Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i dostałem wiadomość odnośnie stanu wody- i niestety jest źle musiało w górach ostro polać bo woda jest strasznie brudna i podniesiona-poziom wody nie jest aż tak wysoki ale ten bród nie pozwoli łowić, moi koledzy z Ziębic odwołali swoje zawody bo nie ma sensu zjechać tyle kilometrów aby popatreć na brudną rzekę. Decyzja czy się spotykamy należy do nas, rozmawialem z Mańkiem i doszliśmy do wniosku że będzie lepiej jak się spotkamy w pierwszy wekend po świętach

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Szkoda ale nie ma innego wyjścia jak przełożenie spotkania :???:

Kurcze wiadomość spadła jak grom z nieba.

Trzeba przełożyć.

Napisano

Bardzo mi przykro :cry::cry::cry:

Trudno taka jest Matka Natura.

rozmawialem z Mańkiem i doszliśmy do wniosku że będzie lepiej jak się spotkamy w pierwszy wekend po świętach

Najrozsądniejsze wyjście, mam nadzieję, że przy następnym spotkaniem nie będzie niemiłych niespodzianek.

Tak czy inaczej ja i tak jutro uderzam, rzeka odpada, więc pozostaje jakaś woda stojąca.

• 4 weeks later...
Napisano
No co tam chłopaki śpicie jeszcze

No pięknie, o dziewczynie to się zapomniało :???:

Wracam na "majówkę" do domciu, ale póki co to się nie wpraszam :wink:

Napisano
No pięknie, o dziewczynie to się zapomniało
Nie zapomniało ,tylko dziewczyna sie szkoli czyli pobiera nauki :wink::mrgreen:

Prawda, szkolę się, aż normalnie ledwo na oczy patrzam, masa informacji, łeb jak sklep; moja trenerka mówi, że pewnie nie wiem jak się nazywam.... prawdę mówiąc niewiele mi do tego stanu brakuje :wink:

Fakt faktem wyganiają mnie na majówkę do domu, i bardzo dobrze bo słyszałam, że mój spin za mną bardzo tęskni :mrgreen::lol::lol:

Z Głogowa wyjeżdżam 30.04, a wracam z powrotem 04.04, więc weekend na chacie, znaczy na rybach :wink:

Napisano

Ze mną też wychodzi problem bo w niedzielę rano schodzę po nocy, jesteśmy we dwójkę i prawie na okrągło w pracy lub spanie, 1 i 3 maja w pracy, Maniuś nie wiem jak to rozwiązać wpieprzyłem się w niezły kocioł :twisted: niewiele czasu mam dla siebie nie mówiąc o rybach.

Napisano

Znaczy co..... Majówka umarła śmiercią naturalną :???:

Oj szkoda, szkoda. Później to ja będę miała problem i to pewnie łącznie z czerwcem, spowodowany nawałem w pracy :roll:

No zobaczymy jeszcze jak to w praniu wyjdzie.

Napisano

Pewnie nie umarła ja 1 pracuję ale już 2-3 jestem dyspozycyjny, co Wy na to :?: w sobotę pewnie najbardziej by pasowało, Magda i Maniek jak to widzicie :?: liczę że i Piotr też będzie :?:

Napisano
Pewnie nie umarła

O reanimacja :wink::mrgreen:

ja 1 pracuję ale już 2-3 jestem dyspozycyjny, co Wy na to :?: w sobotę pewnie najbardziej by pasowało

Do domu wracam 30 kwietnia, potem 04 maja z samego rana wracam na delegację. Więc cały weekend 1-3 maja jestem do dyspozycji.

Magda i Maniek jak to widzicie :?:

Ja się dostosuję bez problemu, natomiast widzę, że Maniek ma problem :evil::sad:

Maniek, a jak niedziela?

Napisano

Yyy bo w sumie albo zamot ze mnie albo nie wiem co....

Gdzie się umawiamy i rzecz jasna na co :?::roll:

Napisano
Maniek, a jak niedziela?
Jeszcze nie wiem ale tak 50/50

Jeżeli mam Ci doradzić to bez zastanawiania się weź drugą 50-tkę, tę korzystniejszą :mrgreen:

Napisano
Jeżeli mam Ci doradzić to bez zastanawiania się weź drugą 50-tkę, tę korzystniejszą
No ba ja to chętnie ,tylko mój "patron" ciągle nowe zlecenia podsyła. :evil:
Napisano
Jeżeli mam Ci doradzić to bez zastanawiania się weź drugą 50-tkę, tę korzystniejszą
No ba ja to chętnie ,tylko mój "patron" ciągle nowe zlecenia podsyła. :evil:

Daj namiar do "patrona", załatwimy Ci delegację + zwrot kosztów dojazdu, a i może na "dietę" się załapiesz :mrgreen:

Ale, tak poważnie... my tu gadu gadu, a gdzie się spotykamy?

P.S. Byle nie w Głogowie :lol::lol::lol:

Napisano
Ale, tak poważnie... my tu gadu gadu, a gdzie się spotykamy?

Magdo myślę że namierzyłaś jakieś ciekawe miejscówki na Scinawce :?: to może coś zaproponujesz, a jak nie to może jednak Krosnowice wg. pierwotnych ustaleń :?: mamy możliwość zajrzenia na okoliczne odcinki Nysy a może i Scinawki :?:

Napisano
Magdo myślę że namierzyłaś jakieś ciekawe miejscówki na Scinawce :?:

Hmmm właśnie konkretnie nie namierzyłam :roll:

Jedynym miejscem gdzie można się jako tako rozłożyć to miejsce, gdzie mam fotkę z relacjach przy "ekologicznym ognisku na grillu" :mrgreen: Ze względu jednak na położenie praktycznie przy Głównej 8-mce, nie nadaje się. Zadupałam, bo zamiast szukać jakiegoś "placyku" wzięło mnie na Nysę :twisted:

Więc konkretnych miejsc grillowo - spotkaniowych nie namierzyłam, a miejscówki do połowu znam. Myślę, że jak się już wyszkolę i wrócę na dobre do domu, to na spokojnie się za to wezmę :wink:

Tym bardziej jeszcze muszę obczaić fajne miejsca w okolicach Tłumaczowa, ale tu chodzi mi po głowie lipień :wink:

Tak więc nie walimy w ciemno, chyba, że ktoś lubi hardcore (np. tak jak ja).....

Pozostaje wiec pierwotna wersja, w sumie możemy bez problemu zahaczyć i Nysę i Ścinawkę :wink:

Panie Romanie niech Pan nie zapomni o gatkach :wink:

Niewtajemniczeni niech sobie myślą co chcą :mrgreen::twisted::lol:

Napisano
Panie Romanie niech Pan nie zapomni o gatkach :wink:

Niewtajemniczeni niech sobie myślą co chcą :mrgreen::twisted::lol:

Ale się uśmiałem- dobre ciekawy jestem jakie myśli tułają się po głowach niewtajemniczonym :?:

To znaczy że walimy pod most przed Krosnowicami i tam zaplanujemy dalszy scenariusz spotkania :?: mi to odpowiada bo możliwości jest sporo tylko czasu może braknąć :mrgreen:

Napisano
Ale się uśmiałem- dobre ciekawy jestem jakie myśli tułają się po głowach niewtajemniczonym :?:

I tak miało być, a niewtajemniczeni maja prawo puścić wodze fantazji :twisted:

Ważne, że my wiemy o co biega :wink:

To znaczy że walimy pod most przed Krosnowicami i tam zaplanujemy dalszy scenariusz spotkania :?:

Mi to pasuje. Walimy na most, tam cobie obcykamy co i jak. W razie czego zawsze możemy gdzieś podjechać, potem wrócić na grillowanie.

czasu może braknąć :mrgreen:

To se Majówkę przedłużymy :mrgreen:

Damy radę w razie czego zrobimy teraz Part. no.1, a za jakiś czas Part. no. 2 :twisted:

Zwłaszcza jak obcykam lipieniowe miejscówki, a poniekąd wiem gdzie..... i wiem, że pływają i na co biorą (w sumie teraz jako niechciany przyłów, a wiadomo dlaczego niechciany) :twisted:

Wówczas warto by było coś zorganizować. Ale to już obgadamy na najbliższym spotkaniu.