Skocz do zawartości
Dragon

Programy wędkarskie w TV?

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
Myślę że tomik sie wychlapał - a może to tylko sprytny chwyt marketingowy
Wbrew pozorom nie ,ale Tomik ma ciekawy pomysł,ja już też wiem ,ale dajmy to wyjaśnić Tomikowi ,wytrzymacie jeszcze pare dni,
  • 1 month later...
Napisano

wesssscie nawet nie mowcie nic o tej parodii programu wedkarskiego TAAAKA RYBA, ostatnio skusilem sie zeby o 5:55 rano nastawic budzik bo akurat byl niby odcinek z zalewu rybnickiego gdzie najczesciej wedkuje- no jak sie wkur....em za przeproszeniem - 5 minut polowili- jakeis 2 leszczyki i plotke gutkiewicz wyciagnal, nastepne 10 minut gadali stojąc na łace o jakis kompletnych bzdurach a kolejne 10 siedzieli w lesie nad ogniskiem z jakąs amatorska grupka grajków na rohu:/ no plakac sie chcial :/ co za wiocha

program WEDKARSTWO na tvn turbo polecam ze wzgledu ze tam przynajmniej lowią ryby- no ale coz jesli to wsyztsko są polowy w skandynawii a nie w polsce- ostatnio norwegia is zwecja w kolko:/

Napisano

Na Travel&Living leci jakis program ale facet lowi tylko na Kubie i to jest we wtorki o 19:30 i jak to na tych kanalach bywa powtórki przez caly tydzien. Wiec Ochódzki jak namierzysz ten program to napisz nara.

• 7 months later...
Napisano

bboobb, przeglądałem ta stronkę przed napisaniem tego pierwszego postu,

i dlatego napisałem powyższy post :idea: póki co to nie wiem czy to dalej leci w TV :sad:

choć i tak to była dla mnie daremcha :mrgreen: ale póki co to mamy martwy sezon, więc popatrzyłoby się jak inni łowią :grin:

Napisano

andi64, "Taaaka Ryba" leci chyba jeszcze w TV PULS, ale nie pamietam w jakie dni, wiem tylko, że o bardzo późnej porze, jak uda mi się to ustalić, to napiszę.

choć i tak to była dla mnie daremcha

To fakt, ale na bezrybiu i rak ryba :mrgreen:

Napisano
Na TVN Turbo czasami lecą filmiki z WMH

Są to dokładnie te same filmy, które dołączone są na płytach do dwumiesięcznika Wędkarstwo Moje Hobby

Napisano
WHM
artech, jeszcze raz pytam czy to jakaś odmiana żółtaczki :?:

widocznie nie jestem w temacie tak jak Ty :grin: WHM: czyżby "wszystkie hamy moje" :?::mrgreen::wink::grin::grin::grin:

Napisano
andi64, "Taaaka Ryba" leci chyba jeszcze w TV PULS, ale nie pamietam w jakie dni, wiem tylko, że o bardzo późnej porze, jak uda mi się to ustalić, to napiszę.
choć i tak to była dla mnie daremcha

To fakt, ale na bezrybiu i rak ryba :mrgreen:

W soboty okolo 12, gdzies te wiadomosc wczoraj wyczytalem. Pozdrawiam.

Gość wobler129
Napisano
Są to dokładnie te same filmy, które dołączone są na płytach do dwumiesięcznika Wędkarstwo Moje Hobby

Filmy w TV nie mają reklam i są też trochę krótsze :) Na płytach z miesiącznikiem są z 10 min dłuższe :grin:

• 2 weeks later...
Napisano

apropo "Taaaaakiej ryby"

dziś zostaje wznowiona premiera nowych odcinków WMH na TVN TURBO

będą emitowane w każdą niedzielę o godz. 8:30, a powtórki będzie można obejrzeć w niedzielę o godz. 18:30, poniedziałek o godz. 15:30, środę o godz. 10:00 i o 23:30 oraz we czwartek o godz. 17:00 :grin:

• 2 weeks later...
Napisano

Jak narazie ta cała TV to jedno wielkie nieporozumienie ,na razie 5 filmów tylko można oglądać i do tego ładują się 10 minut i ciągle przycina .

Napisano
ta rejestracja :???:

Chyba chcą mieć nr telefonu do przyjaciela, aby się wieczorami komuś wyżalić. A poważnie - to brakuje mi przy tej rejestracji tylko rubryk z: nr PESEL i nickiem + hasło do konta na allegro, wtedy byłaby całość...