Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wobler129
Napisano
wobler129, widzę że ostro trenujesz casta :grin: powodzenia.

Dziękuję ;) Tak i dziś szczupak nie spadł :twisted:

Pozdrawiam :)

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

dzis 15.30-19 spin Warta wróciłem o kiju ale od czasu do czasu jakaś większa ryba plusneła więc było miło innym też nie brały

Napisano

wITAM DZIŚ NA ZATOCE KAMIEŃSKIEJ BYŁO ZNACZNIE SŁABIEJ JEAK WCZORAJ TZN.BRANIA BYŁY BARDZO CZĘSTE PRAWIE KAŻDY HOL KOŃCZYŁ SIĘ OKONKIEM PROBLEM W TYM ZE WIĘKSZOŚĆ BYŁA DROBNA...... ZA DROBNA.

Napisano

Dziś nad Wisłą jak zwykle kiszka :???: Kuzyn przed południem kilka leszczy i płoci a w południe sandałka wymiarka .

Napisano
A ja dziś na rybach złapałem... gołębia. Biedaczek był wycieńczony, próbował się napić i zmoczył sobie skrzydła, przez co nie mógł się poderwać do lotu. Na szczęście wpadł blisko brzegu. Po chwili do akcji wkroczyłem ja :cool: , i go wyciągnąłem. Położyłem go w słońcu na trawię żeby wysechł i zrobiłem rundkę dookoła stawu (zero pobić), lecz gdy wróciłem w to samo miejsce on nadal tam był, nie miał na nic siły, więc opróżniłem swoją torbę i przyniosłem go do gołębnika mojego ojca. Szybko odzyskał siły, można nawet powiedzieć że się skumplowaliśmy :mrgreen:

Obrazek

(może mój post nie wygląda zbyt dobrze jeśli chodzi o stylistykę ale już nie mam siły myśleć... :lol: )

Tylko pamietaj,że Twój nowy kolega ma swój dom i za 2-3 dni bedzie chciał do niego wróci :wink:

P.s Gratulacja dla wszystkich co połowili :smile:

Napisano
marcin20, gratuluję! Piękna łata! Powiedz jeszcze na co go złowiłeś i jaką metodą :wink:

Rybka została złowiona na zestaw skrócony, a połakomiła się na pęczek pinek :smile:

Napisano

Rybka została złowiona na zestaw skrócony

tym większe gratulacje! A powiedz mi jaki miałeś zestaw i gumę, oraz ile ją holowałeś? :wink: Bo nie wiem, czy mogę się już kłaniać :mrgreen:

Napisano
Tylko pamietaj,że Twój nowy kolega ma swój dom i za 2-3 dni bedzie chciał do niego wróci :wink:
Przecież nie trzymam go w zamknięciu :smile: , odleci kiedy zechce.
Napisano

Michcio - tak mi sie coś zdawało że Skawinka :grin:

Napisano

Hexman żyłeczka główna 0,18mm , przypon 0,16mm guma 1,2mm i jakoś się udało :smile: . Rybka wylądowała w podbieraku po paru minutach, dokładnie nie powiem bo nie patrzyłem na zegarek.

Napisano

marcin20, respect :lol: . ja również nie patrze nigdy na zegarek... nie mam do tego ghłowy jak widze, że ryba szaleje na amortyzatorze :lol: . A tak poważnie to widzę, że zestaw mocny i chyba nastawiony na takie rybki :wink: . Ja narazie łowię na zestawy 0,12, przypony 0,08-0,10 i gumę 0,8 :lol::lol: kiedys dorosnę do mocniejszego sprzętu :mrgreen:

Napisano

Ja weekend nad Wkrą. Kaszana jakiej dawno nie było. W piątek zasiadka gruntowa do 2.30 w nocy i nic. W niedzielę rano spin i nawet skubniecia, a łowiliśmy z kolegą na prawie wszystkie możliwe przynęty spinowe, ja lekkim kijkiem on mocniejszym. Gdzie te rybska popłynęły????? :sad:

Napisano

Ja niestety też na zero, pojechałem za późno to raz a dwa myślałem ze pogoda bedzie bardziej pod psem a tym czasem słońce świeciło z całych swoich sil :P

Wypróbowałem jak pracują nowe woblery i to tylko jedyny pozytyw bo nie mialem jakiegokolwiek podbicia.

Jutro na grunt sobie połapie z piwkiem przy boku :)

Miejsce to zbiornik Topiolki ;)

Pozdrawiam

Napisano

Dziś udany wypad nad jeziorko za leszczem. Tylko jedno branie ale ale jakie: 64cm i 3,25kg (nowy rekord :mrgreen: ).

Napisano

Dzis nie ale w niedziele

Wypad nad Wisle z Welfronem

Tego chyba bylo mi trzeba

Co prawda nic nie zlapalismy

Ale powedkowalem sobie pierwszy raz od ponad 2 miesiecy :twisted:

Wygadalem sie troche

No i powstalo kilka ciekawych pomyslow juz po wedkowaniu

Ale czy uda sie je zrealizowac to sie okaze :twisted::cool:

Dzieki Marcin za wypad

Pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.