Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dwa krótkie szczupłe.

Ale warto choćby dlatego, że ładnie słońce wstawało.

Obrazek

Witam.

gdzie byłeś bo wydaje mi się że na zdjęciu widzę słupy oświetleniowe zagłębia ? :wink::lol:

Napisano

2h na brandce po jajka w wodzie i trzy szczupłe po 46 43 ale frajda była w piątek wybieram sie na kozłowa morze bedzie lepiej.obadamy

Napisano

Dzisiaj po południu wypadzik ze spławiczkiem ( nie chciało mi się już latać ze spinem) niestety nie za bogato kilka okoni w tym jeden 25cm :wink: płoteczka i krąpik nadające się na żywca :razz: Jutro rano na grzyby a po południu znowu chyba spławiczek :mrgreen:

Napisano

Na urlopie, nadrabiam zaległości :cool: Wczoraj zgromadziłem sporo materiału do filmu o drgającej szczytówce. Dziś m.in ostatnie zdjęcia do artykułu dla naszego nowego portalu a wczoraj w nocy sam artykuł :mrgreen: Do przeczytania na Haczyk.pl - już wkrótce :wink:

Napisano

U mnie dziś 0 :shock:

Miałem sandałka z opadu na koguta, jednak ryba się spięła. Do tego 3 piękne brania na cykadę - jednak nie zacięte? :roll:

Napisano
Mój tata na Wiśle i trzy leszcze

grunt? Czy moze spławik :twisted: . W sobote jak pogoda dopisze to zmykam na wisełkę. Miałem jechac we wtorek, ale chęci zabrakło :oops:

Napisano
Maciek a sprawdzales woblerka i pletke juz nad woda?

Oczywiście że tak :wink: Pletkę mam nawiniętą przy ultra lekkim spinnie. Nie wygląda mi na 0,125 :shock: Wygląda na 0,08 :shock: Jest super! Jutro trochę nią połowię, bo mam w planie wypad na okonie z jigami i cykadami :cool:

Napisano

dojazd nad wode - 5 zł, żywce - 5zl, spojrzenie dziesięciu starych miesiarzy siedzacych na darmo za karpiem, gdy niose wymiarowego szczupaka (52cm) - bezcenne :)

Napisano

Dziś około 20-stu ładnych okoni na cykady i jigi :grin: Ale pięęęekne, kolorowe, żywe i grubiutkie

Napisano

wobler129, przez jigi rozumiesz małe twisterki na główkach :?: Jeśli tak to jaka gramatura jest najlepsza :?: i sorki za głupie pytanie :oops:

Napisano
wobler129, przez jigi rozumiesz małe twisterki na główkach :?: Jeśli tak to jaka gramatura jest najlepsza :?: i sorki za głupie pytanie :oops:

Nie. Chodzi mi o sierściuchy z piór itd ;) Na 5g

Napisano

Nie ten temat :cool:

A dzisiaj 2 okonie po 25cm na spina:d

Jutro na odre :lol:

Napisano

Dziś zwiedziłem 2 okoliczne zbiorniki, jednym z nich był mój "nieznany" zbiorniczek, który dawał już niejednokrotnie piękne szczupaki i okonie..

Jakieś 6 godzin ze spinningiem, zarówno 4cm sandry i 5cm kopyta na 2-5gr. główkach jak i grubszy arsenał tj. Gnom 3 i Alga 3, oraz 10 i 14cm kopyta na 10,15gr główkach.. Mimo wyraźnego żerowania, brak kontaktu z rybą, jedynie jedno przytrzymanie na 14cm kopycie, którego nie mogłem przyciąć.. Nie wiem, dzisiaj przymroziło szczupłym pośladki powinny je więc ruszyć, ale to jeszcze chyba nie jest ten "głód"..

Napisano

Ja tez dzisiaj troszke pospiningowalem, zlowilem 2 szczupaczki 50cm i 62cm. Ten wiekszy skubaniec tak mocno walczyl ze mysalem ze przynajmniej jakas trojeczka sie szykuje :lol:

Napisano

U mnie kolejny dzień urlopu. Wyniki bez rewelacji- kilka karpików i jeden znośny szczupak. A przede wszystkim relax :cool: Zaraz się zbieram na wieczorną dogrywkę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.