Skocz do zawartości
tokarex pontony

Tresna

lizardking

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • 1 month later...
Napisano

Panowie co tam slychac na Zbiorniku Tresna?Jak mozecie to podzielcie sie informacjami bo jutro sie tam wybieram na towarzyskie zawody!

Pozdrawiam

Napisano

zadym od której strony łówisz ,gdzie najlpiej się wybrać na leszcza??chodzi mi o płytsze miejsca ,tam gdzie zawsze jezdze na szczupaka jest głeboko i to bardzo próbowałem tez tam z gruntu ale niezabardzo

Napisano

Byłem dzisiaj od 3 rano w Oczkowie, o 5 jedno branie, leszcz - 35 cm... i do 9 ani jednego brania. Z tego co widziałem obok - rewelacji również nie było.

Napisano

Dzisiaj mielismy zawody splawikowe na oczkowie kolo "rumcajsca"!wrazenia sa mieszane,padlo kilka leszczy,jazi i kleni ponad 50 cm,ale ogolnie to mowiac srednio

:/

Napisano

Witam, w piątek łowiłem w Oczkowie. Od godziny 17 do 23. Zebrałem się do domu ponieważ 100-tki brań nie do zacięcia skutecznie zniechęciły nas do łowienia. Brania różne, raz energiczne do kija, raz wolniejsze i ani jednej ryby. Pomimo zmian haczyków (od 16 do rosówkowego), przynęt, różnych sposobów podania przynęt - nie dało się złapać żadnej ryby. Pytam częstrzych bywalców czy wiecie może co było powodem? Wiem że mocno spuszczali wodę (może to wcale nie były brania? ), ale czy wtedy brania byłyby tak zróżnicowane? po drugiej stronie też łowiło kilku gości i sądząc po ich reakcjach i odgłosach sygnalizatorów było dokładnie tak jak u nas...

pozdrawiam

M

Napisano

mafusa, byłem w piątek rano od 3.00 do 9.00 brania co chwile, prawdopodobnie zaczął się leszcz wycierać(również o żyłkę :lol: ) i stąd takie śmieszne brania, innej opcji nie ma.

Z wodą jeżdżą że brak słów :evil:

Napisano

witam,koledzy czy na zbiorniku mozna rozbic namiot?mozna palic ognisko?jak wyglada sytuacja z biala rybą i na co ja łowic?pozdro

Napisano

rozbić namiot z tego co mi wiadomo można tylko kwestia kamieni najlepiej sprawdzają się namioty karpiowe bez podłogi,ognisko również można rozpalić przynajmniej widziałem wielu wędkarzy którzy łowili i umilali sobie czas pieczenie kiełbasek ,co do przynęt ja najlepsze wyniki miałem na czerwonego (gnojaka) i białe,polowałem głównie na leszcza ale może poczekaj na wypowiedzi bardziej wytrawnych łowców pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Witam,

koledzy, czy ktoś wie co dzieje się na Tresnej po tych powodziach? Woda dalej wysoka?

Może są jednak miejsca gdzie można by usiąść na nockę? Dajcie proszę znać.

Dziękuję

M

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.