Skocz do zawartości
tokarex pontony

Fotografia wędkarska

maniek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fotomontaż

Świadczą o tym zęby typowe jak dla ssaków siekacze, kły przedtrzonowe i trzonowe oraz oko gdzie wyrażnie można zauważyć powieki.

Zmyłka może byc jeszcze innego rodzaju być może jest to stwór całkowicie plastikowy, powiedzmy rekwizyt z filmu grozy.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 392
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

]dziwad322a0122kh.th.jpg

Gdzies znalazłem takie zdjecie co to za zwierze chyba cos z waleni?

Napisano

Witam

Widziałem tego pasożyta na karasiu , "wzrostem" nie przekracza 3mm , ale ni jak nie

mogę przypomnieć sobie jego nazwy.Może kolega ckm pamięta?

Napisano

mania to nie moja fotka tylko wysznupana z netu,

wrzuciłem ją tylko jako ciekawostkę i ażeby wszyscy wedkarze

wiedzieli że jest to splewka karpiowa, co nie znaczy że tylko na miśkach siedzi :grin:

Napisano

ło, to chyba halibut, chociaż muszę się przyznać że nigdy jeszcze ani na żywo ani w całości nie widziałem na oczy halibuta, jedynie w sklepach, i to tylko w kawałkach, nawet nie zdawałem sobie sprawy że halibuty osiągają takie zozmiary :shock:

Napisano

moim zdaniem to halibut ! oglądałem kiedyś film o rybakach na morzu północnym - i halibuty tej wielkości nie były sensacją - łowili je na sznury - na których mocowali haki z przynętą - wątłuszami (dorszami) i makrelami

Napisano

Najpewniej jest to jeden z rodzajów rekina (bo chyba na rybę jesiotrokształtną ma zbyt gwałtowne przejście w części ogonowej ciała) - położony brzuchem do góry tak żeby nie było widac oczu ryby. Nasze mózgi szybk tłumaczą sobie te otwory w przedniej części pyska (nie pamiętam jak nazwya się ten narząd :oops: ) jako "oczy" i dlatego w głowie powstaje obraz obcego.

• 3 months later...
Napisano

Oto zdjecia z dzisiejszego spacerku:

piesio jak zwykle szalał :wink:e24979c2227556f5.jpg

Łabędzie ze stawu nad rzeką 1be1349f9fe526ea.jpg

2a6cbde9feee8986.jpg

Sarny 238ba100145419fc.jpg

I na koniec najlepsze :grin: przebisniegi b3f1eec1642037a0.jpg

Gość wobler129
Napisano

Roland, a piesio nie pogonił saren? :lol: To by się dopiero wyszalał :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.