Homegeon Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 odra powoli opada wiec nadzieje są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Maja 2008 Autor Share Napisano 26 Maja 2008 odra powoli opada wiec nadzieje sąAle płonne ,nie ma szans aby woda tak szybko opadla i się sklarowała ,więc proponuje o przesunięciu terminu spotkania ,co wy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 więc proponuje o przesunięciu terminu spotkania ,co wy na to. no jak będzie mus to mus.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 No jak by się coś przesunęło to i ja bym się może załapał Na razie to walczę z kleszczami w lasach pod Kępnem... i tak aż do soboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Z mojej strony też nie widzę problemu, tym bardziej że po takiej wyżówce może być bardzo dobrze, póki co to rzeczywiście możemy tą randkę z sandaczem przesunąć, chyba że naprawdę do soboty będzie już dobrze, to wtedy zostanie nam spotkanie z marszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Ja stanowczo protestuję. Tyle czekania na darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 ja również w niedziele bym sie chętnie wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Ja stanowczo protestuję. Tyle czekania na darmo? ja również w niedziele bym sie chętnie wybrał no ale iść i siedzieć bez szans na złowienie to tez bez sensu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Jasne, że bez sensu, więc zdaję się na opinię fachowców. Jak trzeba będzie, to przełożymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 no ja cały czas jestem dobrej myśli, powoli zaczynam kompletować wabiki pod sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Witam ,dziś byłem na ww miejscu ,taka wizja lokalna ,byłem razem z Peterem może poświadczyć.Woda faktycznie podniesiona ok 0.5m ponad normatyw ,w sumie nie jest tak źle ,nurt nieco jeszcze większy niż normalnie ale minimalnie ,woda co prawda zmącona ale nie tak jak myślałem już się klaruje.Dużo pobić bolenia ,choć nie wędkowałem ,widać uklejki grupują się do tarla.A jeśli boleń tłucze po wierzchu to sandacz pewnie z dna .Woda na Ślęży już opada i tak samo na Bystrzycy ,wszystko wskazuje na dobry początek sezonu sandaczowego ,więc krótko i na temat ,są jeszcze chętni na Odrzaniskie sandacze .Ja siadam w sobotę rano w ww miejscu . PS - sory za zamieszanie jakie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Już w sobotę rano? Ja przyjadę po południu, być może z kolegą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Ja będę w niedzielę jak najwcześniej, nie wiem jak Dominik się zbierze jeszcze to ustalimy na pw, czy mam zabrać jakieś tacki kubki i sztućce i grila czy robimy ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 roman gawlas, ja w nocy nie śpię tak wiec ze mną nie bezie problemu maniek, gdzie tak bije bolek ?, okolice miejsca spotkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 będę w sobotę.. najwcześniej jak mi sie tylko uda.. grila czy robimy ognisko może ognicho, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 gdzie tak bije bolek ?, okolice miejsca spotkania Tak na ujściu Bystrzycy i na ujściu "siurka" z oczyszczalni .Ognisko się zrobi ,ale dobrze by było mieć grila bo z opałem krucho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 OK Maniek będzie gril- byle by pogoda dopisała a o rybach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Pogoda raczej dopisze, bo zapowiadają ok. 30 stopni na sobotę. Gorzej jednak chyba z rybkami w taki zaduch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 oby az tyle nie było bo w tych pokrzywach po 2 metry sie ugotujemy na sandacza to myślę, że nie ma takiego znaczenia, on raczej w dzień i tak siedzi głęboko Drobnica podejdzie do wierzchu to wraz z nią boleń, w przypadku jak sandacz nie dopisze to chociaż jego spróbujemy skusić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 oby az tyle nie było bo w tych pokrzywach po 2 metry sie ugotujemy Co dziwne lub nie ,nie ma takich wysokich jak za pierwszym razem ,a co do duchoty to sandacze lubią taką pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Chyba mi nie zapisało ... Więc po raz kolejny: na zdjęciu w geoportalu widać, że to prostka, co znaczy, że nurt dość szybki. Skąd ja w takim razie zywca (trupka) wezmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Skąd ja w takim razie zywca (trupka) wezmę Pod brzegami jest od groma ,a na "siurku" nigdy nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Ok! wszelkie info już mam, więc do 17-tej w sobotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Ale Wam zazdroszczę spotkania, normalnie, aż mi gul skacze Ja z tego miejsca jedynie o piękną relację proszę oraz życzę udanego spotkania pod każdym względem A w niedzielę na Dzień Dziecka po raz pierwszy nie jadę na ryby a do Wrocławskiego ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 madi, to po wizycie w Zoo odwiedź Ogród Japoński po drugiej stronie. Nie zapomnij żyłki, haczyka i skórki chleba. 10-15kg karpie masz w sekundę . Ostatnio widziałem ich bitwę z kaczkami o chleb- to lepsze niż jakieś tam wyjazdy na wyimaginowane sandacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi