Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

ładnie połowiliście:wczoraj 2 szczupy 80cm chyba się u Was ruszyły gratulacje dla tych co połowili na zawodach jak i rekreacyjnie

Napisano
Tomek1988, przyjżyj sie 1 fotce :DDD

hehe oglądałem tylko druga fotkę :mrgreen:

Dzisiaj wybrałem się z bratem na rafę w celu przetestowania nowego nabytku czyli Mikado Lexus Sapphire Spin, myślałem że po zimnych dniach klenie zeszły z rafy bardziej głębiej na szczęście myliłem się i nawet przy dużym wietrze złowiłem 5 kleni( wszystkie wymiar najwiekszy 35 cm) i 6 okoni ale nie duże sztuki :mrgreen: Jak na 1,5h to chyba nieźle :wink: Brat złowił kilku okonków,2 kleniki i małego jazia. Dzisiejsze połowy uważam za bardzo udane :grin: Pozdrawiam

Napisano
4 stopnie, deszcz, wiatr- pogoda super :mrgreen: a wyniki jak zwykle :roll:

Co ja robię nie tak? Proszę o szybka odpowiedź :mrgreen::wink::lol:

o założeniu przynęty zapominasz :mrgreen::mrgreen:

Napisano
4 stopnie, deszcz, wiatr- pogoda super :mrgreen: a wyniki jak zwykle :roll:

Co ja robię nie tak? Proszę o szybka odpowiedź :mrgreen::wink::lol:

Wędkę weż ze sobą nad wodę

Napisano
o założeniu przynęty zapominasz
Wędkę weż ze sobą nad wodę

Dzięki Panowie :razz: Wiedziałem, że na tym fajnym forum znajdę sposób na moje problemy :mrgreen::wink::lol:

Napisano

tomek1, gratuluję samozaparcia. Ja mimo szczerych chęci, przy obecnym stanie zdrowia nie zdecydowałem się na wypad w taką pogodę, choć miałem takie plany.

Napisano

tomek1, gratuluję! Nie często widać wędkarzy, którzy próbują pomimo czestych porażek!

Ja już planuję w sobote Dwory... zobaczymy, co z tego wyjdzie :mrgreen: pewnie jakaś łata :lol:

Napisano
tomek1, gratuluję samozaparcia.

E tam tylko do 1.00 posiedziałem :mrgreen::lol:

A tak poważnie, to nie wybrałbym się w tych warunkach, gdyby nie miejsce pozwalające schować się w aucie. Ryby są ważne, ale zdrowie ważniejsze :wink:

Dziękuję kolegom, którzy "pociągnęli" mój drobny żarcik :wink::lol: Przyda się trochę humoru obok sporów o rekordy :wink::mrgreen:

Napisano

hmm chyba sie przyda zrobic prawo jazdy i zakupic jakis samochód , bo moja nocka to była katastrofa , zimno ,przegryziona plecionka w nocy przez szczupaka i dodatkowo kłopoty z zapaleniem skuterka rano :D

Napisano

Dzisiaj 6 rybek - 5 szczupaków, w tym 4 sztuki wymiarowe z przedziału 46-52cm i jeden okoń. Zdjęcia największego szczupaczka nie wstawiam, aby nie dawać pokarmu komuś wygłodniałemu.

IMG_0988.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.