keri Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Bartek_902, wklej fotki bolków. Chyba ze baterie padły w aparacie Jak brały? przy powierzchni czy głębiej?
tomek1 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Wieczorna dogrywka pozytywna Ale o tym we właściwym temacie
Gość wobler129 Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 wiesławek gratuluję. Szczupaki ok, ale gdzie okonie ?
Gość lin Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 no maniek ogromne gratulacje i znów pokazałeś, że jesteś naprawdę doświadczonym wędkarzem, pozazdrościć. Ja byłem ostatnio i złowiłem 20 leszczyków takich z 20cm.
jaross Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 A u mnie dzisiaj wielkie polowanie na zebacze z zywcem ale... to jeszcze nie dzis, ten pierwszy czeka na swoja kolej brania nie zobaczyłem ale było jak zawsze swietnie zebate czekaja na mnie chyba jak spina zakupie a to juz niedługo
_barti_ Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Właśnie wróciłem.. Miałem jednak ją zrobioną na grunt (koszyczek) i znowu godzina siedzenia bez brania nawet :/ Już mnie te całe ryby zniechęcają :/ Robie chyba zestaw na spining i z kolegą pójde na ryby który podobno łowi ich tak dużo (okoni) pozdrawiam
tomik Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Napisano 2 Czerwca 2007 Temat kontynujemy: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=41122#41122
jaross Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 A ja miałem jechac nad odre na nocke i klapa deszcz wszystko popsuł a miało byc tak fajnie i miałbyc sandacz aahh ta pogoda niech ja ... trafi
stocha Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 jaross u mnie tak samo kompletna klapa Miała byc wspaniała wyprawa na nocke i nici deszcz wiatr i zimno.
Gość Holik Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Wczoraj wieczorek. Sandałki nie współpracowały z nikim. Jeden leszczyk1,2 kg na brzegu. Ryba życia mojego brata zerwana. Stawiam na karpika 8-9 kg lub takiego samego amurka. Pół godziny jednak niedało nic bo przypon 0,12 z deka zacieńki. Ogólnie to całkowita klapa
Gość wobler129 Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Holik pogratuluj bratu 30 min na haku mieć 9kg. karpia na 0,12 żyłce to już jest wyczyn
jmk81 Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 u mnie szaleństwo jazi wczoraj 55cm, 50cm, 46cm i mały Pikuś 32 cm do tego linek 32 i parę płoci. tym linem to się zdziwiłem, że u nas w rzece występuje. Może był jeden w sumie nadal sobie pływa
Gość Holik Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Brat dziękuje ja też tak myśle z uwagi na to że wędkje dopiero od miesiąca
keri Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 U mnie dzisiaj jakies fatum dzieciaków-pewnie po dniu dziecka 4 szczupaczki z czego najdłuzszy 36cm Wszystkie na spore woblery wiec zmieniłem zestaw na wobki 5-6cm to sie zaczeły okonie, srednia wzrostu ok 15cm. Jestem zły i zawiedziony
artech Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Byłem dzisiaj na rybach...........................nie ma o czym pisać
tomek1 Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Na wieczorną sesję dotarłem dopiero po 21, czyli conajmniej o godzinę za późno. Deszcz i wiatr był obiecujący. Niestety zanotowaliśmy z ojcem po jednym braniu, niezakończonym sukcesem. Snuliśmy domysły dlaczego- mały węgorz a może koledzy tego stworka Obiecał tacie przyprowadzić swojego pradziadka w lipcu
Tomek_N Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Ja wczoraj od 6:00 - 12:00 nad Menem. Wynik - nic
jaross Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Tomek_N, a na spina lapałes i zaden kiler sie nie trafił
P Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Witam Bylem w piatek w podtorunskich czerniewicach i szukalem jakis glebszych miejsc Znalazlem nawet cos mnie interesujacego wiec bede nencil Wlasciwie to juz kukurydza czeka i pierwszy wypad w to miejsce gdzies za godzinke Oprocz tego na brzegu widzialem martwa troc (moze losos) wielkosci okolo 80 cm Taka rybke miec kiedys na haku Pozdr
ogro Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 a ja siedze w domu, bo chory jestem, a ryby biorą podobno.... planuje nocke z czwartku na piątek, moze uwiesi sie jakiś karpik...
Tomek_N Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Tomek_N, a na spina lapałes i zaden kiler sie nie trafił Na spina na spina. Ryby mnie cos omijaly. Koledzy (bylo spotkanie forumowiczow) zlowili 3 okonki, sandacza i szczupaka...
Gość VooDoo Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Byłem na nocce z piatku na sobota , to ja nic , a obok mnie jeden pociagnąl węgorza 90 cm.
Skrętek Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 U mnie git, pół siatki płoci, 3.miejsce na zawodach
Patryk Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Byłem na nocce z piatku na sobota Tak jak ja, jedna płoć i karpik 35cm. Wiatr głowy urywał i jeszcze ten deszcz wrrr...
bialagora90 Napisano 3 Czerwca 2007 Napisano 3 Czerwca 2007 Witam Ja spedzilem cala sobote i pol niedzieli nas Jeziorem Solniskim, w pewnych uroczych zatoczkach. No poprostu wymarzone miejsce, piekne widoki, namiociki i ciekawe towarzystwo. Wszytko bylo dopiete na ostatni guzik ale... brakowalo 2 rzeczy 1. Dobrej pogody, bo lalo i lalo ze cale 2 dni mokry bylem, ale to sie dalo przebolec, zdeterminowany bylem i lowilem do upadlego. 2. Ryb, niestety spedzilem nad jeziorem lowiac jakies 17-20 godzin na wszytko co mialem i na wszysstkie mozliwe sposoby i jedyne co zlowilem to 2 jazgacze okonka i ploc wszytko wymiary Mikro, noo i jeszcze 2 zaczepy ktore pozbawily mnie 2 olubionych przynet... Nie mam zdjec bo aparat wziol tato, jak bede nastepny raz to zrobie zdjecie temu urokliwemu miejscu, w ktorym sa spore ryby ale nie zawsze mozna je przechytrzyc. Jedyne co mnie troszke dobija to ze nadal nie moge zlowic ryby na spining. Moze juz nie dlugo na sanie. Powodzenia. Pozdrawiam Bialagora
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.