Aster Napisano 26 Grudnia 2007 Napisano 26 Grudnia 2007 Michcio rozumiem że ten woblerek to również "paproch" ?
hexman Napisano 26 Grudnia 2007 Napisano 26 Grudnia 2007 rozumiem że ten woblerek to również "paproch" Wychodzi na to, ze paproch to wszystkie mini-przynęty. Woblerki też
Michcio Napisano 27 Grudnia 2007 Napisano 27 Grudnia 2007 no może jednak macie racje ale dla mnie i tak są małe
Supersobi Napisano 28 Maja 2008 Napisano 28 Maja 2008 Lepiej późno niż wcale dorzucić swoje 5 groszy... Ja zawsze traktowałem paproch jako małą gumkę...twister, kopytko bądż ripper. A blaszki i wobki się do tego nie zaliczały... odświeżam bo ciekawią mnie opinie pozostałych ze społeczności.. Czy to jakaś regionalna sprawa?
Grzes D. Napisano 28 Maja 2008 Napisano 28 Maja 2008 Moim zdaniem paproszki to wszystko co male i wiazane do troka. Mozna miec watpliwosci co do woblerkow ale to juz kwestia indywidualna. Ja lowie na malutkie streamery wlasnej konstrukcji. O niebo albo nawet o 7 nieb ( jak to sie odmienia) lepsze wyniki niz na gumki. To sprawa konstrukcji i uzytych materialow. Z pewnych wzgledow nie ujawnie na razie o jakie materialy i kruczki konstrukcyjne chodzi. Zwykle streamerki "puchowce" sa rowniez bardzo dobre. Zeby nie byc goloslownym powiem ze mam zamowienia na ponad 1000 szt od marca
Borsuck Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 Wystaw swoją ofertę, to może będziesz miał kolejnych 1000 zamówień
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.