Gość DareczeK Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Dareczek - piękne, zdrowe 'bydle'. Spraw sobie jakąś prostę cyfrówkę, bo jak padnie kolejny okaz, to nie zawsze będzie pod ręką ktoś postronny z aparatem, a tak zostaje piękna pamiątka. Cyfrówke to ja mam , ale akurat brat zabrał nad morze . Jak mam możliwość zabrania aparatu to zawsze go biorę
david2 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Wspominany wczesniej leszc zlapany na Wisle 62cm cos 3kg
Robal Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Dareczek musze sie tam wybrać bo mam niedaleko skoro takie szczupy tam pływają gratulacje i życze jeszcze większych
hexman Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 david2, łata niezła , jaką metodą go złowiłeś??
wojtt Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Dareczek gratuluje szczupłego, chociaż on wcale nie taki szczupły dawid2 lechol piękny, prawie jak z Odry gratuluje.
Kami Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Przedwczoraj na zalewie Brody 2 okonki i szczupak 46 cm, dzisiaj 7 okoni, największy 24 cm.
david2 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 david2, łata niezła , jaką metodą go złowiłeś?? hexman złowilem go na grunt z koszyczkiem zanetowym zestaw .Wedka to oczywiscie feeder, wzia na biale robaki. Piekne branie na feederze oby wiecej takich .Musze siatke wieksza kupic bo ta co mam to za mala troche byla
Gość DareczeK Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Dareczek musze sie tam wybrać bo mam niedaleko skoro takie szczupy tam pływają gratulacje i życze jeszcze większych Pływają pewnie i większe. Gdyby ktoś zaczął dbać o te wody to byśmy mieli raj w Poznaniu.
Damianxtx Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Dziś polowanie na szczupłego niestety nie udane....
Homegeon Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Parę okoni w przedziale 26-30cm. Bardzo waleczne, odpasione garbusy.
chomik Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Dzisiaj długo oczekiwana wyprawa ze spinem po powrocie z delegacji.Celem był szczupły ale ani okonka,ani szczupaka.Woda przekwitła i jest mętna.Złapałem za to jazia 43cm,potwierdziło się znów że lubią one srebrne obrotówki ściągane z prądem rzeki.Na zdjęciu wygląda na przerażonego ale odzyskał wolność Nazbierałem też 4kg.zdrowych prawdziwków które rosły w lesie przy samej rzece
Gość wobler129 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Były jeszcze pod wieczór, ale nie miałem już aparatu
Krzyś xD Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 wobler129 smakowała wędka ? Ja jutro Wisełka i po raz pierwszy spinning na tak dużej rzece okolice Zawichostu-Piotrowic. Pozdrawiam Krzyś ps. co ten okoń ma w pysku za gume = ] ?
Gość wobler129 Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 wobler129 smakowała wędka ? Odruch bezwarunkowy ps. co ten okoń ma w pysku za gume = ] ? Mann's Predator na 7g główce
sandacz Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 DareczeK fajny szczubel, a swoja droga to dziwie sie czemu upierales sie ze wymiar 80cm dla szczupaka to absurd ( chodzi mi oczywiscie o rekordowe ryby haczyka) Zeby nie bylo ze robie offa to tez dzis bylem na rybkach. Wyniki mizrne a co gorsza rozdupczyl mie sie motor chyba czas do szkoly
Supersobi Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Odruch bezwarunkowy @Wobler chyba jednak się za dużo j.pl naoglądałeś nie no żarcik oczywiście
Gość DareczeK Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 DareczeK fajny szczubel, a swoja droga to dziwie sie czemu upierales sie ze wymiar 80cm dla szczupaka to absurd :lol: ( chodzi mi oczywiscie o rekordowe ryby haczyka) Upierałem się i nadal upieram, bo złowić na wodach PZW szczupaka 60 cm to już jest coś. Koniec offtopa. Dzisiaj uganiałem się z bocznym trokiem za okoniami, a łowiłem okonki
macias Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Wypad na krótkie wędkowanie 0d 20 do 22. Zero brania (rosówka i pół oklei). Zaczęło się koszmarnie i nic lepiej się skończyło. Na miejscu kładę pokrowiec na ziemi i otwieram komorę, wyciągam kija i patrzę, że w pokrowcu jakaś korbka leży. Okazało się, że to korbka od mojego kołowrotka. Nowy Cormoran 5500 coś tam, z łamaną korbką i do reklamacji będzie trzeba go oddać. Kurka jak nie popada obficie, to okoliczne jeziora i rzeka nie będą się nadawały do wędkowania bo z rybą coraz gorzej z racji niskich stanów.
artech Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 @Wobler chyba jednak się za dużo j.pl naoglądałeś :grin: O tym samym pomyślałem Gratulacje dla wszystkich co połowili, a szczególnie gratuluję pięknego szczupaka
Gość wobler129 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 @Wobler chyba jednak się za dużo j.pl naoglądałeś :grin: O tym samym pomyślałem Macie racje - ale mi się to spodobało
tomek1 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Ja wczoraj tylko podpisałem listę obecności jak zwykle od 20 do 1.30 bez efektu
dudi Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Czyli nie tylko u mnie Sumy i Sandacze nie chca wspolpracowac
tomek1 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Czyli nie tylko u mnie Sumy i Sandacze nie chca wspolpracowac Trzeba jeszcze poczekać, ale służba nie drużba- jeździć trzeba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.