madi Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Z okazji dzisiejszego Dnia Wędkarza, obchodzonego po raz pierwszy składam wszystkim wędkarzom, młodszym, starszym i początkującym - bez wyjątku, najszczersze życzenia szczęścia, pomyślności, pogody ducha, zdrowia i witalności, spełnienia wszystkich marzeń. A także wspaniałych medalowych okazów i przepełnionych adrenaliną wypraw wędkarskich Żeby nie było, że coś brałam albo piłam 19 marca - Dzień Wędkarza oraz Dzień Wędkarza nie tylko dla wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 W takim razie dołączam się do życzeń Oby nam się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Ha no i ja też się dołączam do życzeń Samych takich >-)-)-)-)-)-)-)-)-)-]'> rybek wszystkim i każdemu z osobna życzę I żebyśmy ponosili jak najmniej porażek o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Fajnie ze jest taki dzień U mnie w miecie w zeszłym roku latem był festyn pod nazwą "święto wędkarza" połączony z zawodami spławikowymi i mam nadzieje że w tym roku również będzie Pozdro dla wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 A dziekuje dziekuje ... wzajemnie ;d To wymarzonych okazow i spokoju nad woda z wedkarskimi pozdrowieniami Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 A wczoraj sie zastanawiałem w szkole czy coś takiego istnieje jak "dzień wędkarze" a tu proszę jest dzis Rówież przyłączam się do życzeń i taaaaaaaaaaakiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 A to nam niespodziankę zrobili Madi widać że na bieżąco w aktualnościach Najlepszego wędkarze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Marca 2008 Autor Share Napisano 19 Marca 2008 A to nam niespodziankę zrobili Ba i to jaką Madi widać że na bieżąco w aktualnościach Staram się, aczkolwiek dopiero dziś rano wpadła mi w oko na informacja. Fart nieziemski bo akurat w samą porę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Dziękuję i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip2429 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Dziękuję i również życzę wszystkim wędkarzom wiellllllkich rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Przyłączam sie do życzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Ja rowniez zycze wszystkim wielkich ryb i dobrej pogody super sprzetu i wszystkiego czego o czym tam ktos sobie marzy!! (nie moge sie doczekac nocnych zasiadek) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz12 Napisano 19 Marca 2008 Share Napisano 19 Marca 2008 Suuuper!!! Wiec wznieśmy toast ,za nasz DZIEŃ I BAWMY SIĘ DO BIAŁEGO DNIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Wszystkim wędkarzom-forumowiczom z okazji Dnia Wędkarza życzę: - wód czystych i zasobnych w ryby - dużo czasu na wędkowanie - Związku co to nas zawsze weźmie w opiekę - rodzin które z wyrozumieniem będą spoglądały na nasze hobby!!!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thugdogg Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 wedkuje oo kiedy pamietam i nawet dluzej bo jak bylem maly i siedzialem w spacerowce to ojciec juz mi dawal trzymac wedke ale niegdy nie slyszalem o dniu wekdarza a tak dokladniej moze ktos podac kiedy jest ten dzien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 19.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Najlepszego, Drodzy Adherenci po kiju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Marca 2009 Share Napisano 18 Marca 2009 Połamania kija i ryby życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 To taki nasz Dzień Kobiet - nieurażając koleżanek po kijku. Życzę wam żeby w PZW zasiadali ludzie rozsądni i taaaaaaaakiej uklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 lol, czekali do polnocy jak w nowy rok haha. pewnie co poniektorzy zasneli godzine temu nagrzani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalk137 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Choć to dla mnie coś nowego także przyłączam się do życzeń z okazji Święta Wędkarza Życzę wiele miłych godzin spędzonych nad wodą,oraz łowienia samych okazów. http://haczyk.pl/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Ja również przyłączam się do życzeń. Oby każdemu spełniły się tegoroczne zamiary wędkarskie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 lol, czekali do polnocy jak w nowy rok haha. pewnie co poniektorzy zasneli godzine temu nagrzani. Właśnie co poniektórzy wrócili z ryb - we wcale niezłej kondycji. :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benten Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Wszystkim, życzę spełnienia marzeń wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi