witek150 Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Macie jakies pewne stawy na rozne rodzaje ryb jak cos to pisac tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Macie jakies pewne stawy na rozne rodzaje ryb jak cos to pisac tutaj Dolina Trzech Stawów CH Real - stoisko rybne Oś. 1000- lecia CH - stoisko rybne Sory ale nie wytrzymałem Gdyby była taka woda ZAWSZE BANKOWA to na 1000% została by w utajnieniu bo w przeciwnym razie po 2 tygodniach było by zero. Odnośnie łowisk masz tu opisane kilka Śląskich BAJOREK moim skromnym zdaniem jednych z Lepszych /Przeczyce ,Poraj ,Dziećkowice itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Hehe Piotr dzieki za info, chodzilo mi tylko o jakies fajne miejscowki na ktore mozna bylo sie przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 29 Grudnia 2008 Share Napisano 29 Grudnia 2008 Dwa miejsca BLISKO ciebie wysyłm na PRIV Sory za to CH ale mnie ROZWALIŁO , w pracy i miałem lekki odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Oki Spoko tak jak pisalem jak bedzie wiekszy lod to zobacze te miejscowki w ferie albo w najblizszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox-79 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 blackberd, witam mozesz mi polecic jakies ciekawe miejsce na węgorza albo sandacza chodzi mi o wode okregu katowickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandaacz Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Gdzie moge te ryby zlapac w okolicach Goleszowa,Ustronia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juranty Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Metrowego węgorza możesz złowić w zbiornikach Tworków I i II. Jeszcze 2 lata wstecz takie brały. Jednak najlepszym okresem była końcówka kwietnia i pierwsze dni maja, gdy temperatura była dość niska. Po ociepleniu brania ustały. Węgorza z powodzeniem możesz złowić rownież w Odrze od Chałupek do Raciborza, jednak najczęściej biorą sznurówki. Polecam Tworków. Przynęta - 2 duże rosówki. Brania były tylko nocą. Połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fivemantrio Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 Witam, chciałbym się podpiąć pod temat. Niedługo będę z dzieciakiem na śląsku i chciałbym gdzieś razem wyskoczyć na rybki. Czy ktoś orientuje się czy w zbiorniku przy byłej cegielni w Kozłowej Górze (koło Piekar Śląskich) można jeszcze cokolwiek złapać? http://maps.google.pl/?ie=UTF8&ll=50.408863,18.957188&spn=0.002978,0.008256&t=h&z=18 Jeżeli nie tam to gdzie warto wyskoczyć z ośmiolatkiem (łowienie na bata na początek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puton Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 fivemantrio czy cokolwiek można złapać tego nie wiem, podobno jest mizernie ale to niesprawdzona informacja, wiem natomiast że od 2 lat jest to "łowisko" specjalne gdzie należy uiścić dodatkową zapłatę. Idealne miejsce na bata to sam zbiornik Kozłowa Góra, miejsce na tzw. wale jest idealne dla takiej zabawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Warto odzwiedzić staw Rzęsa - położony w Siemianowicach Śląskich ,woj Sląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio19871 Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Potwierdzam Rzęsa w siemianowicach to dobre miejsce na zabawę spławiczkiem z dzieckiem. Zawsze trafisz na brania, a jak nie trafisz to i tak okonki małe biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Żeby to były tylko okonki Linek może i się trafić Według mnie najlepsze miejsce na lina na Rzęsie to tam gdzie są powalone drzewa i krzaki w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERIKOS2000 Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Koledzy pomużcie chce wyjechać na pare dni gdzieś na rybki w woj śląskim pod namiot doradzcie coś tylko żeby nie trzeba było dopłacać i można było wypożyczyć łódz bo nastawiam sie na białom rybke z brzegu i spining z łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo79 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 co do borkow to zlapalem tam 3 dni temu amura,a kolega obok karpia,wiec nie ma tak zle zbiornik jest zarosniety,wiec trzeba trafic na wyplycenie(lowilem z gruntu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Koledzy pomużcie chce wyjechać na pare dni gdzieś na rybki w woj śląskim pod namiot doradzcie coś tylko żeby nie trzeba było dopłacać i można było wypożyczyć łódz bo nastawiam sie na białom rybke z brzegu i spining z łódki. Nie orientuje sie co do dopłaty ale idealne miejsce to zbiornik Dziedźkowice/zalew Imieliński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 no na dzieckach to troche sie trzeba nasiedziec za braniem ale ryby sa spore.dopłata jest jedynie za wynajem łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nizdeb Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Odkopuję starawy temat ponieważ mam pytanie. Którą Pogorię polecacie na spinningową majówkę? Połów w spodniobutach z brzegu. Cel - duży okoń, średni szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Kolego pytaj w temacie związanym z pogoriami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Hey wszystkim jestem na forum nowy no ale mam zapytanie , gdzie polecacie się wybrac w obecnym czasie ? Dysponuje również własną łódka. najlepiej biała ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi