trini Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 ooo w urządzeniu do gotowania na parze? Faktycznie, wiecej zapachu zostaje, przy gotowaniu na parze ziarna nie tracą składników mineralnych i witamin. Tylko więcej prądu wychodzi, ale pomysł jest powiem bardzo dobry już nie gotuje tylko paruje ale nadal w kuchni
maniek Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 ale nadal w kuchniTaa ,jeszcze z miesiąc ,ale wytrzymam ,wczoraj poszło tylko 8kg klasków ale bez sezamu
trini Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 Taa ,jeszcze z miesiąc ,ale wytrzymam ,wczoraj poszło tylko 8kg klasków ale bez sezamu o matko... ale zapasy jak Ty robisz 8 kilo kulasków na 1 raz to... a własnie codziennie tak 8 kilo?
tomek1 Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 a własnie codziennie tak 8 kilo? No nie ... Osiem na śniadanie i osiem na kolację
Jarosław Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 "Sezam, czy dobry w zanęcie?" Dobry .....ale można się obejść
maniek Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 a własnie codziennie tak 8 kiloRaz w tygodniu ,wystarczy.
trini Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 Raz w tygodniu ,wystarczy. łeeee... to ja 3 razy dziennie przy garach stoję, i nie jęczę
Jarosław Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 łeeee... to ja 3 razy dziennie przy garach stoję, i nie jęczę A może wolisz uprawiać boks jako równouprawnienie
madi Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 Wybaczcie, że wtrącę.... A czy to jest temat o mańkowej kuchni, kulaskach i boksie czy o sezamie Ja bym z chęcią chciała kontynuować, z racji iż mam pełen zapas sezamu i zastanawiam się nad nowymi recepturami w przygotowywania zanęt z w/w ziarnem
Jarosław Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 zastanawiam się nad nowymi recepturami w przygotowywania zanęt z w/w ziarnem Sezam nie jest aż tak popularnym i niezastąpionym składnikiem zanęt aby o nim pisać doktorat. Jest wiele innych podstawowych i koniecznych składnikow, ale nie wykluczam stosowania go po kilkuletnich testach skoro masz tego tyle
madi Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Sezam nie jest aż tak popularnym i niezastąpionym składnikiem zanęt aby o nim pisać doktorat No może nie od razu doktorat, taka krótka rozprawka była by chyba na miejscu nie wykluczam stosowania go po kilkuletnich testach Jarosławie możesz coś zdradzić odnośnie testów? Jaki wpływ na ziarno miałoby np. podgotowanie lub typowe gotowanie, próbował ktoś?
rav91 Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Nie chciałem zakladać nowego tematu, wiec pisze tutaj. Czy mozna coś zrobić z takimi czarnymi robakami Chodzi mi o takie jak białe robaki długo leżą i robią sie takie czarne i twarde, czy to wogóle sie do czegos nadaje Z góry dzieki za odpowiedz
trini Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 o to nie w temacie o sezamie, ale o robakach - na pewno to gdzieś jest ale już napiszę... tak to są kastery, można je rozgnieść i dodać do zanęty, czasem też bardzo przyjemnie biora na nie ryby
rav91 Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 trini, sorki za zły temat ale nie chciałem zakładac nowego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.