maniek Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 odra w okolicach redzina.JA konkret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem i nad woda bedziemy w miare wczesnie to jest szansa,ze miejsce gdzie chcemy wedkowac bedzie wolne.Chodzi o Odre przed jazem redzinskim,a tzw.barkami.Generalnie chodzi o ten odcinek.Troszke jest to uzaleznione od innych wedkarzy.Czy beda siedzieli na tych najlepszych miejscach.A i musi byc troszke miejsca na ognisko i troche drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Chodzi o Odre przed jazem redzinskim,a tzw.barkami.Generalnie chodzi o ten odcinek.Jeśli chodzi ci o ten odcinek to radzę już w piątek zaklepać ,tylko że jest mały problem ostatnio tam wielka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Niestety w piatek nie damy rady juz tam byc Pozostaje nam sprobowac w sobote i to niestety wieczorkiem,ale skoro jest wielke lipa to moze i tlumow nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Milo zapraszam Wroclawiakow na nocke nad Menem miejsca dosyc i wegorki biora ,suma tez mozna przytulic POZDROWIONKA DLA WROCLAWIAKOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Milo zapraszam Wroclawiakow na nocke nad Menem Ty szykuj dla mnie miejsce nad Renem ,a ten "kanałek" Men zostaw w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Milo zapraszam Wroclawiakow na nocke nad Menem Ty szykuj dla mnie miejsce nad Renem ,a ten "kanałek" Men zostaw w spokoju Ten piekny kanalek ma do 18 m glebokosci i ryba tez jest,aRHEIN tez sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 No dobra, badziwiaki Skoro nikt nie potrafi pociągnąć tego tematu... Co byście powiedzieli na zasiadkę sumowo-brzanowo-sandaczową ...gdzieś... kiedyś... Maniek będzie wiedział PS. Trunki we własnym zakresie!!! (Z wyjątkami oczywiście heheheheh). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matte Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Witam. Jestem z Chojnowa i szukam kogoś kto chciałby ze mną wyskoczyć na jakieś rybki...oczywiście na spinning. Dobrze, jak ktoś miałby samochód, na paliwo dam i można skoczyć gdzieś dalej. np. Mietków, Słup. Jeżeli nie byłoby transportu to można skoczyć na sandałka na Staw Dolpakart. Wszystkich chętnych zapraszam aby pisali w tym temacie. Mam 16 lat, na spinning łapię od 3 lat. Pozdrawiam i zapraszam.! Matte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Jutro uderzam razem ze znajomymi na Bystrzyce albo Odre. Bedziemy zmotoryzowani. Prawdopodobnie wedkujemy od 4.15 do 10. Jesli jest ktos chetny - zapraszam. Prosze o tel : 693 833 133 - podam miejsce pobytu, albo umowimy sie na inne, jesli nasze dwie miejscowki zawioda - tj jarnoltow i slezoujscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Witajcie Dolnoślązacy Jak by nie patrzyć jesień zbliża się dużymi krokami i czas pomyśleć o jakimś spotkaniu, planowaliśmy na ostatnim spotkaniu o spotkaniu na Ryczeniu ale to późną jesienią, może by tak jeszcze jedno spotkanko wypaliło w między czasie co Wy na to- termin myślę pod koniec września byłby dobry, a gdzie proponujcie coś fajnego do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 może Mietków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolik Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Koniec września to by mi dobrze pasował Co do wody to by trzeba było by pomyśleć. Mietków to chyba z łodzi, bo stan wody nie jest jeszcze za wysoki. W pobliżu są jeszcze Proszkowice, osobiście nie sprawdziłem ale podobno rybna woda. Może ktoś tam łapał ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Witajcie Dolnoślązacy Jak by nie patrzyć jesień zbliża się dużymi krokami i czas pomyśleć o jakimś spotkaniu, planowaliśmy na ostatnim spotkaniu o spotkaniu na Ryczeniu ale to późną jesienią, może by tak jeszcze jedno spotkanko wypaliło w między czasie co Wy na to- termin myślę pod koniec września byłby dobry, a gdzie proponujcie coś fajnego do zaakceptowania Na Ryczeniu byliśmy jakies 2 tygodnie temu z kisux. Woda już zeszła-dojście do najlepszych miejscówek jest. Co prawda szczupły jeszcze nie jest zbyt chętny do współpracy (2 sztuki pod wymiar) ale próbować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Witajcie Dolnoślązacy Jak by nie patrzyć jesień zbliża się dużymi krokami i czas pomyśleć o jakimś spotkaniu, planowaliśmy na ostatnim spotkaniu o spotkaniu na Ryczeniu ale to późną jesienią, może by tak jeszcze jedno spotkanko wypaliło w między czasie co Wy na to- termin myślę pod koniec września byłby dobry, a gdzie proponujcie coś fajnego do zaakceptowania Sorki Roman ,że nie odpisywałem ale przybyło mi trochę nowych obowiązków i po prostu brak czasu ,na razie mam "małą przerwę" techniczną od ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 na razie mam "małą przerwę" techniczną od ryb Maniuś czasami i tak bywa, są sprawy ważne i ważniejsze trzeba to jakoś pogodzić no ale na jesiennego szczupaczka pewnie wyskoczymy na Ryczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Romanie jak bedziecie mieli ustalone jakies szczegoly co do daty i miejsca to prosze niech ktos podesle mi jakies krotkie info na priv (wtedy przychodzi mail na skrzynke pocztowa a ja ogladam codziennie a na haczyka nie zawsze mam czas) A dlaczego tak, to poki co aby nie zapeszac nie powiem Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Romanie jak bedziecie mieli ustalone Jasne masz to jak w banku- cieszę się że istnieje szansa spotkania się z Tobą nie ujmując nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 W najblizszy weekend wybieramy się znów na Ryczeń. Zdamy relację czy coś się ruszyło. Kiedy macie zamiar zorganizować "zlot haczykowców" w Ryczeniu ? Październik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 stevefrancis kiedy wybieracie sie na Ryczen.Moze bym sie zalapal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 stevefrancis kiedy wybieracie sie na Ryczen.Moze bym sie zalapal?? Bylismy dzis kolat66. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 no ale na jesiennego szczupaczka pewnie wyskoczymy na Ryczeń Jeśli tylko będę we Wrocku na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Panowie dacie sie namowic w ten weekend na mały zlot w Ryczeniu ? Komu pasuje niech sie wpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 w sobote po poludniu chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 w sobote po poludniu chetnie W sobote jak najbardziej ale tam nie ma co jechac po poludniu bo jest lipa. Wiec sugeruje sobote "skoro świt". Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi