nalewator Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Bylem z wtorku na środę .Efekty marne tylko jedna osoba oprócz mnie .W nocy jedno branie na rosówkę ale pudło . Z rana brała plotka i mały jaź . Trzy większe plotki takie 25-30cm reszta maluchy. Woda dosyć wysoka ale szalu nie ma. Dojazd dobry sucho ,szlaban podniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Lutego 2017 Share Napisano 24 Lutego 2017 witam towarzystwo, nie wiem czy w dobrym temacie piszę, często jeżdżę A4 i widzę fajną wodę nysa klodzka blisko jazu nawet dzisiaj jadąc woda byla zmącona ale nie powodziowa może ktoś wędkował na tym odcinku ? podzieliłby się sugestiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 19 Marca 2017 Share Napisano 19 Marca 2017 hej, no temat raczej nie ten, bo to zupełnie inny odcinek Nysy, ale napiszę 2 słowa. Jeśli chodzi o odcinek Nysy na wysokości A4 to rzeczywiście jest dość ciekawy, ale ogólnie Nysa jest ciekawą rzeką:) Znam ten odcinek przeciętnie. Bardzo fajne miejscówki są na Nysie nieco powyżej, czyli na wysokości wsi Głębocko i w dół (właśnie w stronę A4). Dużo drzew w wodzie, dużo dołków. Odcinek fajny zwłaszcza na jesień, z drapieżników głównie szczupak i okoń. Przy samej A4 masz spiętrzenie przed jazem, więc woda stojąca/bardzo wolno płynąca. Poniżej jazu woda oczywiście szybka i cała gama rybostanu z kleniami, jaziami i brzanami na czele. Nie wiem za bardzo jak jest z dojazdem w okolice tego jazu. Z góry rzeki, czyli od strony wsi Głębocko jest wprawdzie droga przez las, ale kiedyś był tam zakaz wjazdu (ja raz wjechałem i dopiero później się zorientowałem że tam jest zakaz:)) Wydaje mi się, że można dojechać tam jakąś polną drogą z dołu rzeki. No i opcja trzecia (wypróbowana przeze mnie jako przez gościa który też często przejeżdżał ten odcinek przez A4) - stajesz na poboczu na A4 i schodzisz wprost do rzeki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Ktoś się orientuje jak wysoka woda jest , całe zalane czy da się łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Od tamy z Paczkowa Nysa była podniesiona z jakieś pół metra w tamten weekend nie wiem jak jest obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Od tamy w Kozielnie to wiem bo byłem w środę , tylko mnie ciekawi jak mocno jest ujście zalane ostatni raz byłem na ujściu w pierwszej połowie kwietnia i woda była idealna ,lechu współpracował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Byłem na nocce z piątku na sobotę .Kilka ładnych leszczy 45-55cm. Dojazd dobry sucho ale komarów jest na max ognisko plus jakiś dobry specyfik do smarowania inaczej nie ma co jechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Ktoś ma jakieś info czy leszcz się ruszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FREEQ696 Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Powoli Rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Potwierdzam i płotka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Marca 2019 Share Napisano 3 Marca 2019 Jak ktoś będzie to napiszcie jak z dojazdem dokąd da rade dojechać Panowie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Dojazd jest ok , sucho , osobówka dojedziesz do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 @Nalewator dzięki byłem już 3 razy od napisania posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 26 Kwietnia 2019 Share Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja byłem dziś i totalna bryndza nie licząc jazika 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 24 Sierpnia 2019 Share Napisano 24 Sierpnia 2019 witam czy ktoś wie co się dzieje teraz na ujściu? Jaka woda? Jakieś brania? Boleń, biała ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi