tomek1 Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 http://www.taaakaryba.com.pl/new/01_2007.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Tomek dzięki za linka.No to już wiem oczym będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 a gdzie to leci i o której ostatnio oglądałem na TV PULS dziś od 19 do 19,30 czekałem no i echo a, już wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 26 Stycznia 2007 Share Napisano 26 Stycznia 2007 witam jest taka stacja francuska chesse & peche ABsat leci tam na zmiane wędkarstwo -peche, oraz myśliwstwo -chesse po całej godzinie i tak w kółko . polecam .Oczywiście jest to stacja tv sat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Miały być halibuty a tu panowie pogadali ,pogadali i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 te godziny nadawania tego programu wynecjonogowali bezrobotni W porozumieniu z NRTIR w Polsce w której na czele stanęła wielce szlachetna pani Krukówna a, dlaczego ponieważ ww, spać w nocy nie mogą, a na sprzęt wędkarski ich po prostu nie stać, i tu bez obrazy dla ww. grupy, w końcu w dzień trzeba szukać roboty, a nie na ryby chadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Miały być halibuty Może chociaż wędzone pokazali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Maniek napewno pokażą w następnym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Ani nawet ogona Ale zato panowie pokazywali jakie to ryby kiedyś ciągneli |____________ ____________| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 No i wyrasta konkurencja dla Taaakiej Ryby. W niedzielę w TVN Turbo o 18.00 nowy program "Wędkarstwo - Męskie hobby" , zobaczymy co to będzie. Program TVN Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 już dziś nastawiam wszystkie timery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Keri dzięki wielkie za informację! program pół godziny będzie trwał ale druga część tytułu jest jak dla mnie nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 ale druga część tytułu jest jak dla mnie nie do przyjęcia no właśnie trzeba się temu sprzeciwić tępić szowinizm ooooo jeeeezu kobieta mnie biiiiiiiiiije popatrz zacytowałem Trini a wyszło że keri, coś tu nie gra keri kocha normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 popatrz zacytowałem Trini a wyszło że keri, coś tu nie gra też już miałam coś takiego dwa razy... bodajże cytowałam Shoguna, a wychodziło mi Keri trzeba się temu sprzeciwić tępić szowinizm i tak nie zmienią tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 keri kocha normalnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Keri - ja to robiłam od razu, żeby nie było zamieszania co nie zmienia faktu że jak się mi to zdarzyło to oczy miałam takie no ale jako, że Shogun też facet, to w moich postach i tak byś pozostał facetem Także, niech Andi edytuje, bo potem jak ktoś będzie czytał to się też może pogubić A tak na marginesie ciekawe, że forum takie figle płata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 dziś dostałem maila o treści: dla mężczyzn TVN TURBO (http://tvnturbo.pl/). Co tydzień – nowy odcinek w cyklu zatytułowanym: Wędkarstwo – Męskie hobby. Emisje (powtórki): Środa 17:00 Niedziela 8:00 Niedziela 18:00 Poniedz. 15:00 Wtorek 6:30 Premiera każdego następnego odcinka Wtorek 22:50 Zapraszamy do oglądania! Redakcja magazynu „Wędkarstwo moje hobby” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 oglądałem dzisiaj o 8 rano i jak na razie jestem na tak szkoda tylko że nie była poruszana sprawa sprzętu i technik połowu, prowadzenia przynęt, tak tylko sobie dwóch gości łowiło, zobaczymy co nam przyniosą następne części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 A JA ZAPOMNIAŁEM Ale o 18 obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Ale o 18 obejrze o tej godzinie to kibicuj naszym szczypiornistom, a WMH to w powtórce zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 kibicuj naszym szczypiornistom,A kto to są szczypiorniści?DODANE: Już sprawdziłem - hahahahahha - trochę powagi wobler129 lepiej oglądaj sobie program wędkarski - ja bym tam nie miał wątpliwości co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 A kto to są szczypiorniści? szcypiorniści to piłkarze ręczni dziś wielki finał o 18.00 Co tydzień – nowy odcinek w cyklu zatytułowanym: Wędkarstwo – Męskie hobby. Czy ma być emitowany na tvnturbo bo nie mogę go znaleźć w indeksie programów na ich stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 ja bym tam nie miał wątpliwości co wybrać a, ja bym wybrał mecz ponieważ taki finał może się już nie powtórzyć przez następne 25 lat, a powtórek z WMH jest w pierony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 szcypiorniści to piłkarze ręczni dziś wielki finał o 18.00 a ja myślę że o 17,30 Czy ma być emitowany na tvnturbo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 jasne że o 17.30 brawao za czujność bo taki finał napewno się niepowtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi