maniek Napisano 6 Maja 2008 Autor Share Napisano 6 Maja 2008 do zobaczenia następnym razem na sandaczach najprawdopodobniej w okolicy wrocławiaNo właśnie ,rozmawiałem z Romanem o sandaczach i doszliśmy do wniosku ,że najlepiej nam poszło przy ujściu Bystrzycy.Jeśli ma ktoś ochotę do nas dołączyć 1czerwca to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Jeśli ma ktoś ochotę do nas dołączyć 1czerwca to zapraszam. dołączam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Jeśli ma ktoś ochotę do nas dołączyć 1czerwca to zapraszam. dołączam sie ja również, choć myślałem, że może wybierzemy sie na jakąś zaporówkę lub coś podobnego i z łodzi połowimy - co byłoby nowością dla zloto-spotkań ale jak ma to być ujście bystrzycy to melduję się 1.06.08 sporo czasu jeszcze, szczegóły ustalimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 choć myślałem, że może wybierzemy sie na jakąś zaporówkę lub coś podobnego i z łodziPomysł dobry ,choć mało realny do realizacji ,pomyśl 1czerwca całe "chordy" wędkarzy zjawią się nad wodą ,a nigdzie nie ma łódek w nadmiarze ,dlatego na łódkę można się umówić gdzieś po 15-20czerwca jest lekki luz .Oczywiście to tylko moje gdybanie i nie będę nikomu narzucał mojego zdania ,jeśli zdecydujecie inaczej się dołączę .sporo czasu jeszcze, szczegóły ustalimy..Czasu tak bardzo sporo to nie ma ,ale ustalenia poczynić trzeba .Jeśli ustalimy miejsce na 100% to moje plany otrzymają chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 1czerwca całe "chordy" wędkarzy zjawią się nad wodą ,a nigdzie nie ma łódek w nadmiarze ,dlatego na łódkę można się umówić gdzieś po 15-20czerwca jest lekki luz no widzisz i tu doświadczenie ma przewagę!!! nie wziąlem tego pod uwagę ale argumenty jak najbardziej słuszne. choć można zarezerwować łódki ( w sumie chyba ok 4 szt.)-wtyki gdzieś na pewno macie A co do miejsca to zdaje sie na Was, jak do tej pory miejscówki byly swietne, wiec i tym razem to forsowane ujście Bystrzycy będzie dobre. ale ustalenia poczynić trzeba więc tak ja biorę gazówke hahaha standard już się tworzy, proponujcie godzinę spotkania- wczesny ranek??? czy zmierzch??? kwestia grill czy ognicho??? no i na końcu agregat czy sieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 choć można zarezerwować łódki ( w sumie chyba ok 4 szt.)-wtyki gdzieś na pewno macie Może być za późno ,rezerwacje już dawno zrobione ,choć może Roman coś znajdzie. .Tym razem ,planuje nockę i stacjonarne "moczenie kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Niestety nic nie wymyślę Mietków wypada bo nie ma sensu, a gdzieś dalej to nie wiem- moim zdaniem Bystrzyca to dobre miejsce, na pewno można połowić i szczupłego i sandałka więc czemu nie skorzystać z tego łowiska, a chodzić jest gdzie i nie jest bardzo zarośnięyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Tym razem ,planuje nockę i stacjonarne "moczenie kija. jestem tez za nocką zwłaszcza ze nastawiamy sie na sandacza, co reszta sądzi o pomyśle bo trzeba pamiętać ze pierwszy to niedziela i pytanie czy nocka miała by być z soboty na niedziele, czy z niedzieli na poniedziałek.. w sumie sobotę popoludniu mozna za szczupłym sie rozejrzeć, zrobić ognicho a po północy przerzucić sie na sandała z gruntu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Maja 2008 Autor Share Napisano 8 Maja 2008 pamiętać ze pierwszy to niedziela i pytanie czy nocka miała by być z soboty na niedziele,Tak tak, nocka z soboty na niedzielę ,choć może i uda mi się zająć miejsce już w piątek,niemniej jednak połowy sandacza oczywiście zaczniemy o godz.00-00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Tak tak, nocka z soboty na niedzielę w takim razie w sobotę spin za szczupakiem nocka w namiocie a o brzasku za sandaczem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 no i gitara.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Kurde a ja mam praktyki od poniedziałku do soboty, i to wyjazdowe... Dla mnie niedziela raczej odpada, a na nockę to nawet nie mam co liczyc. Moja Luba na pewno nie była by zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 no i gitara.. raczej skrzynka bronka Ja się piszę na tę nockę. Nie ma to jak podglądać zawodowców na żywo PS. 1.maja był pierwszy szczupły, więc 1. czerwca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 PS. 1.maja był pierwszy szczupły, więc 1. czerwca ... Z całego serca Ci tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Roman, od naszego spotkanka noszę przy kluczach Twój wobek na szczęście, więc będzie ok. Głupi ma zawsze szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmx Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 PATBAJ dzieki za linka na ten post. Jest super. Pozdrawiam wszystkich i z miła chęcią spotkam sie z Wami na zlocie 1 czerwca. Jeżeli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Pozdrawiam wszystkich i z miła chęcią spotkam sie z Wami na zlocie 1 czerwca. Jeżeli to nie problem No ja nie wiem... Obiecasz, że nam wszystkich sandaczy nie wyłapiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Obiecasz, że nam wszystkich sandaczy nie wyłapiesz dmx nie wyłapie bo wszystkie się mnie wystraszą tak jak szczupaki i bolenie z Odry w dniach 10-11,05,08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Patbaj , czyżbyś o kiju wrócił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Patbaj , czyżbyś o kiju wrócił ??? odpowiedź masz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmx Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Obiecuje że wszystkich nie wyłapie bede zadowolony jak wogole cos zlapie. Przyznam sie ze na sandaczowa zasiadke wybiore sie poraz pierwszy(o ile nie zabierzecie ) zabierzcie mnie prosze, bede gezeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witam wszystkich. Mimo tego,ze jestem tu nowy,mam nadzieje,ze bede mugl sie dolaczyc i poznac Was nad woda.Regularnie bede sledzil watek i jak wszystko bedzie wiadomo to potwierdze swoja obecnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witaj kamionki na forum, cieszę się że przybywa nas z każdym dniem życzę Ci satysfakcji z korzystania z dóbr forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Maja 2008 Autor Share Napisano 16 Maja 2008 Mimo tego,ze jestem tu nowy,mam nadzieje,ze bede mugl sie dolaczyc i poznac Was zabierzcie mnie prosze, bede gezeczny Witam i serdecznie zapraszam ,miejsca mamy sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 No i jak tam wyglądają przygotowania do sandacza pierwszy już blisko a trzeba już poustalać miejsce i godzinę naszego sandaczowego spotkania- jak już z Mańkiem wstępnie ustaliliśmy ujście Bystrzycy czy wszystkim zainteresowanym pasuje to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi