami po calej Polsce od piatku od 20 do poniedzialku 6:00 Jesli bys chciala to pamietaj o dowodzie osobistym bo to bilet imienny Koniec wywodow kolejowych Pozdr
madi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Madi jesli chodzi o ceny pociagow to patrz na to jakie pociagi ogladalasNajtansze sa bilety na osobowy, pozniej pospieszny, ekspres i inter city No to to wiem, przynajmniej tak mi się wydaje Kupuj jeden bilet bo im dluzsza trasa tym jest on stosunkowo tanszy tzn kupujac dwa np klodzko wroclaw i wroclaw poznan na pewno wyjdzie drozej Jak juz bedziesz wiedziala jak jedziesz to zaznacz przy wykupowaniu biletu jaki chcesz a pozniej sprawdz go No to jestem w domu No a co do macania to bedziesz miala co macac No mam nadzieję, że któryś się da Też się wybieram. Jeszcze nie wiem jak i o której będę ale na 98 % dotrę. artech a Ty co się tak późno odzywasz, co? Założyłeś temat to powinieneś pierwszy wyskoczyć: będę o: (...), przyjeżdżajcie
trini Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 No a co do macania to bedziesz miala co macac taaaaa?????
trini Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 artech a Ty co się tak późno odzywasz, co? też własciwie nie wiem co Pan Moderator sobie wyobraża
madi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 No a co do macania to bedziesz miala co macac taaaaa????? To co zacieramy łapki
trini Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 No a co do macania to bedziesz miala co macac taaaaa????? To co zacieramy łapki haha
tomik Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 W sobotę będę ok 15 (choc moze uda mi się na 11) będę do niedzieli do ok 15.
Styper91 Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Mój wyjazd na sobotnie targi jest zagrozony ;/ zawisla nad nim sila wyzsza ale niedziela jest pewna ;p
madi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 W sobotę będę ok 15 (choc moze uda mi się na 11) tomik postaraj się być na 11, w innym przypadku będą marne szanse byśmy się poznali, czego bym bardzo żałowała Oczywiście nie naciskam
tomik Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 tomik postaraj się być na 11, Postaram się w sumie to tylko kwestia wstania ok 2
madi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 tomik postaraj się być na 11, Postaram się w sumie to tylko kwestia wstania ok 2 O ja Cię A ja myślałam, że moja pobudka gdzieś 3:50 to porażka madi, Kup weekendowy jak Ci radzi P A co zrobię jak będę wracać o 15:40 z Pozka do Wrocka to jest IC i drapną mnie konduktorzy?
camel77 Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Ja sie ciesze ze niektorzy zostaja do niedzieli moze uda mi sie z nimi spotkac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.