zadym73 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 dzięki za informacje ja śię wybiore w sobote to dam znać co złowiłem narka
zadym73 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 a jak tam płotka rusyła się już dajcie znać
mikemaczka88 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Byłem dziś z bratem na tresnej i lipa...wogóle nic nie brało... gdyby łódką wypłynąć to może by coś brało troszkę dalej od brzegu.
zadym73 Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 znajomy łowi na porombce to tam płotka i leszcz zaczyna brać
mikemaczka88 Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 Byłem wczoraj na tresnej i moge powiedzieć że w końcu coś się zaczyna dziać Sandacze oraqz płocie zaczynają brać.
zadym73 Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 ja byłem w sobte płotki brały największa 37 cm i trafi się okoń 45 cm na pinki
BOBO Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Panowie co tam slychac na Zbiorniku Tresna?Jak mozecie to podzielcie sie informacjami bo jutro sie tam wybieram na towarzyskie zawody! Pozdrawiam
zadym73 Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 ja byłem 1 maja leszczyki biorom płotka tesz się trafiła ale moła
mczetu Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 zadym od której strony łówisz ,gdzie najlpiej się wybrać na leszcza??chodzi mi o płytsze miejsca ,tam gdzie zawsze jezdze na szczupaka jest głeboko i to bardzo próbowałem tez tam z gruntu ale niezabardzo
mafusa Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Byłem dzisiaj od 3 rano w Oczkowie, o 5 jedno branie, leszcz - 35 cm... i do 9 ani jednego brania. Z tego co widziałem obok - rewelacji również nie było.
BOBO Napisano 3 Maja 2010 Napisano 3 Maja 2010 Dzisiaj mielismy zawody splawikowe na oczkowie kolo "rumcajsca"!wrazenia sa mieszane,padlo kilka leszczy,jazi i kleni ponad 50 cm,ale ogolnie to mowiac srednio :/
zadym73 Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 z wiosny ryba jest na betonach tam gdze wpłwa soła ja tam łowie karp tesz się trafia ale małe narka
mafusa Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Witam, w piątek łowiłem w Oczkowie. Od godziny 17 do 23. Zebrałem się do domu ponieważ 100-tki brań nie do zacięcia skutecznie zniechęciły nas do łowienia. Brania różne, raz energiczne do kija, raz wolniejsze i ani jednej ryby. Pomimo zmian haczyków (od 16 do rosówkowego), przynęt, różnych sposobów podania przynęt - nie dało się złapać żadnej ryby. Pytam częstrzych bywalców czy wiecie może co było powodem? Wiem że mocno spuszczali wodę (może to wcale nie były brania? ), ale czy wtedy brania byłyby tak zróżnicowane? po drugiej stronie też łowiło kilku gości i sądząc po ich reakcjach i odgłosach sygnalizatorów było dokładnie tak jak u nas... pozdrawiam M
abstinent Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 mafusa, byłem w piątek rano od 3.00 do 9.00 brania co chwile, prawdopodobnie zaczął się leszcz wycierać(również o żyłkę ) i stąd takie śmieszne brania, innej opcji nie ma. Z wodą jeżdżą że brak słów
pet87 Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 witam,koledzy czy na zbiorniku mozna rozbic namiot?mozna palic ognisko?jak wyglada sytuacja z biala rybą i na co ja łowic?pozdro
mczetu Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 rozbić namiot z tego co mi wiadomo można tylko kwestia kamieni najlepiej sprawdzają się namioty karpiowe bez podłogi,ognisko również można rozpalić przynajmniej widziałem wielu wędkarzy którzy łowili i umilali sobie czas pieczenie kiełbasek ,co do przynęt ja najlepsze wyniki miałem na czerwonego (gnojaka) i białe,polowałem głównie na leszcza ale może poczekaj na wypowiedzi bardziej wytrawnych łowców pozdrawiam
mafusa Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 Witam, koledzy, czy ktoś wie co dzieje się na Tresnej po tych powodziach? Woda dalej wysoka? Może są jednak miejsca gdzie można by usiąść na nockę? Dajcie proszę znać. Dziękuję M
zadym73 Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 woda opadła ale tyle drzewska naniosło z brzegu trudno łowić naj lepiej z łódki narka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.