keri Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 np niewiele ponad 2 tys wyjazd do szwecji - 7 dni łowienia - jak dla mnie oferta bardzo atrakcyjna. Czekam na relację Mimo wszystko to jednak trochę sporo, za 2 tyś pośmigam sobie cały rok na rybki w moim regionie i jeszcze kijek nowy sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 5 Lutego 2007 Share Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 np niewiele ponad 2 tys wyjazd do szwecji - 7 dni łowienia - jak dla mnie oferta bardzo atrakcyjna. Obliczając koszty planowanego, tygodniowego wjazdu do Szwecji, wyszło mi (ze wszystkim - spanie, jedzenie, prom, paliwo, licencje itd.) max 2500 za dwie osoby a z tego co wiem można jeszcze taniej, tyle że bez wygód, np pod namiot. Myślę że podobnie kosztował by mnie tydzień wczasów w Polsce (jeżeli nie więcej) A co do WMH w TV to słyszałem, że mają to być filmy, które dostępne były z gazetą, więc jak ktoś ma zaległości................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Myślę że podobnie kosztował by mnie tydzień wczasów w Polsce (jeżeli nie więcej) A no więc i właśnie - a zauważ że w tamtym siedzą jeszcze opłaty dla przewodników, których w swoich rachunakch nie wymieniłeś."A co do WMH w TV" to ja im życzę powodzenia, przynajmniej ktoś stara się w PL na wędkarstwie robić profesjonalny business. Sprzyjam im mimo że widzę niedociągnięcia w produkcjach - ale trzeba przyznać że swoim poziomem wybijają się wyysoko ponad wszystko inne co w PL wyprodukowano. A to że robią odgrzewki,... hmmm.... no cóż - business jest business - a swoją drogą to mniej niż więcej widziało te produkcje z gazety więc TV jest świetną metodą na polularyzowanie wędkarstwa i samego WMH. Za tę kasę będą mogli robić kolejne filmy, miejmy nadzieję że lepsze i lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 a zauważ że w tamtym siedzą jeszcze opłaty dla przewodników, których w swoich rachunakch nie wymieniłeś. bo na to szkoda mi kasy jakby brać przewodnka to rzeczywiście wyjdzie po 2 tyś na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 "A co do WMH w TV" to ja im życzę powodzenia Ja również niemam nic przeciwko WMH,uważam że pod wpływem sugesti i opini wędkarskiej braci(niestety czasami krytycznych) za pewien czas ujrzymy niezły programik który będzie napewno konkurencją dla obiecanego >>Haczyk TV<<. Chyba że coś się ruszy na dobre w >>Takiej Rybie< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 czyżby dzisiaj o 22:50 był nowy odcinek jeśli z niego były migawki to zapowiada się ciekawiej niż poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 o 22:50 był nowy odcinek Na to wygląda. A ten program znacie na kanale TMT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 oj to chyba na tej samej zasadzie co WMH tak mi się kojarzy jak mieszkałam z kablówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Łosoś w Islandi.Dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 no faktycznie powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Ten program robi facet z "wędkarskiego na rogu" w którym się zaopatrywałem w przynenty w Warszawie. Sklep (buda) też nazywała się Rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 A na fotce karaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 A na fotce karaś Boleń tylko wygrzbiecony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Boleń tylko wygrzbiecony według mnie to karpik ala Qwazi Moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 mjm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Ogólnie jest strasznie cienki ten program, a o muzyce w tym programie nie wspomnę. Pewnie szwagier ciupie na giterze żeby taniej było…..koszmar No to >szeryf 3< nie zostawiłeś suchej nitki na >Taaakiej Rybie<.Szczerze i dobitnie bez owijania w bawełnę.Żeby tylko muza była nurtem przewodnim w tym programie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 No to >szeryf 3< nie zostawiłeś suchej nitki na >Taaakiej Rybie<.Szczerze i dobitnie bez owijania w bawełnęHEhehe - jak większość - czytaliście pierwsze posty tego tematu? sheryf 3, niezła historyjka o "ucieczce ryby" polewka maksymalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 mjm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Za bardzo szczery jestem i za duzo ludzi znam. Nie tylko z biznesu wędkarskiego. Zacznijcie o kłusownikach to strażników wam podam, którzy kłusują, kto ma, jaki rewir, gdzie komedant Poli…. Ma swoje miejsce. O akcji na kłusownikach sama poli…..informuje. Znam to ze sprawdzonego źródła. Nie będę mówił ogólnie na forum bo tonic nie daje ogólnie nic nie da. Bo od samych strażników wiem ze oni maja płacone od kilometra przejechanego na samochodzie a nie pieszo. Czasem siedzą w budzie nawet nie wychodząć. A znam te relacje bo zawsze przychodzą pobajerować gdzie dziś byli. Panowie nie wsypująć niogo wiem że ta straz to lipa.....normalny etat za który lage kładzie na to co robi. Wiem , znam te osoby....ale h...ja mogę zrobić To chyba w temacie o kłusownikach miało być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 m j m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 widać nie znasz tych pajaców co program kręca.Nie znam i znać nie chcę - ale patrząc na ich program to wcale się nie dziwię że takie sceny odchodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi