Robert_R Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 A Babcia z Tarła brania ryb też przepowiada? Pewnie najlepsze są brania w czasie, kiedy babcia odbywa tarło Sorki za offtopa. hehe, panowie trochę powagi, aby nie rzucać słów na wiatr proszę wpisać w google "serwinka tarło" i poczytać komentarze ludzi, kobieta owa tak samo jak jej ojsciec a obecnie i corka ma swoisty dar do składania kości i nastawiania zwichnięć (zdjęcia rentgenowskie są potrzebne w cięższych przypadkach). Na tym zakończmy ten temat:) P.S. brań nie przepowiada!!!
patbaj Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 kobieta owa tak samo jak jej ojsciec a obecnie i corka ma swoisty dar do składania kości i nastawiania zwichnięć łooo to mamy klan ortopedów samozwańców - swoją drogą to prawie jak przychodnia w Leśnej Górze z pewnego serialu ale prawie robi wielką różnicę dobra już nie piszę więcej na ten temat - a raczej nie na temat!
policja997997 Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Wczorajsza wyprawa na nasza piekna odre zakonczyła sie bardzo pomyslnie. Brania były dosc cienkie. Ryby nie chciaz współpracowac. O godzinie 4 wio na ryby do 10. Ludzi jak na zawodach. Pogoda piekna Pare zdjec:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/698231200dc193af.html
Lord Konrad I Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 dlatego jak nie masz wiedzy z zakresu medycyny to nie krytykuj czegoś o czym nie masz pojęcia to coś o czym nie mam wg. Ciebie pojęcia to słowa właśnie Pani Serwinki, jak chcesz to możesz podważać jej autorytet...krytykuję, ponieważ w szpitalu zdiagnozowano mi złamanie kości łódeczkowatej i zagipsowano całe przedramię, a ta kość jest w 100% zdrowa! Natomiast drugi lekarz, na potygodniowej kontroli zdjął mi gips, zapisał fastum i wygonił do domu! Sami lekarze ze szpitala w niektórych przypadkach mówią-proszę jechać do Serwinki, i nie śmiać się bo uratowała już zdrowie tylu osób że szok. Dziennie przyjmuje 40-80 osób Składała przypadki, w których wg. lekarzy było konieczne leczenie operacyjne i osoby te odzyskały 100% sprawność. Nie wierzycie, to nie, wasza sprawa. Nie raz samochody z rejestracją Wrocławską,Warszawską przyjeżdżają tylko po to, żeby do niej trafić...
Gość omen93 Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Dzisiaj od rana na warcie w czechowie oczywiśćie spining , z początku okonek i króciak szczupły , o 9 godz. w 10 min. dwa brania dwa szczupaki 65 cm prawie 2 kg , i drugi 72 cm 3 kg.
DooLiN Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Ja ostatnio złowiłem na żwirowni takiego karasia:
rado90 Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 DooLiN, naprawdę piękna rybka, gratulacje! A ile miala kg?
hexman Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Na oko miała niewiele ponad 40cm Dzisiaj niestety zmiana planów i nie byłem nigdzie z wędką... Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu się jesczze wybiorę
Gość pater Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Ja dzisiaj byłem na rzece ,,san'' niestety nic nie złowiłem,pewnie bym złowił parę pstrągów ale jak jakiś facet wjechał traktorem koło mnie do wody i piłował go przez cała rzekę to odechciało mi się łowienia ryb,jeszcze zgasł mu na środku rzeki,ten wyszedł ze swojego rupiecia i zaczął go naprawiać,nie wytrzymałem zwinąłem wędkę i pojechałem do domu,paranoja
lawdzoj82 Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Dzisiaj znowu wymiarowy Boleń ale troszkę mniejszy od wczorajszego 48 cm i jeden malutki Wypad udany
Robal Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Płotki okonki, ukleje największa płoc 19cm z gruntu.wszystko na białe i wszystko wrocilo do wody.znowu się potwierdziła moja teoria że koło 17:30 biała ryba przestaje żerować nad jeziorem Rusałka nie wiem czemu.pozdrawiam
lawdzoj82 Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Właśnie znowu wróciłem z nad Wisły i kolejny boleń lecz nie wymiarowy
elektrochemik Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Ach, jak patrze na wyniki niektórych to tylko zazdrosc bierze, no ale nic....! Mam wakacje, dzisiaj pojechalem pierwszy raz w tym roku nad wode i wrzucilem ok 1kg peczaku ..! Trzeba w koncu sie wziasc za rybki! Gratuluje wszystkim wynikow!
Homegeon Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 z bolenia nic dzisiaj nie wyszło tak wiec zabrałem się za klenie, z wynikiem jeden 36-37cm, jeden kleniuch spięty i ładny okoń 24cm foto robione z samo wyzwalacza i sobie głowę ciut uciąłem
DooLiN Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 hexman, nieprawda bo miał 43cm(mam zdjęcie z miarką jak ktoś by chciał zobaczyc)a ile ważył to niewiem:(
hexman Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 miał 43cm Gratuluję! Dzięki takim jak Ty wiem, że w naszych wodach pływają jeszcze ryby
Endrju Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 ... i sobie głowę ciut uciąłem ... A to ci sztuczka chirurgiczna
patbaj Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Homegeon napisał/a:... i sobie głowę ciut uciąłem ... A to ci sztuczka chirurgiczna jedź szybko do babci z tarła (czyt. wcześniej) to ci fotkę nastawi tak, że będziesz cały i pamiętaj żaden lekarz tego nie potrafi! Sorki za offtopa ale ja nie mogę się powstrzymać od popołudnia...
madi Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Sorki za offtopa ale ja nie mogę się powstrzymać od popołudnia... A moderka czuwa i pewnie zaraz też coś komuś nastawi za te off'y" bez pomocy babci z tarła
stu6-60 Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 A moderka czuwa Czujna jak wazka Pozdro-Radek.
DooLiN Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Ja byłem na żwirowni i złowiłem 1 jazgarza,1 linka i spioł mi się leszcz taki około 50cm kolega złowił 1 płotke i leszcza 48cm.Brania były bardzo delikatne jutro znowu ruszam na żwirownie ale już z aparatem:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.