Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem i nad woda bedziemy w miare wczesnie to jest szansa,ze miejsce gdzie chcemy wedkowac bedzie wolne.Chodzi o Odre przed jazem redzinskim,a tzw.barkami.Generalnie chodzi o ten odcinek.Troszke jest to uzaleznione od innych wedkarzy.Czy beda siedzieli na tych najlepszych miejscach.A i musi byc troszke miejsca na ognisko i troche drewna.

Napisano
Chodzi o Odre przed jazem redzinskim,a tzw.barkami.Generalnie chodzi o ten odcinek.
Jeśli chodzi ci o ten odcinek to radzę już w piątek zaklepać ,tylko że jest mały problem ostatnio tam wielka lipa. :cry:
Napisano

Niestety w piatek nie damy rady juz tam byc :neutral: Pozostaje nam sprobowac w sobote i to niestety wieczorkiem,ale skoro jest wielke lipa to moze i tlumow nie bedzie.

Napisano

Milo zapraszam Wroclawiakow na nocke nad Menem miejsca dosyc i wegorki biora ,suma tez mozna przytulic :wink: POZDROWIONKA DLA WROCLAWIAKOW :mrgreen:

Napisano
Milo zapraszam Wroclawiakow na nocke nad Menem
Ty szykuj dla mnie miejsce nad Renem ,a ten "kanałek" Men zostaw w spokoju :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ten piekny kanalek ma do 18 m glebokosci i ryba tez jest,aRHEIN tez sprawdzimy :wink:

• 4 weeks later...
Gość greg37
Napisano

No dobra, badziwiaki :-) Skoro nikt nie potrafi pociągnąć tego tematu... Co byście powiedzieli na zasiadkę sumowo-brzanowo-sandaczową ...gdzieś... kiedyś... Maniek będzie wiedział :-)

PS. Trunki we własnym zakresie!!! (Z wyjątkami oczywiście heheheheh).

• 4 weeks later...
Napisano

Witam.

Jestem z Chojnowa i szukam kogoś kto chciałby ze mną wyskoczyć na jakieś rybki...oczywiście na spinning. Dobrze, jak ktoś miałby samochód, na paliwo dam i można skoczyć gdzieś dalej. np. Mietków, Słup. Jeżeli nie byłoby transportu to można skoczyć na sandałka na Staw Dolpakart. Wszystkich chętnych zapraszam aby pisali w tym temacie. Mam 16 lat, na spinning łapię od 3 lat.

Pozdrawiam i zapraszam.!

Matte

Napisano

Jutro uderzam razem ze znajomymi na Bystrzyce albo Odre. Bedziemy zmotoryzowani. Prawdopodobnie wedkujemy od 4.15 do 10. Jesli jest ktos chetny - zapraszam.

Prosze o tel : 693 833 133 - podam miejsce pobytu, albo umowimy sie na inne, jesli nasze dwie miejscowki zawioda - tj jarnoltow i slezoujscie :)

• 1 month later...
Napisano

Witajcie Dolnoślązacy :grin:

Jak by nie patrzyć jesień zbliża się dużymi krokami i czas pomyśleć o jakimś spotkaniu, planowaliśmy na ostatnim spotkaniu o spotkaniu na Ryczeniu ale to późną jesienią, może by tak jeszcze jedno spotkanko wypaliło w między czasie :?: co Wy na to- termin myślę pod koniec września byłby dobry, a gdzie :?: proponujcie coś fajnego do zaakceptowania :wink:

Napisano

Koniec września to by mi dobrze pasował :smile:

Co do wody to by trzeba było by pomyśleć. Mietków to chyba z łodzi, bo stan wody nie jest jeszcze za wysoki. W pobliżu są jeszcze Proszkowice, osobiście nie sprawdziłem ale podobno rybna woda. Może ktoś tam łapał ostatnio :?:

Napisano

Jak by nie patrzyć jesień zbliża się dużymi krokami i czas pomyśleć o jakimś spotkaniu, planowaliśmy na ostatnim spotkaniu o spotkaniu na Ryczeniu ale to późną jesienią, może by tak jeszcze jedno spotkanko wypaliło w między czasie :?: co Wy na to- termin myślę pod koniec września byłby dobry, a gdzie :?: proponujcie coś fajnego do zaakceptowania :wink:

Na Ryczeniu byliśmy jakies 2 tygodnie temu z kisux. Woda już zeszła-dojście do najlepszych miejscówek jest. Co prawda szczupły jeszcze nie jest zbyt chętny do współpracy (2 sztuki pod wymiar) ale próbować można.

Napisano

Sorki Roman ,że nie odpisywałem :oops: ale przybyło mi trochę nowych obowiązków i po prostu brak czasu ,na razie mam "małą przerwę" techniczną od ryb :razz::wink:

Napisano
na razie mam "małą przerwę" techniczną od ryb :razz::wink:

Maniuś czasami i tak bywa, są sprawy ważne i ważniejsze trzeba to jakoś pogodzić :lol:

no ale na jesiennego szczupaczka pewnie wyskoczymy :?: na Ryczeń :wink:

Napisano

Romanie jak bedziecie mieli ustalone jakies szczegoly co do daty i miejsca to prosze niech ktos podesle mi jakies krotkie info na priv (wtedy przychodzi mail na skrzynke pocztowa a ja ogladam codziennie a na haczyka nie zawsze mam czas)

A dlaczego tak, to poki co aby nie zapeszac nie powiem

Pozdr

• 3 weeks later...