madi Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 A coś takie gały zrobił A proszę cie bardzo A dziękuję bardzo aj tam taki mały spacerek ze 2km No właśnie malutki, następny proszę konkretniejszy zorganizować z jakimiś atrakcjami nawet bym prosiła Kurcze maniek ja wiem, że oddałeś kliszę do wywołania, ale my się tu niecierpliwimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 maniek, za to jak fajnie sie spalo :mrgreen:tylko troszke w nocy drapalem sie madi, a Ty zapomnialas co napisane masz pod awatarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 madi, a Ty zapomnialas co napisane masz pod awatarem No właśnie nie zapomniałam, fajnie było zwłaszcza jak padłeś przede mną na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 madi, a Ty odrazu musialas rozglosic to na forum ja natomiast zapomnialem dopisac pod swoim awatarem "leniwy wedkarz" Bo prawde mowiac powrotna droga dala mi troszke popalic nie nalazilem sie tak dawno,i jeszcze te slizgie kamole w rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 madi, a Ty odrazu musialas rozglosic to na forum Słuchaj szczypta pikanterii musi być puszczona w świat, niech żałują Ci co niebyli "leniwy wedkarz" Dobreee Ale to tak wiesz pół na pół, bo w dół rzeki dobrze Ci się szło, droga powrotna dała w kość Aleśmy się zregenerowali przy bufecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 madi, widze ze robisz wszystko zeby tych sennych chlopakow pobudzic mam nadzieje ze na karpiowanie bedzie nas wiecej,moze skusza sie na ten szwedzki stol,juz nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 madi, widze ze robisz wszystko zeby tych sennych chlopakow pobudzic Nooo prawie wszystko, drugi raz nie dopuszczę żeby mi gacie przemokły mam nadzieje ze na karpiowanie bedzie nas wiecej,moze skusza sie na ten szwedzki stol No ja też mam taką nadzieję, ino dobrze by było zrobić zapas kaszanki, ale myslę, że u Wrocławiaków możemy spokojnie złożyć zamówienie. romanie gawlas i mańku marcowa kaszanka była THE BEST juz nie moge sie doczekac Oj nie Ty jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 No właśnie malutki, następny proszę konkretniejszy zorganizować z jakimiś atrakcjami nawet bym prosiłaMasz jak w banku ,już ja sie postaram No ja też mam taką nadzieję, ino dobrze by było zrobić zapas kaszanki, ale myslę, że u Wrocławiaków możemy spokojnie złożyć zamówienie. romanie gawlas i mańku marcowa kaszanka była THE BESTA co piszesz sie na zasiadkę karpiowa ,to muszę zamówić "cwaniaka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 No i dzisiaj dopiero znalazłem chwilkę aby zajrzeć do Was- piękne relacje i foty, dziękuję wszystkim uczestnikom tego mini zlotu, już rozglądam się za jakimś dobrym miejscem na jesięnny zlocik, mam na myśli południowy odcinek Odry od Bartoszowic w górę do Ratowic,jest gdzie powędkować a i ryb jest pod dostatkiem, dobrze by było powędkować do późna w nocy do jakiejś 22-23, szanse na coś konkretnego wzrastają ogromnie, cały czas mam na myśli spin ale i dla DS-a też znalazło by się miejsce. Co Wy na takie rozwiązanie PS. Autko w serwisie, skrzynia biegów spalona i jeszcze kilka drobiazgów do zrobienia- 1,9 klocka w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 No właśnie malutki, następny proszę konkretniejszy zorganizować z jakimiś atrakcjami nawet bym prosiłaMasz jak w banku ,już ja sie postaram No to w takim razie trzymam za słowo, coś już mi świta o jaki spacer może chodzić No ja też mam taką nadzieję, ino dobrze by było zrobić zapas kaszanki, ale myslę, że u Wrocławiaków możemy spokojnie złożyć zamówienie. romanie gawlas i mańku marcowa kaszanka była THE BESTA co piszesz sie na zasiadkę karpiowa ,to muszę zamówić "cwaniaka". A czemu nie Póki co nie mam żadnych planów, więc może i Ciocia Madzia się pofatyguje Autko w serwisie, skrzynia biegów spalona i jeszcze kilka drobiazgów do zrobienia- 1,9 klocka w plecy Matko jedyna no to musiało zaboleć Kurcze dobrze, że udało się Wam dojechać, bo jeszcze jakby doszła do tego laweta..... Panie Romanie nie narozrabiał Pan w tym warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Panie Romanie nie narozrabiał Pan w tym warsztacie Na razie żyją, ale jak długo to jeszcze nie wiem, najgorsze że szef gdzieś się szlaja na Kanarach a biednych żuczków czepiać się nie wypada Robię u innych fachowców może tym razem mnie nie wykiwają, jutro powinienem już jeździć z staro- nową skrzynką zostanie mi jeszcze termo-regulator i czujnik oleju, ale to już pryszcz. A jak widzisz moją ofertę spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Na razie żyją, ale jak długo to jeszcze nie wiem Dobre A jak widzisz moją ofertę spotkania Bardzo pozytywnie, tym bardziej, że miejsce daje możliwość i spinningistom jak i wędkarzom stacjonarnym, zawsze można się z czegoś na coś przesiąść I tak Panowie co tam wybierzecie to będzie git, bo ja "nietamtejsza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzięki wszystkim za mile spotkanie, pstrążki małe ale cieszą Teraz doczekać się nie mogę sandaczowego, jesiennego spotkania Romanie, a może północna odra? okolice głoski, pogalewa i niżej. Piękna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Autko w serwisie, skrzynia biegów spalona i jeszcze kilka drobiazgów do zrobienia- 1,9 klocka w plecyO rzesz w mordeczkę , Roman a nie wiadomo co było przyczyna .Ja dziś jadę na nockę ,karpie biorą nic w tym nie było szczególnego ,gdyby nie jeden szczegół ,rano znalazłem na barierce mostu milenijnego list pożegnalny samobójcy ,z opakowaniem po kasecie VHS ,dzwonie na 112 po paru minutach zjawia sie dochodzeniówka i patrol z psem ,wszystko wskazuje że jakiś wariat -desperat skoczył z mostu do Odry i teraz sie zastanawiam co będzie jak w nocy zaczepi sie na gruntówki ,zawał murowany a moje serducho już słabe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 rano znalazłem na barierce mostu milenijnego list pożegnalny samobójcy ,z opakowaniem po kasecie VHS ,dzwonie na 112 po paru minutach zjawia sie dochodzeniówka i patrol z psem ,wszystko wskazuje że jakiś wariat -desperat skoczył z mostu do Odry i teraz sie zastanawiam co będzie jak w nocy zaczepi sie na gruntówki ,zawał murowany a moje serducho już słabe . O ja Cię ..... Maniek jak coś będziesz wiedział daj znać, pewnie już tam ekipa płetwonurków szuka ciała. Ja Tobie teraz radzę zostać w domu, ew. tylko i wyłącznie spławiczek, cobyś mi zawału nie dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 roman gawlas, wspolczuje tym bardziej ze nie dawno sam wlozylem w moje autko 6 tys tylko mnie tak nie bolalo bo ubezpieczalnia pokryla prawie wszystko,ale bez auta bylem 1,5 mies,nie bede tlumaczyl co to znaczy dla wedkarza. ale na temat, ja tez chcialbym wszystkim bordzo podziekowac za zlocik,bylo extra,ze spinem nie miale doczynienia z 8 latem,warto bylo wrocic,nawet dzis troszke pomachalem z dosc dobrym skutkiem pare okoni w tym 2 - okolo 30cm.Na jesienne tez sie pisze,zaczelo mnie to znowu krecic i mysle ze wypali karpiowanie wrzesniowe,bo juz pomalutku zbieram zapasy. Wczoraj zamowilem 3kg orzecha tygrysiego bomaniek, wspominal ze karpik na odrze lubi orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Maniek, przykra historia. Napisz jak się skończyło, co z topielcem i jak karpie. Jednak serducho starego strażaka na pewno da radę w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Wczoraj zamowilem 3kg orzecha tygrysiego bomaniek, wspominal ze karpik na odrze lubi orzeszki A ja dziś 5kg konopii i 10kg kukurydzy No ja tez mam nadzieje że wypali - tylko termin prosze o przeniesienie na 25,26,27 Wcześniej ni hu hu nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 dudi, kuku i konopie juz sie mocza,dzis doszledl pelet TB. truskawka i tuti frutti i pare dipow karpiki beda szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Maniek, przykra historia. Napisz jak się skończyło, co z topielcem Jak sie skończyło ,to nie wiem policja mnie nie poinformowała ,ale żadnych poszukiwań nie było ,chyba jakiś "wariat" jaja sobie zrobił :mad:na szczęście ,bo na nocce byłem sam ,kumpel sie wykpił zmianą pogody ,może i miał racje bo było bez brań .Co do zasiadki karpiowej ,to muszę wiedzieć kto będzie i gdzie siadamy ,bo jak Odra to muszę wam zrobić mapki dojazdowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 dudi, kuku i konopie juz sie mocza,dzis doszledl pelet TB. truskawka i tuti frutti i pare dipow karpiki beda szalec :!: Juz na wrzesień się szykujesz ? Mi tylko ten pellet nie pasuje jakos Tb mi nie podchodzi Ja na weekend też siadam Moze nawet 2 nocki Co do zasiadki karpiowej ,to muszę wiedzieć kto będzie i gdzie siadamy Moje zdanie znasz - jak gdzie byśmy nie siadali to się pisze tylko że od 25 wrzesnia No i za Odrą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Autko w serwisie, skrzynia biegów spalona i jeszcze kilka drobiazgów do zrobienia- 1,9 klocka w plecyO rzesz w mordeczkę , Roman a nie wiadomo co było przyczyna .Ja dziś jadę na nockę ,karpie biorą nic w tym nie było szczególnego ,gdyby nie jeden szczegół ,rano znalazłem na barierce mostu milenijnego list pożegnalny samobójcy ,z opakowaniem po kasecie VHS ,dzwonie na 112 po paru minutach zjawia sie dochodzeniówka i patrol z psem ,wszystko wskazuje że jakiś wariat -desperat skoczył z mostu do Odry i teraz sie zastanawiam co będzie jak w nocy zaczepi sie na gruntówki ,zawał murowany a moje serducho już słabe . http://www.wroclaw.policja.gov.pl/www/index.cgi?strona=2009_08_26a&numer=56 czy to nie to/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Września 2009 Autor Share Napisano 17 Września 2009 czy to nie to/?tak to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Października 2009 Share Napisano 6 Października 2009 Panie i Panowie czy ktoś chętny na wędkowanie w sobotę lub niedzielę? Spinning w pogoni za sandaczem lub szczupakiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Hello, hello Panowie coście się tak pochowali, zimno Wam? A może by tak zacząć planować rozpoczęcie sezonu pstrągowego, który już tuż tuż. Nie ma co czekać,. być może pogoda teraz stabilna będzie. Oj bo jak przyjdą roztopy to nici z wędkowania przy wysokiej wodzie. A ja bym już jakąś habaninkę z grilla pocisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi