bronek Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 Witam.jak macie to dajcie jakis link odnosnie opłat na łąke pozdrawiam Parę postów wyżej jest napisane co i jak. Opłaty tylko i wylacznie kiedy nie masz opłaconych składek na rok bieżący. witam. takiej informacji mi brakowało . zacząłem czytac o oplatach i troche sie skołowałem bo myslalem ze sa jakies dodatkowe. musze oplacic skladki na rok w PZW i moge jechac na zlot slazakow pozdrawiam
hexman Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 he, he, jak się na łące spotkamy to Wacka poznamy Osobiście? Wszyscy?
Krzysztof1 Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Witam mam pytanko powiedzcie mi bo chce sie ze mna zabrac na to spotkanie kumpel który jest no co tu duzo gadac dość wygodny czy jest możliwość zakotwiczenia sie z przyczepką przy wodzie czy jest tam z tym problem?
andi64 Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 zakotwiczenia sie z przyczepką przy wodzie czy jest tam z tym problem? wal śmiało, nawet z parowozem
Gofer Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 Korzystając z tematu mam pytanie nieco z "innej beczki". W tym roku padło własnie na Zbiornik Łąka podczas majowej, długo weekendowej nasiadówy i stąd właśnie pytanie, czy są w okolicach (najlepiej najbliższych) zbiornika są jakieś domki letniskowe? namiot w zupełności by wystarczył, ale nie wziąć spina w reke 1 maja byłoby swoistym nietaktem a spining wokół namiotu byłby dużym ograniczeniem
tomek1 Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 czy są w okolicach (najlepiej najbliższych) zbiornika są jakieś domki letniskowe? Tego nie wiem Na skraju Pszczyny jest Dom Turysty, gdzie powinno być w miarę tanio to jest kilka kilometrów od plaży w Łące
andi64 Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 W tym roku padło własnie na Zbiornik Łąka podczas majowej, długo weekendowej nasiadówy hmmm... czy są w okolicach (najlepiej najbliższych) zbiornika są jakieś domki letniskowe? nie ma musisz sobie swój ze sobą przytargać
Gofer Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 Dzieki za informacje. hmmm... nie ma musisz sobie swój ze sobą przytargać Czyżby coś nieczytelne było ? Dobra myśl, na plecach przyniosę
andi64 Napisano 31 Marca 2008 Napisano 31 Marca 2008 Czyżby coś nieczytelne było ? czytelne jak najbardziej tylko nie wiem czy pisząc o majówce myślisz o tym jak pisze w tym temacie, czy masz swoje plany na majówke
Gofer Napisano 31 Marca 2008 Autor Napisano 31 Marca 2008 Majówka to plan drugorzędny, a spotkanie 12 kwietnia prócz niewątpliwch walorów towarzyskich, będzie okazją do wyciągnięcia przydatnych informacji ( po gorzkiej żołądkowej rzecz jasna) od Ciebie i Tomka, które mam nadzieje zaowocują na majówce
Krzysztof1 Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Panowie jakieś małe załamanie pogody sie zbliza a 12-ty coraz bliżej!!!
bronek Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Panowie jakieś małe załamanie pogody sie zbliza a 12-ty coraz bliżej!!! nie kracz ale tak powaznie to nieciekawie to wyglada przynjamniej na razie. w razie deszczu jestem bezradny bo nie mam nic pod czym moglbym sie schowac , no chyba ze w samochodzie ale co to za przyjemnosc
voivod Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Panowie spokojnie damy radę. Aura dobrze wie, że to spotkanie musi się odbyć. Ja już odliczam dni.
Krzysztof1 Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Bez obaw gdzieś koło 9-ego skocze zamówić jakie 4 ładne słoneczne i ciepłe dni
bboobb Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie chcę zapeszać, ale w moim wypadku, na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku. Jutro wyprawa do Fishing Martu aby uzupełnić ekwipunek przed spotkaniem Oby wszystko się udało Popracujcie nad tą pogodą
tomek1 Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Popracujcie nad tą pogodą pogodę zapowiadają dobrą
maniek Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 pogodę zapowiadają dobrą Ponoć dla wędkarza nie ma złej pogody ,coś widzę że chłopaki się "łamią"
Gofer Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Napisano 4 Kwietnia 2008 ,coś widzę że chłopaki się "łamią" Pozory, to z tych emocji
bboobb Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Ponoć dla wędkarza nie ma złej pogody Maniek masz rację, ale na pewno przyjemniej wędkuje się przy ładnej pogodzie, a co dopiero mając na uwadze "integrowanie" się w gronie Haczykowców Ale tak czy siak, damy radę.
andi64 Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Ponoć dla wędkarza nie ma złej pogody ,coś widzę że chłopaki się "łamią" o mnie ani mru, mru nawet stare jajco mi planów nie zmieni
holek38 Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Ponoć dla wędkarza nie ma złej pogody ,coś widzę że chłopaki się "łamią" o mnie ani mru, mru nawet stare jajco mi planów nie zmieni No i o to właśnie chodzi!!! Andrzej o której wyjazd w piątek ? Musimy się umówić bo ja nie trafię. Pozdro!!! Krzysiek.
Krzysztof1 Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Słońce deszcz czy śnieg spotkanie musi sie odbyć i koniec zakupy juz zrobione piątek godzina 17-ta wyjazd na miejcu koło 18-tej
Krzysztof1 Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Według dzisiejszej prognozy ma byc jakies 18 stopni ale czy im sie to sprawdzi?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.