Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ja sie dziś szykuje. 2 tygodnie odpoczynku na Bałtykiem jak co roku mnie czekają.
No to miłego 'leniuchowania" :wink::mrgreen:
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Dzisiaj od 11 do 13 rzucałem i nic :evil: A kumpel który był na łodzi na środku Wiślanej rafy na przeciwko mnie wyjął 2 szczupaki po 2 kg :shock: Dlaczego ja nie mam łódki :evil:

Gość Holik
Napisano

Hehe dzięki ale tak strasznie nie będe sie leniuchował :lol: Teraz wpadł mi do głowy pomysł. Skoro do Darłowa będe miał 17km a do Ustki 29 to znaczy że będe miał blizej do tego pierwszego czyli tam sobie opłace :smile: Jeśli tomek1 będzie jeszcze przed 18 na forum to to dobrze by było bo wiem że tam gdzieś w sklepie opłacał więc była by to duża pomoc :wink:

Napisano
Jeśli tomek1 będzie jeszcze przed 18 na forum to to dobrze by było bo wiem że tam gdzieś w sklepie opłacał więc była by to duża pomoc

Musisz popytać jak jest teraz bo nie byłem już dwa lata w Darłówku. Zapytaj w tym sklepiku koło mostu rozsuwanego.

Gość Holik
Napisano

Ok. Napewno to jakoś załatwie :wink:

No to czas się żegnać z moim kochanym forum i forumowiczami. Do za 2 tygodnie i połamania kijów - ahoj przygodo!! :grin:

Napisano

Własnie wrociłem z ryb :mrgreen: łowiłem ale słabo brały wiec postanowilem poszukac innej miejscowki. Szedłem wzdłuz rzeki i zobaczyłem kijek :lol: a na nim wiszaca reklamowke a w reklamowce woda i 5 malutkich okonkow :evil: 2 niezywe 3 uratowałem :cool: niewiem po co ktos je tam zostawił :mad:

Gość srex3
Napisano

Niech ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi!

Napisano

Deszcz, kurduple okonki i jden patelniak leszcz zerwany przed podbierakiem :mrgreen:

Jutro od 4 rano atakuję leszcze :razz:

Napisano

Dzisiaj po południu straszna kicha była nic za bardzo nie chciało brać tylko kilku malutkich kleni udało mi się złowić na kukurydzę nic więcej, do południa było o wiele lepiej. Jutro wieczorkiem trzeba wyskoczyć na płocie na przepływankę :-)

Napisano
Jutro od 4 rano atakuję leszcze

A ja płocie musze wkoncu wyciagnac cos wiekszego z Krzny od tych okonkow z reklamowki... :evil:

Ale to coraz trudniejsze bo kłusownictwo sie rozrasta a kontroli jak nie bylo tak niema.

ostatnio sam probuje z tym walczyc ale to coraz trudniejsze....

Napisano

a jakbyś się spytał nad Wieprzem o kontrolę, to poproszono by Cię żebyś powtórzył, bo pewnie się przejęzyczyłeś...

Gratki wszystkim, którzy połowili, zobaczę jutro czy jednodniowe nęcenie przyniesie jakiś efekt

Napisano

Dzisiaj linek trochę ponad wymiar ale to dopiero drugi dzień nęcenia i mam nadzieję będą większe :cool:

dc9f5131bd5f5f09m.jpg

Gość srex3
Napisano

dzisiaj sandaczyk 75 cm i dwa dzidziusie po 50.

Napisano

regalica, radziszewo pojechałem póżniej bo koło 7.30 do 11.00 łowiłem na grunt jedna na białe robaki druga na czerwonego i .... 3leszcze takie koło kilograma jeden nawet roszkę ponad i jedna ładna płoć i jedno branie ale tylko srzeliła żyłka a miałem dużą rosówę na haku do węgorzy ale żyłeczka cieniutka:) może to był sum....

Gość srex3
Napisano

tak to jest jak sie na drobnice nastawia ;/

Napisano
...jutro Międzyodrze :twisted: ,mam nadzieję ,że :mrgreen::twisted::wink:

Kudłaty sprecyzuj Międzyodrze, jaka pora i metoda połowu. Ja jutro od około 4 w okolicy dziewolkicza na spławik i może z gruntu :mrgreen:

Napisano

Dzisiejszy wypad na bolenie to totalna klapa :sad: Nawet jednego brania, na nic się zdało zmienianie przynęt, sposobu prowadzenia i miejscówek :sad: Woda wyglądała na martwą :shock::???:

Napisano
Dzisiejszy wypad na bolenie to totalna klapa :sad: Nawet jednego brania, na nic się zdało zmienianie przynęt, sposobu prowadzenia i miejscówek :sad: Woda wyglądała na martwą :shock::???:

W mojej okolicy tak jest od około miesiąca. Nic sensownego nie mogę wydusić z tej wody. Klenie owszem - biorą. Ale to co teraz dzieje się z boleniami to tragedia. Czasami mam wrażenie że ich po prostu nie ma i gdyby nie wyjścia do przynęt maluchów po 40-50 cm. to byłbym tego prawie pewny. Co ciekawe nawet jak mam wyjście i uderzenie to bolki się nie zapinają i nie mogę ich zaciąć. Wcześniej nie maiłem z tym żadnych problemów :shock:

Z przynętami też się nagimnastykowałem niemiłosiernie i efektów żadnych. Ostatnie wyjście miałem na uklejek RH7 :wink: ale bolek nie trafił. :???:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.