wojtt Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 U mnie jak na razie kiepsko, sama drobnica, ale przynajmniej odpoczynek przyjemny Wczorajsze popołudnie i wieczor spędziłem nad pewnym leśnym zbiorniku, miały być karasie i liny, a były 10cm płotki Pozdrawiam
Homegeon Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 troche pobrodziłem na przybrzżnych mieliznach z wynikiem 2 szczupaczki ~ 40cm i okoń 35cm
Roland Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Dzisiaj az 2 płotki. Nie zdradze łowiska i nie zdradze na co łowiłem Ale i tak wrocilem z dobrym humorem, jeszcze jak włosi (czyt. pedzie) dzisiaj odpadną bede naprawde zadowolony
bartek640 Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 ja dziś byłem ze spiningiem... było całkiem całkiem ... ale brały same małe Złapałem 4 i jeden mi się spiął 2 dłoniaki 2 takie szczupaczki po około 35 cm.. dzieci .. dostały po buziaku i wróciły do wody jutro takze jade może dziadków i rodziców zawołają to bedzie fajnie ... Fotki FOTKA 1 FOTKA 2 FOTKA 3 FOTKA 4 FOTKA 5
HAK Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 niedawno wrocilem Bylem nad Wisla co jakis czas walniecie na powierzchnie wody ale mi nie udalo sie nic ustrzelic bylem z kolega on tez nic, a na widoku stal wedkarz na glowce w woderach,. tez nic przeszedlem na plytka zatoczke, w pewnej chwili na tafle wody jak cos nie przy...... ,na wodzie gejzer, albo Bobr albo gigant Szczupiec
Patryk Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Ja także wieczorkiem z kolegą wyskoczyłem "pobiczować" wode . U mnie jeden szczupaczek spią się, a kolega ładnego 40-staka.. ( ja pozuje do zdjęcia )
Lary Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Może ten temat zainteresuje tych którzy wybrali sie na ryby na dłużej. Jak plus dwóch znajomych byliśmy trzy dni nad Odrą. W sumie 15 jazi po 1-1,5kg dwa leszcze i około 40płoci. Pogoda dopisała (noc -4C) ale efekty niezłe.
Gość wobler129 Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 U mnie 1 maj i około 4 rano leszcz 58cm. Kolega miał 43cm. i 46cm. Dziś była powtórka i jeden leszcz kolegi - 50cm Na zasiadkach zjawialiśmy się jeszcze, gdy było ciemno o 3 w nocy. Na kładce pozawijani w śpiwory i czekamy na brania
Lary Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Na kładce pozawijani w śpiwory i czekamy na brania Tak jak bym tam był
Gość wobler129 Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Więc nie tylko ja czułem się jak na... Dzisiejszej nocy byłem już przygotowany - kalesony 3 pary spodni, 3 bluzy zimowa kurtka, czapka na uszy i skórzane rękawiczki Mimo to w stopy - na których miałem wełniane skarpetki - było zimno i musiałem mieć śpiworek
Tomek_N Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Więc nie tylko ja czułem się jak na... Dzisiejszej nocy byłem już przygotowany - kalesony 3 pary spodni, 3 bluzy zimowa kurtka, czapka na uszy i skórzane rękawiczki Mimo to w stopy - na których miałem wełniane skarpetki - było zimno i musiałem mieć śpiworek Zimno Ci Macku bo nie spinningujesz Jak bys sie ruszal by Ci tylko zamarzly palce i paluszki od nog...mowie z doswiadczenia Pozdrawiam
madi Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Haaaaaaa ja też miałam na sobie męskie kalesony Bosche jak w tym można chodzić, wolę stringi A tak na poważnie, mimo iż wolnego długiego weekendu u mnie niet, to zimno było masakrycznie i nawet, jak bawiła się tylko drobnica, to te dni uważam za udane Zawsze czekam z niecierpliwością na wyprawę, może jutro coś się zawiesi na haku, może nie, ale będę próbować ile się da. Póki co większość nocek spędzam w sieci (jeszcze kilka dni i będę wolna) w poszukiwaniu patentów i patencików, żeby rybkę do stołu zaprosić. Zobaczymy co z tego wyjdzie......... do niedzieli daleko, a może się pochwalę Pozwodzenia życzę
Tomaszek Napisano 2 Maja 2007 Napisano 2 Maja 2007 Co za przedwczesny temat? Słyszałem że w PL długi weekend majowy ma w tym roku 9 dni - więc tak naprawdę niedawno się zaczał dopiero i jest w pełni Ja nie mam długiego weekendu - mimo że mieć powinienem bo 7 maja w IRL jest ustawowo wolny od pracy - ale ja akurat ten weekend - i sobotę, i niedzielę i nawet wolny dla innych poniedziałek idę do pracy - no ale mają się wydarzyć wielkie rzeczy i szczerze powiem że cieszę się z tego, a że lubię swoją pracę to nie narzekam a wręcz się cieszę że coś ciekawego będzie się działo. Pozdrowienia dla wszystkich tych, którzy nie lubią swojej pracy i zapłakali by się na amen na moim miejscu
Dziki Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Nie dziś, ale 1-go maja pierwszy raz w życiu łowiłem ryby. W Łodzi, na Krzywiu. Tłumy ludzi. Nie było gdzie spinningować, bo wszędzie siedzieli z żywymi rybkami na przynętę. Ja nic nie złowiłem, tylko się namachałem i chyba poza moim nauczycielem nikt nie złowił wymiarowego szczupaka - 52cm. Stanął w miejscu, gdzie nikt nie chciał usiąść i z niego obrzucał prawie cały staw. Efekt, to cztery małe i jeden wymiarowy. Obfotografowany i uwolniony.
tomek1 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 a kolega ładnego 40-staka.. Patryk, pozwoliłem sobie przerobić twojego posta Takie piekne ryby trzeba pokazywać wszystkim a nie ukrywać pod linkami Gratuluj koledze, okoń marzenie
Tomek_N Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Ja także wieczorkiem z kolegą wyskoczyłem "pobiczować" wode . U mnie jeden szczupaczek spią się, a kolega ładnego 40-staka.. ( ja pozuje do zdjęcia )Obrazek Obrazek Wow Patryk, gratuluje garbusa ! Na co sie skusil?
madi Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 madi napisał/a: wolę stringi Już Cię lubię!! :lol: Fajnie, ja Ciebie też lubię w PL długi weekend majowy ma w tym roku 9 dni No tak, tylko gorzej z tymi co idą w piątek, sobotę do pracy współczuję Tomaszek Tobie też Miałam być na rybach dziś i jakoś nie jestem Może coś się jeszcze zmieni, bo mnie nosi A to wszystko przez : Jak dziś było na rybach? - Gratuluję
tomek1 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Fajnie, ja Ciebie też lubię Tylko bez szaleństw, bo za Magnumem jeszcze stoi prokurator
madi Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 madi napisał/a: Fajnie, ja Ciebie też lubię Tylko bez szaleństw, bo za Magnumem jeszcze stoi prokurator :lol: Tomek przecież nie napisałam, że Go kocham........... Ciebie też lubię
madi Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Pewnie, że nieletni jesteś i dlatego pilnuje prokurator, żeby jakaś pedoflika nie zrobiła Ci kuku
Lary Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Co za przedwczesny temat? Słyszałem że w PL długi weekend majowy ma w tym roku 9 dni - więc tak naprawdę niedawno się zaczał dopiero i jest w pełniNiby tak ale niektórm ten wekend kończy się wcześniej niestety
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.