bronek Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 witam mam pytanie : czy ktos z was bierze grila ? najlepiej ktos kto mieszka blisko bo nie usmiecha mi sie targac grila przez pół polski ja z gofrem przyjedziemy chyba w piatek po poludniu
andi64 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 ja jak nie za pomne to wezmę laptopa , myślę że Tomek też weżmie ja z Krzychem postaram się być do południa no i Daniel także piątek się zjawi tylko że po pracy
maniek Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 ktos kto mieszka blisko bo nie usmiecha mi sie targac grila przez pół polskTo w konicu gdzie wy się wybieracie ,tylko mówić prawdę
bronek Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 ktos kto mieszka blisko bo nie usmiecha mi sie targac grila przez pół polskTo w konicu gdzie wy się wybieracie ,tylko mówić prawdę z tego co wiem to jedziemy nad jakąś łąke mam nadzieje ze lowic ryby a nie opalac sie
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 ja jak nie za pomne to wezmę laptopa , myślę że Tomek też weżmie A jakże Mam nadzieję, że pogoda dopisze i uda mi się was poczęstować karpiem z grilla o którym wspominałem w Rybniku
maniek Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 mam nadzieje ze lowic ryby a nie opalac sieNo ja też mam nadzieje ,że będziecie "coś" łowić a nie opalać się i czytać książki No to powodzenia wszystkim życzę i o fotkach nie zapomnieć.
bboobb Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja będę w sobotę koło 9.00, niestety cały piątek (24 godz.) jestem w pracy. Przywiozę kiełbachę na grila, o książce nie wspominając
Krzysztof1 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja będe w piątek koło 18-tej lub prędzej jeśli dam rade
hexman Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 W takim razie na grilla mamy, tylko brakuje najważniejszego grilla. Przydałby się chleb jeszcze Tylko drodzy koledzy nie zapomnijcie o wędkach Może wpiszmy kto co przywiezie, wtedy wszystko bedize jasne
bronek Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 W takim razie na grilla mamy, tylko brakuje najważniejszego grilla. Przydałby się chleb jeszcze Tylko drodzy koledzy nie zapomnijcie o wędkach Może wpiszmy kto co przywiezie, wtedy wszystko bedize jasne ok ja wpisuje biore : 1. Gofer nasz sympatyczny kolega z forum nie mylić z jedzeniem 2. 0,7 L wódeczki własnej produkcji 3. 2 kg kiełbasy itd no i oczywiscie jakies wędki , zanęty i takie tam ..... przecież przy wędkowaniu niekoniecznie musi chodzić o ryby
Krzysztof1 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 przecież przy wędkowaniu niekoniecznie musi chodzić o ryby Właśnie przecież wedkujemy dla przyjemności i odpoczynku a nie dla miesa
hexman Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 W takim razie ja zabiorę: Karkóweczke, do tego jakaś musztardę, keczup Duzy chleb( w razie czego dajcie znac to kupię go więcej ) Ale przy wędkowaniu dobrze jest coś zjeść
Krzysztof1 Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Ale przy wędkowaniu dobrze jest coś zjeść I się czegoś napic
Gofer Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Napisano 8 Kwietnia 2008 Ale przy wędkowaniu dobrze jest coś zjeść I się czegoś napic bezsprzecznie
bboobb Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Jak już pisałem wcześniej będę dopiero w sobotę, więc przywiozę kiełbachę, chleb jakiś ketchup i musztardę, bo będąc tam od piątku Możecie być głodni Nie zapomnę również o "czymś do czytania" Sam wiele czytał nie będę bo niestety nie znalazłem kierowcy, więc będę musiał sam się dowieźć, ale czego nie robi się dla integracji i poznania nowych znajomych
hexman Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 wiele czytał nie będę bo niestety nie znalazłem kierowcy A co ma piernik do wiatraka?
bboobb Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 hexman, po nniektórych "książkach" nie można prowadzić pojazdów mechanicznych
bronek Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 witam. napiszcie lepiej jak tam trafic z ktorej strony jeziora ? itd bo jade chyba w piatek a za cholere nie wiem gdzie to jest. i jeszcze jedno - bedzie tam ktos z was ok 17 w piątek ? jak was poznac ? mam krzyczeć HACZYK cy cuś bierzecie jakies namioty bo podobno maja sie trafic burze ? pozdrawiam
Gofer Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Napisano 9 Kwietnia 2008 Bronek na Łąkę trafimy, istotne jednak za którym krzakiem Panowie sie schowają
Krzysztof1 Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 i jeszcze jedno - bedzie tam ktos z was ok 17 w piątek ? jak was poznac ? Ja bede z kumplem koło 18-tej w piatek(bordowy mercedes) a mapke z zaznaczonym miejscem spotkania wżuciłem na 7 stronie tego tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.