Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Exorcist, piękna ryba gratuluję, zdjęcie też fajne, miło jest mieć taką pamiątkę. Nie rozumiem więc po co ten sarkazm :???:

Powiedz mi jeszcze czy taka fotka jest dobra czy bedą z nią jakieś nieprzyjemności.

Ale jak chcesz to masz: Różowa miska odwraca uwagę od Ciebie i ryby, data z boku również :twisted::twisted: - żartowałem

Jeszcze raz gratuluję.

Napisano

Dzieki, Artech, ta rybka jest już ledwo żywa, bo łowiłem z łodzi i zanim dobiłem do brzegu troche czasu minęło... i właśniew dlatego pytałem czy zdjęcie dobre... ja również gratulute twojego bolenia, ja niestety nie miałem przyjemności walki właśnie z tą rybką, ale szczupakowy hol, tez niczego sobie, trzy wyskoki około 20 cm nad wode :lol: Pozdrawiam

Napisano

Exorcist, piękna ryba, gratuluję.

By ja wpuścił, ale nie maił miary i wagi nad wodą, wiem, że mięso jest złe z tej ryby
Czy to znaczy że z powodu tego zdjęcia ten szczupak już napewno nie stanie się metrówką?
Napisano

Adam_Max a byłeś nad dzierżnem małym czy dużym .. ?? jak na małym to jak można wiedzieć to gdzie stałeś bo w najbliższym czasie chciałem się tam wybrać na rybki... i jakie efekty oczywiście oprócz tych śmieci :( szkoda gadać tam tak zawsze :(

Napisano

a sorki .. :D:D bo nie przeczytałem dokładnie twojego postu :) ja nie lubie jakoś jeździć na te duże dzierżno .. rybka tam jest owszem ... ale żeby połapać sportowo :)

Napisano

Kolejny wypad nad Wisłę z federkiem. Wynik: 8 leszczy (25-35 cm) i 1 karaś (27 cm). Nic rewelacyjnego ale było miło.

Napisano

Dzisiejszy poranny 61cm.

11dc6db76454a75am.jpg48bfb498c1e456a8m.jpg

Były jeszcze dwa i cztery okonki ale mam za mały zoom w aparacie aby były widoczne :lol::lol::lol:

Napisano

Ja dzis z lodeczki za okoniem i efekt nawet niezly kilka ladnych okoni mialem sie juz zwijac te wieksze sobie na kolacje wziasc mniejsze wypuscic z siatki ja ci podnosze siatke do gory zero doslownie "0" ;) dziura jak stodola a niech sie rozmnazaja ;)

Napisano

TOMASZEK, spokojnie potrzymałem ją troche za ogon przy brzegu i poszedł jak "kuna", aż się zdziwiłem. Więc już niedługo bedzie medalowy :smile:

Napisano
TOMASZEK, spokojnie potrzymałem ją troche za ogon przy brzegu i poszedł jak "kuna", aż się zdziwiłem. Więc już niedługo bedzie medalowy
Obyś go złapał jeszcze raz :) - tym razem już o kilka centymetrów większego ;)
Napisano
tym razem już o kilka centymetrów większego

no właśnie, moja też mi zawsze mówi że jeszcze ten 1cm. więcej,

to by było wszystko wporzo :mrgreen::mrgreen::grin:

Gość wobler129
Napisano

Jutro zawody, a ja już dziś czuję, że daleko nie zajdę :( Nie wiem czemu ale coś tak czuję :cry:

Gość wobler129
Napisano

Spławikowe. Od niedawna łowię batem. Planuję zakup tyczki.

Poprzednio poszło extra ale teraz mam złe przeczucia :(

Napisano

Dzisiejszy wypad na ryby byl bledem ja zlapalem 2 rybki na grunt a kolega okolo 6 siedzielismy 8 godz. Jedyny plus to bycie nad woda ;)

Napisano

edmund łapiesz cokolwiem w Zalewie Sulejowskim? Ja w tamtym tygodniu byłem dwa razy w okolicach Bronisławowa, nawet jednego brania, normalnie masakra:/

Napisano

oto dzisiejszy bilans wypadu na ryby:

najpierw spiekłem się jak rak później zmokłem jak szczur a ryb zero :mrgreen:

Napisano

U mnie dziś na stawie coś się ruszyło złapałem okolo 45 małych płotek mała wzdręgę i okonka ...... inni wędkarze w siatkach mieli także linki takie po 35 cm

nie było tak zle jak pare dni temu jutro może też pojade zobaczymy jak z będzie z pogodą

musze jeszcze napisać ze w tamten weekend w sob i niedz byłem łowić na kulki proteinowe efekt : zero

Napisano

Dzisiaj od 15 do 20 zalew Sosina.

6 szczupaczków, wszystkie ok 50 cm.

Oczywiście wszystkie pływają dalej.

Napisano

Dzieki:)

Przynęty to:

Predator 3, perłowy z czarnym grzbietem, główka 7g.

Wobler salmo perch w barwach okonia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.