peeress Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Dzień dobry. Dobrych kilka lat temu stałem sie posiadaczem dwóch wędek oraz kołowrotka. Jako, że nie jestem ani zapalonym ani nawet wędkarzem odłożyłem je grzecznie do szafy i tak leżały u mnie az do tej pory nie używane. Teraz potrzebował bym trochę gotówki i postanowiłem je sprzedać. Są to wędki * Robinson Titanium Traut 2.70m c/w 4-12 Modules Carbon Made in Japan * Robinson Titanium RS CatFish 3m c/w 45-90 Modules Carbon Made in Japan oraz kołowrotek: Diplomat FX 58 wędki są nie uzywane w oryginalnych pokrowcach. Wyglądają jak nowe. Kołowrotek w oryginalnym opakowaniu w stanie idealnym Ile to wszystko może być warte? Opłaca sie to wystawić na allegro czy może sprzedac w innym miejscu? Jakimś Komisie? Mieszkam w Oświęcimiu w woj. Małopolskim. Kraków równiez moze byc rynkiem zbytu. Z góry dziękuje za pomoc
peeress Napisano 9 Listopada 2007 Autor Napisano 9 Listopada 2007 a co ? napisałem coś nie tak? są to wędki robinson. A made in Japan napisałem, bo nie wiem czy to ma znaczenie. Niektóre sprzęty AGD RTV są produkowane w róznych krajach i ludzie patrzą na to, gdyz z poszczególnych krajów odznaczają się rózną jakością
artech Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 a co ? napisałem coś nie tak? niby nie tyle że Robinson to polska firma, której wyroby pochodzą z CHRL
maniek Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 Chiny, malezja - prawie jak Japonia jeden czort
andi64 Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 no to teraz chłopaka zdołowaliście myślę że mu teraz przykro będzie
pawel1234-93 Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 ;p moze dasz fotki bo jakos nie moge znales nic o tych wedziskach hyba sa stare ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.