jaross Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 że dziś o 6.00 obudziłam się chora wracaj szybko do zdrowia madi, Jeszcze dobił mnie mój luby, chciał jechać na ryby więc zrobiłam mu zanętę i pojechał sam bez Ciebie itak nic nie złapie a ja na rybki jutro bo pogoda pokazuje ze juz trzeba
madi Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 wracaj szybko do zdrowia madi, Dzięki bardzo, staram się jak mogę .... madi napisał/a: Jeszcze dobił mnie mój luby, chciał jechać na ryby więc zrobiłam mu zanętę i pojechał sam bez Ciebie itak nic nie złapie No pewnie, że nie Zawsze jak jeździliśmy byłam lepsza a ja na rybki jutro bo pogoda pokazuje ze juz trzeba No to mój drogi czekam na relacje i fotki megaolbrzymów Połamania kija życzę
Łukasz Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Dzisiaj krótki wypad na Łyne i zamiast kleni złowiłem 2 okonie. Brały ze środka rzeki w szybkim nurcie Szkoda tylko, że nie wzięłem aparatu bo miałem bliskie spotkanie z bobrem
tomek1 Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Wczoraj wyprawa z wracającym po kilkunastu latach do wędkarstwa wujkiem (użytkownik Sznaucer na naszym forum ) Mój zwiad dzień wcześniej na łowisku nie wypadł dobrze Brak brań choć ryba się spławiała. Wczesny ranek niestety podobny- tylko niemiarowy szczupak na żywca (ale jako że pierwszy od lat przyniósł wiele radości ) Około 9 zaczęło się Karasie pięknie weszły w zanętę i brały jak zwariowane. Wujek miał okazję się nałowić. Jak możecie zobaczyć w filmiku poniżej nie zapomniał o co chodzi w tym fachu Świetnie sobie radził mimo, że nigdy wcześniej nie łowił na Ds-a. Duże gratulacje dla niego
jmk81 Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Wczoraj wyprawa z wracającym po kilkunastu latach do wędkarstwa wujkiem Świetnie sobie radził mimo, że nigdy wcześniej nie łowił na Ds-a Czyli ponownie "zahaczony" Ja dziś byłem na karpikach. Zabawa przednia. najpierw gustowały w samą kukurydzę a potem w kukurydzę z białymi robasiami. Trafił się też ładny karasek na to samo menu. Najfajniejsze w takich wyprawach jest branie i hol ryby. Jak się czuje porządny opór na wędce. Co prawda karpiki nie za duże (do 50cm) ale adrenalina i emocje super. Akumulatory naładowane do następnego weekendu.
madi Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Karasie pięknie weszły w zanętę i brały jak zwariowane. Wujek miał okazję się nałowić. Jak możecie zobaczyć w filmiku poniżej nie zapomniał o co chodzi w tym fachu Świetnie sobie radził mimo, że nigdy wcześniej nie łowił na Ds-a. Duże gratulacje dla niego Nie no extra powiedz wujkowi, że miał widownię Wielkie brawa Wczoraj wyprawa z wracającym po kilkunastu latach do wędkarstwa wujkiem (użytkownik Sznaucer na naszym forum ) Mam nadzieję, że zajrzy do działu: Dla "NOWYCH" - przedstaw się i będzie walił postami na temat związanymi z wędkarstwem
tomek1 Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 Mam nadzieję, że zajrzy do działu: Dla "NOWYCH" - przedstaw się Na pewno Dziś ma jakieś problemy z netem, więc pewnie jutro
jaross Napisano 1 Lipca 2007 Napisano 1 Lipca 2007 No to mój drogi czekam na relacje i fotki megaolbrzymów Połamania kija życzę dziekuje madi, ja mało wymagajacy taki pasiasty garbus 40cm wystarczy ze na spina sie skusi
savior Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Witam !!! Znowu byłem z braciakiem na rybkach jednak ja nic nie złapałem większego. Koło 24 na kuleczke wziął mi leszczyk 1.5 kg ale za to braciszek koło 23 złowił karpia 12 Kg i 79 cm. Przy okazji ze wziął poplątał nieźle 3 wędki Ale była jazda przy robieniu zestawów w deszcz. A oto i on : Niebawem znowu wyprawa karpiowa. Pzdr ps Artech Ładny bolek. Kurczaki tez bym chciał takiego złapać.
savior Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Savior robisz konkurencje Mankowi, gratuluje maniek sam mi podpowiedział (czyt. pomógł) jak robić kulki to chyba raczej nie konkurencja. A karpia nie ja złapałem tylko braciak. Ja w sobotę złapałem 7,25 a braciszek prawi 2 razy takiego Połamania...
Gość VooDoo Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Choc troche czasu juz minelo ale napisze bo niemiałem kontaktu z internetem od czwartku. A więc byłem z czwartku na piatek na karpiu , nic , kolega spiął amura 2 metry od brzegu Pozniej wyruszylem od piatku do niedzieli na poraj , slabo , jakies mi skalary brały i nic wiekszego , ale ten poraj nędzny sie zrobil. pozniej w niedziele od 16 ( jak zobaczylem koniec formuly 1) do 22 na topolach na swiezych karpiach , niestety nic. Teraz tylko w srode na zarybienie na grocie czekac..
tomek1 Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Po raz kolejny wklejam zdjęcie ojca z konkretną rybą (w zeszłym roku był sum ) Ta prawie metrówa (brakło 4 cm) ważyła 1,6 kg (brąz wg WW) i wzięła na ukleję. Ojczulek podnosi poprzeczkę Dzisiaj atakuję na suma
Gość Marpas Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Witajcie Byłem wczoraj na Wiśle od 9 do 14. Wynik - jedno przegryzione (koledze) kopyto. Na sondzie było widać kupę ryb - wszystko stało w wartówce, wpół wody. Nieliczne echa przy dnie. Trolling też nic nie dał. Temperatura wody - 22 stopnie. Myślicie, że to brak tlenu?
DAWID Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 ja bylem w nocy na rybciach na wiselce mojej kochanej;-) skusilo mnie na grunt na zywca poniewaz przed wczoraj bylem na spiningu i podpatrzylem jak facet wyciagnal suma 25 kg na karasia pomyslalem ze moze tam jakis dolek i sumow duzo ale niestety nic nie wpadlo jedynie na splawik weszlo duzo krapikow ploci i o dziwo nie za maly klen na kukurydze elo
krisis Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Złapałem wczoraj lina 42cm, jak mi ktoś powie jak wkleić zdjęcie to je wkleje.
stu6-60 Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 U mnie bardziej do tematu "jak nie bylo na rybach" Chcialem rano "pocwiczyc" rybki na kanale pod blokiem. Sprawdzam wode z balkonu i co widze. Tecza na calym kanalku . za mobila i dzwonie do goscia z kola ktory ma pod nadzorem ten odcinek "Grand Kanal". Po godzinie info ze jakis "pacjent" pompowal olej napedowy do lodzi i "ulalo" mu sie . No i po rybkach przez pare dni. na szczescie wieje ( tu wieje zawsze ) i rozpedza ropsko. A wogole tych boleni, kleni i karasi to wam gratuluje i zazdroszcze ze hej. Pozdro-Radek.
Tomek_N Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 No to krisis Tomaszek bedzie mial co do powiedzenia Gratuluje ryby, fotki mniej.
Tomcio Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Ja niestety wczoraj sie nie nalowilem moja wyprawa obejmowala zalew Sulejowski na poczatku lowilem na brzegu kolo plazy spining sie niezle spisywal (nowo kolowrotek dawal sobie rade) niestety stracilem 3 przynety i nic :/ zdenerwowalem sie i pojechalem autem na drugi brzeg tam tez nic przeszedlem ok 200m i ciagle jechalem twisterkami, obrotowami i woblerkami ale tez nic tylko 5doslownie malusienkich okonkow ok 12cm :/ ale fajnie bylo :PP
Gość Bartosz Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Nie chcę rozpętywać kolejnej wojny ale jednak odważę się i może nie zostanę zjechany. krisis, zapraszam do odwiedzenia tego wątku: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3458 Rybki gratuluję!
Exorcist Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Witam. Byłem dziś na rybkach na jeziorku 15km ode mnie. Zajechałem o 7-30 i łowiłem do 14-00. Na grunt karpik ponad 2,5 kg. 2 leszcze 1,6 i 2,1 kg. Na woblerka Rapala Shad Rap zaciąłem przyzwoitego szczupłego, bo 68cm. Wypad całkiem udany. Po pierwsze dlatego, że pobiłem rekord leszcza, i szczupaka, którego pobiłem po jednym dniu, bo wczoraj siadł 62cm PS. Nie mam fotek karpika, ani leszczy po baterie siadły. Klikajcie na fote, to pojawi sie w normalnych kolorach
madi Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Na grunt karpik ponad 2,5 kg. 2 leszcze 1,6 i 2,1 kg. Na woblerka Rapala Shad Rap zaciąłem przyzwoitego szczupłego, bo 68cm. No to sobie połowiłeś Wypad całkiem udany. Po pierwsze dlatego, że pobiłem rekord leszcza, i szczupaka, którego pobiłem po jednym dniu, bo wczoraj siadł 62cm Gratulacje i życzę kolejnych rekordów P.S. Fajny fryz
Bartek9052 Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 krisis ładny linek, na co się skusił ?? Ja poluje na lina już jakiś czas ale jeszcze żadnego nie złowiłem. Może jutro coś się zahaczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.