Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję wszystkim. Dwa największe złowione na woblera, dwa mniejsze na żywca. Aparat zostawiłem w samochodzie i pierwszy raz w sezonie zamoczyłem siatkę, a zdjęcia całemu towarzystwu robiłem dopiero na brzegu. Przez te okonie, nie mam czasu na zasiadkę linową... :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Przez te okonie, nie mam czasu na zasiadkę linową...

Chciałbym mieć takie problemy, niestety ostatnio nie mam czasu na wypad na rybki, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. :???:

Napisano

I juz wiem dlaczego ja nie mogę złowić takiego pięknego garbusa...

W życiu bym nie pomyslał że okoń pogoni taką ukleje(11 cm) :oops:

Napisano

Dzisiaj zasiadka linowa od 4.00.Efekt: dwie sztuki,nie wiem nawet ile mierzyły bo zapomniałem miarki :neutral: Na oko jeden 33cm,następny był większy ok 40cm.

d4df381b096e0ecfm.jpg

05948740ea48a961m.jpg

eee2dfaa0b8c48bcm.jpg

Napisano

stocha, gratulacje, może kiedyś uda mi się wyholować takie cudo :lol: Niestety w pobliżu mnie nie ma takich super miejsc jak u Ciebie.

Napisano

Lesio, gratuluję. Jakich woblerów używasz, żeby okonie brały, ale żeby wyeliminować brania tych małych?

Napisano

Ja dzisiaj bylem pierwszy raz nad jeziorem lubotyńskim, generalnie to super i woda czysciutka. Z rybami lipa bez wczesniejszego necenia ani rusz. Lowilem na splawik, skusilo sie kilka wzdreg i plotka. Kolega na spina kilka malych okonkow i spial cos wiekszego prawdopodobnie szczupaka.

e24f32ca86622521.jpg

Napisano

no no no sandacz :mrgreen::mrgreen: niezla robota heh. Ladniutka ta siateczka :D gratki dla ciebie :)

Napisano

Świeża dostawa garbusów w wersji cyfrowej, już nie tak duże, jak wczorajsze, ale dalej wszystko po trzydzieści kilka centymetrów.

img0180lq1.th.jpg

img0202py1.th.jpg

img026qh4.th.jpg

img0208gc6.th.jpg

img0211kp9.th.jpg

Napisano
Świeża dostawa garbusów
Jak zwykle piekne garbuski ;) Widze ze jestes z jednym lepszych lowcow okoni na forum :cool: Pozdrawiam
Napisano

piekne okoni jak i bolenie :D nigdy nie zlowilem jeszcze bolenia ani nie widzialem go na zywo :oops::oops: jak z reszta innych ryb rzecznych (jaź,klen,itp)

Napisano
piekne okoni jak i bolenie :D nigdy nie zlowilem jeszcze bolenia ani nie widzialem go na zywo :oops::oops: jak z reszta innych ryb rzecznych (jaź,klen,itp)
To już nad Wisłę ze spinningiem :mrgreen: Byłem 6 lat temu w Grudziądzu we wojsku i jak chodziłem na piwo nad Wisłę to miałem już upatrzonych ze 20 miejscówek na Bolenia :twisted:
Napisano

Gratuluje wszystkim pięknych rybek.Ja dzisiaj złowiłem 5 linków jak dłoń 1 płotke 2 okonki i spioł mi się jeden większy linek taki 25-35cm.POZDRAWIAM :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.