Supersobi Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Szkoda tylko ze panowie policjanci którzy dokonują kontroli sa lepiej poinformowani A co dostałeś mandacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 A na Cegielince dzisiaj Policja; Straż Graniczna i Straż Miejska - jak oni pływali i kontrolowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 uuu nie wierze, co im sie stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Supersobi, Jak Cię widzą tak Cię piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Heh nie dostałem, ale mam dylemat rzucac sobie na wodach pzw pod grozba mandatu i wyklecia wiekszosci z was, albo nie chodzic w ogole na razie na ryby, bo na chwile obecna moja stucdencka kieszen nie pozwala na wydatek ponad 100 zl na karte pzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 luk1234 tutaj masz całe info gdzie możesz łowić: Obszar działania Okręgowego Inspektoratu Rybołówstwa Morskiego w Szczecinie obejmuje: * Polskie morskie wody wewnętrzne: o Polską część Zalewu Szczecińskiego, o Zalew Kamieński, o Jezioro Dąbie, o Jezioro Wicko Małe, o Jezioro Wicko Wielkie, o Polską część Jeziora Nowowarpieńskiego, o Roztokę Odrzańską, o rzekę Odrę Zachodnią (od północnej krawędzi mostu nitki wjazdowej Trasy Zamkowej w Szczecinie w stronę ujścia), o rzekę Parnicę (ku wschodowi od wschodniej krawędzi mostu Portowego przy ul. Gdańskiej w Szczecinie), o rzekę Regalicę (od północnej krawędzi mostu Cłowego przy ul. Gdańskiej w Szczecinie w stronę ujścia), o rzekę Płonia (od północnej krawędzi mostu przy ul. Przestrzennej w Szczecinie - Dąbiu w stronę ujścia), o rzeki Dziwna, Stara Świna oraz kanały: Jasienicki Nurt, Policki Nurt, a także kanały łączące rzekę Odrę z rzeką Regalicą i jeziorem Dąbie położone na północ od granic wymienionych w punktach 8 i 10. * morze terytorialne od południka 15°23'14'' długości geograficznej wschodniej (ku zachodowi od miejscowości Dźwirzyno) do zachodniej granicy Państwa, * morskie porty i przystanie oraz pas techniczny w tych granicach wyróżnienie kolorem to moje sugestie na spina źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 U mnie kolejnych 2 złapanych na szarpaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Pytanie troche odiegajace od tematu..gdy zdam egzamin na kartę pzw i opłacę składkę na dany rok to jest ona wazna przez rok od daty wystawienia czy do konca roku kalendarzowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 do końca roku kalendarzowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Pytanie troche odiegajace od tematu..gdy zdam egzamin na kartę pzw i opłacę składkę na dany rok to jest ona wazna przez rok od daty wystawienia czy do konca roku kalendarzowego? Do końca roku kalendarzowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Pomysł... bedziemy podbiegac do szarpakowca od tyłu i wpychac go do wody.. taka akcja dywersyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Wtedy prawo będzie po ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 (nie dokończyłem) ...a później w nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Jeśli do końca roku kalendarzowego to w tym roku już nie wykupie - nie ma sensu na jeden miesiąc ;/ Polatam najwyżej trochę po wodach sumowskich Btw. jak przechodzilem wczoraj kolo mostu dlugiego zero szarpaka za to chyba ze 25 splawikowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 ...gruba płoc wchodzi na odre podobno - stąd to pospolite ruszenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Też tak słyszałem że płocisko wchodzi i dlatego jutro siadam z kijami na Cegielince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Wchodzi, idąc ostatnio porzucac widzialem jak koleś wyjoł płoć na oko 0.8 - 1 kg koło dworca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 W sobotę przez cały dzień obserwowałem co się dzieje na styku Cegielinki i Regalicy. Widok tłoczących się amatorów dużej płoci bezcenny takie obłożenie było że nawet podbieraka nie dało rady wcisnąć pomiędzy nich Ale za to szarpaka żadnego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 dziś przy moście długim "tylko" dwóch szarpakowców , jeden został ostro pojechany przez znajomego wędkarza , zaczerwienił się jak buraczek i zwinął "zestaw" . tłumaczył ,że używa tej metody bo inaczej suma nie da się złapać... oczywiście kilku wędkarzy złapało po niewymiarowym sandałku i od razu pochowali zdobycz w jakieś ukryte miejsca... mi też się udało złapać wymiarowca ale w przeciwieństwie do innych trafił do wody . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 pepe bedziesz w tych samych okolicach w srode miedzy 11-14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 luk1234, myślę , że będę bo mam szkołe na 15 więc od 10 do 14 chyba się wybiorę . możemy się zgadać na gg . mój numer 7244008 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 ostatnio coraz więcej szarpiących... pare tygodni temu zdarzyło się dwóch lub trzech . teraz za każdym razem jak jestem w okolicach mostu długiego to kłusoli jest minimum pięciu. nawet ludzie , których widziałem spinningujących , przerzucili się na potężny ołów i kotwicę ... WSTYD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Pomysł... bedziemy podbiegac do szarpakowca od tyłu i wpychac go do wody.. taka akcja dywersyjna akcja dobra .. ale gorzej jak sie którys baran utopi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Właśnie, dzisiaj pod mostem długim sami szarpakowcy, razem z forumowiczem pepem17 bylismy zgorszeni Natrzaskali więcej sandaczy niz ja przez caly sezon ;/ Wczoraj wyszarpali suma 15 kilo. Policja przejezdza po kilka razy za kazdym razem jak jestem a kontroli jakos brak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 No ja też byłem dzisiaj z wojcieszkiem porzucac dla sportu i było 3ech szarpaków przy moście długim i 5ciu na naprzeciwległym brzegu w dodatku te szarpakowanie całkiem efektywnie im wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi