Paco Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 ogladalem wczoraj calkiem fajnie... Drifter ten na ktorym plywali to koszt ok 1000zl. calkiem fajnie wyglada ogladalem to dzisiaj w sklepie. tyle ze ubranko to 2 tyle ale dla mobilnosci calkiem spoko...tyle ze chyba nie na fiord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Witam, nie wiedziałem gdzie to napisac więc pisze tutaj a mianowicie poszukuję filmu wędkarstwo moje hobby pod tytułem "Przyczajony Jaź ukryty kleń" Czy ktoś z was posiada ten film i chce go odsprzedać? Jeżeli tak to jestem chętny go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Ja bym odsprzedał ale kolekcjonuje mam już całkiem niezły zapas i nie chce przerwać serii Na tym filmie łapią w okolicach krk ale małe ryby. Jeden większy jaź i tyle. W sumie troche monotonia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Mozesz kupic np. tu : http://www.wmh.pl/archiwum.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 sandacz, dzieki wielkie tam nie zaglądałem P.S dzisiaj o 22:00 znowu wmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Tutaj za darmo 17 i 44min: FILM FILM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Na kanale Polsat PLAY właśnie leci program Taaaka Ryba i łowią szczupłe w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 kocur, że też ja wcześniej nie przeczytałem twojego postu W piatek o 17:00 też będzie taaaka ryba ma Polsacie Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Tomek1988, jeszcze pewnie nie raz i dwa będzie powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#_GoNzO_# Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Orientujecie się może na jakim kanale lecą jakieś programy o tematyce wędkarskiej???Czy pokazują tam wędkarstwo z kraju czy ze świata?Jeśli znacie takie programy to piście kiedy lecą(dzień tygodnia) i o której godzinie i kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jeżeli Ci nie przeszkadza że mówią po włosku to na platformie polsatu jest kanał typowo wędkarski. kanał 153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Jeżeli Ci nie przeszkadza że mówią po włosku to na platformie polsatu jest kanał typowo wędkarski. kanał 153 hehe ja to nie raz oglądam troche denerwuje ten włoski i bardzo dużo łapią na morzu, ale nie powiem bo trafiłem na pare fajnych odcinków" łapali szczupaki i pstrągi nawet spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 w kablowce UPC mozna znalezc cos na travelu, viasat explorer nie liczac polskich kanalow gdzie cos tam sie trafi od swieta ale nie zebym regularnie cos ogladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sKy Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 A mógłbyś powiedziec kiedy leci to na Travelu? Bo kiedyś trafiłem na jakiś progran Big Fish, ale niewiem, która była godzina. Na Tele 5 ok. 3-4 leci Rybia Nocka.. nigdy tego nie ogladałem bo szkołacjest.. Ale to chyba polski program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Polsat Play, popołudniu jest "taaka ryba" widzialem tylko jeden odcinek jak gościu łowił na proteinke w wodzie górskiej jakieś śmieszne ryby za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Polsat Play, popołudniu jest "taaka ryba" widzialem tylko jeden odcinek jak gościu łowił na proteinke w wodzie górskiej jakieś śmieszne ryby za granicą. zaiste intrygujące połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar80 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Do tego włoskiego programu nie trzeba dekoderu Polsatu, nie jest to kodowane i idzie na dowolnym niekodowanym tunerze z HotBirda .Mogę nawet dla zainteresowanych podać namiar częstotliwości. Fajne były ostatnio programy o karpiach i wykonywaniu przynęt ps. oglądam to na mute bo ten włoski po 5 minutach doprowadza do............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 2 Lutego 2009 Share Napisano 2 Lutego 2009 W środę o 20:00 i o 20:30 na Polsacie Play będzie Taaaka Ryba. A Rybia nocka jest codziennie o 1:30 trochę późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 http://media2.pl podały takie info: Fishing & Hunting Channel w Polsce Michał Rogowicz, 15 października 2008, godz. 11:06 W Polsce od 1 listopada tego roku możemy spodziewać się startu nowego kanału tematycznego poświęconego łowiectwu i wędkarstwie wyprodukowany przez spółkę Iko Media Group - Fishing & Hunting Channel. Fishing & Hunting Channel będzie nadawać swoje programy w języku polskim przez całą dobę. W ramówce znajdziemy programy dokumentalne oraz edukacyjne, m.in. przedstawiające jak łowić ryby, gdzie jest ich najwięcej, jaki sprzęt używać. Oprócz tego znajdziemy dużo tytułów dotyczących łowiectwa. Na razie nie podano żadnych informacji w jakich platformach cyfrowych znajdziemy Fishing & Hunting Channel oraz w jakich sieciach kablowych. Program do tej pory nadaje, m.in. w Czechach oraz na Węgrzech. Ktoś już coś wie może na ten temat Coś się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Jak do tej pory żadna polska platforma satelitarna nie potwierdza dołączenia tego kanału do swojej oferty. Co do sieci kablowych to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 witam wie ktoś może czy coś na cyfrze plus leci dla pakietu konfortowego bo nic nie moge znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Fishing & Hunting Channel Dziś wysłałem zapytanie do tv kablowej odnośnie dołączenia tego programu do oferty. Odpowiedz jest taka "Oferta jest poszerzana cały czas o nowe pozycje zgodnie z upodobaniami klientów.Przekażę informacje o zainteresowaniu tym programem do odpowiedniego działu." Ciekawe co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 witam wie ktoś może czy coś na cyfrze plus leci dla pakietu konfortowego bo nic nie moge znaleść W pakiecie komfortowym raczej nie znajdziesz żadnych kanałów wędkarskich. W pakieci XXL jest francuskojęzyczny kanał wędkarsko-myśliwski Chasse&Pache o ile dobrze napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Oj pamietam czasy rok bodajże 2000 na platformie cyfry plus kanał seeson tv, świetny kanał pamięta go ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 hehe ja pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi