Buby Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Właśnie na TVN Turbo leci Wędkarstwo Męskie Hobby łowią sandacze na Wiśle. Program zaczął się o 18.45. Może będą go pokazywać regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 No i pan starszy jak nie potrafi podebrać ręką to niech zaopatrzy się w podbierak Te jego hole odebrałem jako medialne i spektakularne walki z taaaaaką rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 ładne sandały oglądałem to może i puszczą regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 na TVN Turbo leci Wędkarstwo Męskie Hobby Może będą go pokazywać regularnie. w niedziele o godz. 10 i we wtorki o 17.30, program nazywa się Wędkarstwo - męskie hobby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Czy to jest nowa seria czy powtórki? Kiedyś oglądałam na bieżąco, choć nie wiem czemu bo to przecież męskie hobby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Czy to jest nowa seria czy powtórki? Niedawno było o łowieniu sandaczy na warszawskiej Wiśle, więc raczej powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Na tv-trwam mamy dość ciekawy program wędkarski na nudne zimowe wieczory, który nakręcony jest dość profesjonalnie w porównaniu z tym co można znaleźć w telewizji coś dla początkujących i zaawansowanych http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 abc, dzięki za linka, nie znałem wcześniej tego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 raczej powtórki Chamstwo jednym słowem, czyste chamstwo. Na tv-trwam mamy dość ciekawy program wędkarski Też parę razy widziałam. Ostatnio mam jednak wrażenie, że tego typu programy spadły na psy. Chyba, że to moje jakieś dziwne odczucie wynikające potrzeby "czegoś więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Polecam program na komputer "IPLA" jest tam wiele programów między innymi ww pr "Taaaka ryba"niestety są tam stare odcinki .program można sciągnąć ze strony www.ipla.pl jest to program darmowy tylko za niektóre kanały sportowe trzeba płacić. Także wspomniany program "z wędką nad wodę " można obejżeć na stronie telewizji "TRWAM" http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=wednew§io=o1 polecam początkującym i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbox Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Witam, kiedys na National Geographic lun na Discovery leciała seria odcinków z połowami wyszukanych ryb, np. sum ludojad.....; wędkarzem był młody Czech - blondyn z 30-35 lat, czy ktos kojarzy jak się on nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bucekk Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Witam, kiedys na National Geographic lun na Discovery leciała seria odcinków z połowami wyszukanych ryb, np. sum ludojad.....; wędkarzem był młody Czech - blondyn z 30-35 lat, czy ktos kojarzy jak się on nazywa? Podejrzewam, że chodzi Ci o Jakuba Wagnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Witam, kiedys na National Geographic lun na Discovery leciała seria odcinków z połowami wyszukanych ryb, np. sum ludojad.....;wędkarzem był młody Czech - blondyn z 30-35 lat, czy ktos kojarzy jak się on nazywa? Nie kiedyś. Właśnie lecą te odcinki. Wczoraj około 18 leciał odcinek jak ten kolo łowił (nie wiem kto kogo bardziej "pompował") w Amazonce Arapaimę, która po zmierzeniu w obwodzie miała bodajże 114 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 mozliwe że chodzi ci o program " rzeczne potwory" ostatnio tez oglądalem jak lowił sumy... w niedziele są powtórki, a program leci w środe albo czwartek o 22:30 na Discovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinbox Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Już wiem !! chodzi mi o Jakuba Vagnera a program to http://natgeotv.com/pl/polowanie-potwory jutro będzie leciał na National Geographic Channel o 22.00; swoja drogą to zazdroszczę chłopakowi, ma 30 lat i połączył hobby z pracą !!! płaca mu za łapanie "wodnych potworów" na całym świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Ktoś z was słyszał o Ogólnopolskiej Telewizji TVR - www.tvr24.pl i oglądał programy wędkarskie: http://www.tvr24.pl/programy/zapowiedz-Ogladaj_pasmo_wedkarsko_lowieckie_w_sobote_i_niedziele_od_godz_17_00-3513.html ? Ciekawe, godne uwagi...? pytam bo dostałem od nich zapytanie dotyczace współpracy barterowej a nie mam dostępu do tej telewizji i programów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 tomik, Widziałem parę odcinków "Wędrówki z wędką", jak bym miał ocenić w skali od 1 do 10 to dałbym bardzo mocną "9". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi