Skocz do zawartości
Dragon

Propozycja wiosennego spotkania Ślązaków

Gofer

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 333
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
tak wygląda brzeg od strony łąki

a ja myślałem że od strony Poręby :grin:

Tomek co z tymi fotkami?

Napisano
tomek1 napisał/a:

tak wygląda brzeg od strony łąki

a ja myślałem że od strony Poręby

Ty pieronie złośliwy :mrgreen::lol::lol::lol: Od łąki a nie od Łąki :twisted::lol:

Tomek co z tymi fotkami?

Jak co :roll: są powyżej przecież :wink:

Napisano

Panowie a zabieracie ze soba jakies namioty,przyczepki czy coś w tym rodzaju bo nie wiem z czym sie zabrac :oops: chyba ze wystarczy wygodny leżaczek i dobra książka :mrgreen:

Napisano
Jak co :roll: są powyżej przecież :wink:

ja ich nie widze :shock:

Krzysiek jak chcesz posiedzieć dłużej to weż coś abyś mógł się schronić np. przed deszczem.

Napisano

Jak na nockę to bezapelacyjnie namiot i śpiwór. Chyba że nocka w samochodzie plus śpiwór. Kwietniowe noce nie należą do najcieplejszych. Czytanie pomaga ale na krótko :lol::twisted: .

Napisano

To może określmy się kto w koncu robi nockę :mrgreen:

Nie wiem jaki bede miał w grafiku tego 11 kwietnia, ale coraz trudniej się powstrzymać :mrgreen:

Napisano

W moim przypadku, wszystko jest na dobrej drodze :grin: i wydaje się, że w końcu uda mi się spotkać z Zywymi haczykowcami :mrgreen: Mam jedynnie pytanie odnośnie pozwolenia na Łąke :?: Jako, ę w tym roku nie wykupiłem zezwolenia rocznego na PZW, Doradźcie gdzie i jak mogę nabyć zezwolenie na czas naszego spotkania :?:

Napisano

O/PZW Katowice

bank: PKO BP SA II/0 Katowice

nr konta: 87 1020 2313 0000 3902 0120 1557

Składki okresowe - dla członków PZW (wędkowanie z brzegu)

1 dzień 15,00 zł

3 dni 30,00 zł

7 dni 50,00 zł

Składki okresowe - dla niezrzeszonych (wędkowanie z brzegu)

1 dzień 30,00 zł

3 dni 60,00 zł

7 dni 120,00 zł

Wpłacasz i w tytule przelewu podajesz datę od-do .

Napisano
Wpłacasz i w tytule przelewu podajesz datę od-do .

I co dalej :?: Dowód wpłaty jest dokumenten upoważniającym do wędkowania, czy dostanę pocztą jakiś papier :?:

Napisano

Dowód wpłaty wraz z kartą wędkarską jest dokumentem, który uprawnia do połowu. Pamiętaj tylko o wpisaniu daty połowu, to jest bardzo ważne. W tym przypadku rejestr nie obowiązuje.

Napisano

A co przy przelewach dokonywanych drogą elektroniczną :?: Wydruk jest respektowany, czy przelewu trzeba dokonać w banku lub na poczcie aby mieć firmowy dowód wpłaty poświadczony pieczątką :?:

Napisano

Dzięki śliczne za informacje,

Ja dla świętego spokoju przelewałem w banku lub na poczcie.
zrobię dokładnie tak samo :lol:
Napisano
jutro powinienem być u Wacka

he, he :mrgreen::grin:

tomek1, dziś widzę te fotki, nie wiem dlaczego wczoraj było inaczej, ale ważne że dziś są :grin:

Napisano
Witam.

jak macie to dajcie jakis link odnosnie opłat na łąke :roll:

pozdrawiam

Parę postów wyżej jest napisane co i jak. Opłaty tylko i wylacznie kiedy nie masz opłaconych składek na rok bieżący.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.