Marcin1234567 Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Kolekcjonowanie broni z 2 Wojny Światowej oraz hodowla gołębi pocztowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Kolekcjonowanie broni z 2 Wojny Światowej To legalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 ja czasami w tenisa stołowego pogram a na jesień to do lasu i na grzyby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Historia drugiej wojny światowej. Ostatnio na strychu znalazłem płachtę do nakrywania zwłok z wymalowaną wroną ja czasami w tenisa stołowego pogram Kilka dni temu zostałem zmuszony zwinąć stół w moim domu, a grało sie nieraz aż obie łapy bolały, bo grałem zarówno lewą jak i prawą Obecnie interesuję się poza ww wędkarstwem, sprawami kibicowskimi oraz piłką nożną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 Kolekcjonowanie broni z 2 Wojny Światowej To legalne?? Jasne, na broń białą ( noże, kordziki, bagnety) nie potrzebujesz żadnego pozwolenia. ( na allegro setki ) Co do broni palnej to juz jest gorzej , przede wszystkim potrzebujesz specjalne pozwolenie na broń kolekcjonerską, kosztuje około 2 patyków i załatwiasz je w komendzie głównej policji. Nawet jak takowe pozwolenie będziesz miał, kwestia przechowywania takowej broni tez prosta nie jest, adaptacja pomieszczenia pod kolekcje czyli stalowe drzwi minimum 2 mm , jeżeli mieszkasz na parterze to kraty w oknach,alarmy generalnie totalnie sie nie opłaca miec broń do której nie dokupisz amunicji Prostrzym sposobem jest zakupienie broni tzw pozbawionej cech użytkowych "zadekowanej" czyli zaspawanej lufy przez licencjonowanego rusznikarza, choć i tą broń musimy zarejstrować. Podsumowując żeby stać się kolekcjonerem broni i tak musisz miec kupe kasy i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 9 Lutego 2011 Share Napisano 9 Lutego 2011 motoryzacja, drifting i bmw(szczegolnie e30) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Ja prócz wędkarstwa interesuję się fotografią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faflik Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Ja już pisałem o swoim zainteresowaniu (paralotniarstwo), ale teraz kupiłem kamerkę i mogę się chwalić filmami . Na razie z latania jeden, ale będzie więcej. kanał filmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos50 Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 kolarstwo górskie MTB czyli to co tygrysy lubia najbardziej góry we wszelkich odmianach fotografia ... szczególnie krajobrazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Poza wedkarstwem na drugim miejscu są rajdy i wyscigi samochodowe,niestety juz nie startuje,ale moze jeszcze kiedyś sie uda . Prócz tego moich głownym hobby i sposobem na zycie jest obróbka i modyfikacje silników,oraz przygotowanie samochodów do sportu. Łapanie rybek to idealny sposób na wyciszenie sie od całego tego ryku silników i maszyn,dlatego nad woda jestem prawie codziennie chocby na pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.N.T Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Poza wędkarstwo to głównie sport i muzyka. AC/DC, Iron Maiden, Metallica, Black Sabbath, System Of A Down - Są to moje ulubione zespoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikador Napisano 11 Czerwca 2011 Share Napisano 11 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie oprócz wędkarstwa interesuję się troszkę kowalstwem i wykuwam sobie noże -kute wielowarstwowe jak to się mówi damast oraz ze stali nierdzewnej. Mam palenisko, kowadło narzędzia nawet taki młot resorowy który zrobiłem sam. A to moje skromne prace http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02bae3570ddfef28.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/85ff567aaf3171b6.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01273833091b4934.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Piękne dzieła kolego pozazdrościć umiejętności , środkowy był by dopełnieniem w mojej skrzynce, może masz większą ilość? ;p bo pamiętaj dzielenie się jest fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 Strzelanki ASG oraz dłubanie przy samochodach od rozkręcenia silnika na części pierwsze aż do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 U mnie zdecydowanie królują rajdy samochodowe - w roli kibica niestety, następnie modelarstwo również rajdowe, a w zimie kiedy nie da się pomoczyć kija a na lodzie jakoś mnie nie ciągnie, dokładam drugi kij i zakładam dwie deski na nogi i na narty oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Od pewnego czasu zacząłem kolekcjonować autografy przede wszystkim piłkarzy i wszelkich osób związanych ze sportami motorowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino25 Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Moim drugim hobby zainteresowaniem i pasja jest myslistwo . Własnie zostałem przyjety do PZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 gratulacje, teraz musisz zaczac propagować zasadę "zastrzel i wypuść" żarcik ofc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Ostatnio trochę więcej fotografii, do tego mała produkcja przeszkód do sportów ekstremalnych ZDIĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Padre Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 jestem człowiekiem renesansu xP heheh dziewczyna czasem się na mnie wścieka że nie mam dla niej czasu xP 1- nasze wspólne - wędkarstwo 2- odtwórstwo historyczne ( rekonstrukcja osoba średniego stanu szwecja oraz rekonstrókcja kniazia z okresu rusi kijowskiej ) 3- ASG - rekonstrukcja żołnierza oddziału rangers 4- Etnologia - wierzenia ludowe 5- WFB - warhammer fantasy battle ( malowanie figurek do gier bitewnych) 6- literatura głównie historyczna oraz fantasy 7- surviwal (moja druga miłość) wędrowanie po lasach i bezdrożach 8- motocykle zabytkowe - przez ojca który mnie tym zaraził 9- wszelkiego rodzaju militaria i zloty militarne 10- meble zabytkowe (uwielbiam meble eklektyczne oraz biedermeier ) 11- legendy ( takie tam znajdowanie miejscowych legend po wsiach i dochodzenie ich genezy związane troche z moim kierunkiem studiów) 12- pisanie ... takie małe moje, głównie krótkie historie osadzone w realiach średniowiecza, niestety tylko do szuflady ot chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Moje inne hobby to strzelectwo.........HW90 i HW80k , kal.5.5 mm.Rekreacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 U mnie to wygląda tak 1.Wędkarstwo 2.Stare polskie motocykle i motorowery 3.Majsterkowanie ,dłubanie przy motorkach i samochodach 4 .Motoryzacja ogólna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 1. Wędkarstwo 2. Siatkówka. Grałem w klubie w ktorym zaczynal grac Zbigniew Bartman 3. Jazda na rowerze 4. Sport . Jestem na bierzace jesli chodzi o roznego rodzaju mistrzostwa pilki noznej recznej czy innych 5. Terrarystyka. Chcialbym sobie w najblizszym czasie kupic legwana 6.Zwierzeta typu : Płazy i Gady I narazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Też grałem kiedyś w siatkówkę, poza tym jeżdżę na motocyklach (głównie enduro-cross, chociaż mam też i amerykańskiego choppera) no i offroad (głównie przeprawy przez nadbużańskie bagna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Nurkowanie, strzelectwo sportowe - IDPA, IPSC, sporty walki i bodybuilding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi