piotreksalek Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 @supersobi dzęki za supersobiszybką odpowiedź. A co np. z Odrą powyżej A6, która jest jasnoniebieska, czyli niby nie-PZW? Co z jej kanałami?
Supersobi Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Powyżej A6 zaczyna się woda gospodarowana przez rybacką spółdzielnię "REGALICA".. Poczytaj tu : REGALICA
maniek Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Supersobi, Fajną macie mapkę ,nie wiedziałem że jez. Morzycko należy do PZW
Supersobi Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Supersobi, Fajną macie mapkę ,nie wiedziałem że jez. Morzycko należy do PZW ..tak ..mapka piękna, bardzo przydatna, i co najważniejsze aktualna - dopiero w tym roku ją wrzucili na stronkę A gdyby ktoś chciał to sprzedają ją w formie papierowej za 6 PLNów
kocur Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Od kilku dni studiuję tą mapkę i jakoś nic mi nie przychodzi do głowy Jakieś spokojne miejsce bez ludzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.