Seferiel Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Seferiel - 2x T-shirt z nadrukiem jak na polarach rozmiar XXL czarna i ciemna zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 nalewator - 1x t-shirt nadruk jak na polarach ,rozmiar XL kolor khaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2013 Share Napisano 26 Stycznia 2013 Czy zakres kolorów dla polo jest taki sam jak dla koszulek? Dostępne kolory możesz zobaczyć w linku który podałem w poście z informacjami. Uwaga! 3XL dostępne tylko w kilku kolorach! Podsumowanie w połowie zapisów- z dotychczasowych głosów wynika, że będziemy zamawiać t-shirty z nadrukami jak na polarach. O możliwość wykonania pojedynczych koszulek polo zapytam, ale sądzę że nie powinno być problemów jeżeli będą z tym samym nadrukiem co t-shirty. Aktualna lista wygląda następująco: 0. tomek1 1 szt., t-shirt, zielony, XXL 1. daniello 2 szt. ??? 2. technops 1 szt., t-shirt, khaki, L 3. Łysy 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XL 4. zając222 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, L 5. larss1 1 szt., t-shirt, khaki, XL 6. michał82 2 szt., t-shirt, khaki, XL 7. P 1 szt., t-shirt, grafitowy, L 8. rompacz 1 szt., T-shirt, khaki, L 9. sudo0007 2 szt. ??? 10. swi_r 1 szt. ??? 11. suhar 2 szt., t-shirt, zielony, M 12. lukasz7 2 szt., t-shirt, kolor ?, 1 szt. L, 1 szt. XXL 13. wasyl1968 1 szt., t-shirt, khaki, XXL 14. bumtarara 1 szt. ???? 15. Bootelg 1 szt., t-shirt, zielony, L 16. pawciobra 1 szt. ??? 17. majki 2 szt. ??? 18. sefariel 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. zielony, XXL 19. kocur 2 szt., t-shirt, czarny, XXL 20. kulawazmija 2 szt., t-shirt, grafit, XL 21. selk 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XXL 22. jacenty 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, XXL 23. draco-terra 1 szt, t-shirt, zielony, L 24. nalewator 1 szt, t-shirt, khaki, XL Kto jeszcze nie określił szczegółów proszę o uzupełnienie lub info o rezygnacji (np. PW) Lista otwarta aż do 31 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 10. swi_r 1szt. ciemna zieleń XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 17.majki1506-2 szt.t-shirt,1 szt.khaki,1 szt.grafit,rozmiar L,standart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 25. pawciobra 1 szt. t-shirt, ciemna zieleń, rozm. L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janiu Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Janiu - 1 szt., t-shirt, ciemna zieleń, L, standard (jak na polarze) Poproszę dane do przelewu na maila. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benten Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 0. tomek1 1 szt., t-shirt, zielony, XXL 1. daniello 2 szt. ??? 2. technops 1 szt., t-shirt, khaki, L 3. Łysy 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XL 4. zając222 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, L 5. larss1 1 szt., t-shirt, khaki, XL 6. michał82 2 szt., t-shirt, khaki, XL 7. P 1 szt., t-shirt, grafitowy, L 8. rompacz 1 szt., T-shirt, khaki, L 9. sudo0007 2 szt. ??? 10. swi_r 1 szt. ??? 11. suhar 2 szt., t-shirt, zielony, M 12. lukasz7 2 szt., t-shirt, kolor ?, 1 szt. L, 1 szt. XXL 13. wasyl1968 1 szt., t-shirt, khaki, XXL 14. bumtarara 1 szt. ???? 15. Bootelg 1 szt., t-shirt, zielony, L 16. pawciobra 1 szt. ??? 17. majki 2 szt. ??? 18. sefariel 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. zielony, XXL 19. kocur 2 szt., t-shirt, czarny, XXL 20. kulawazmija 2 szt., t-shirt, grafit, XL 21. selk 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XXL 22. jacenty 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, XXL 23. draco-terra 1 szt, t-shirt, zielony, L 24. nalewator 1 szt, t-shirt, khaki, XL 25. Benten 1 szt, t-shirt, grafit XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Aktualna sytuacja 0. tomek1 1 szt., t-shirt, zielony, XXL 1. daniello 2 szt. ??? 2. technops 1 szt., t-shirt, khaki, L 3. Łysy 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XL 4. zając222 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, L 5. larss1 1 szt., t-shirt, khaki, XL 6. michał82 2 szt., t-shirt, khaki, XL 7. P 1 szt., t-shirt, grafitowy, L 8. rompacz 1 szt., T-shirt, khaki, L 9. sudo0007 2 szt. ??? 10. swi_r 1 szt., t-shirt, zielony,XL 11. suhar 2 szt., t-shirt, zielony, M 12. lukasz7 2 szt., t-shirt, kolor ?, 1 szt. L, 1 szt. XXL 13. wasyl1968 1 szt., t-shirt, khaki, XXL 14. bumtarara 1 szt. ???? 15. Bootelg 1 szt., t-shirt, zielony, L 16. pawciobra 1 szt., t-shirt, zielony, L 17. majki1506 2 szt. t-shirt, 1 szt.khaki,1 szt. grafit, L 18. sefariel 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. zielony, XXL 19. kocur 2 szt., t-shirt, czarny, XXL 20. kulawazmija 2 szt., t-shirt, grafit, XL 21. selk 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XXL 22. jacenty 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, XXL 23. draco-terra 1 szt, t-shirt, zielony, L 24. nalewator 1 szt, t-shirt, khaki, XL 25. Janiu - 1 szt., t-shirt, zielony, L 26. Benten 1 szt, t-shirt, grafit XXL Kolegów daniello, sudo0007 i bumtarara- proszę o potwierdzenie wcześniejszej deklaracji zainteresowania. Jeśli nie będzie takiej informacji będę rozumiał, że rezygnujecie. To ostatnie chwile na dopisanie się do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Jak jeszcze aktualne to oczywiście dopisję się 27. tomik - 1 szt, t-shirt, zielona XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Jak jeszcze aktualne to oczywiście dopisję się Jeszcze można, jak mnie nic nie zatrzyma w pracy, to wybiorę się jutro złożyć zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Kiedy będzie info dotyczące wpłat?? Na jakie dane, jakie konto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Dziś niestety nie zdążę dopiąć tematu Z nowych informacji- istnieje możliwość domówienia niewielkiej ilości koszulek polo do t-shirtów oczywiście z tym samym nadrukiem. Zainteresownych proszę o stosowne wpisy w temacie. Finalna lista 1. tomek1 2 szt., t-shirt, 1szt. zielony 1 szt. khaki, XXL 2. technops 1 szt., t-shirt, khaki, L 3. Łysy 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XL 4. zając222 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, L 5. larss1 1 szt., t-shirt, khaki, XL 6. michał82 2 szt., t-shirt, khaki, XL 7. P 1 szt., t-shirt, grafitowy, L 8. rompacz 1 szt., T-shirt, khaki, L 9. swi_r 1 szt., t-shirt, zielony,XL 10. suhar 2 szt., t-shirt, zielony, M 11. lukasz7 2 szt., t-shirt, czarny 1 szt. L, 1 szt. XXL 12. wasyl1968 1 szt., t-shirt, khaki, XXL 13. Bootelg 1 szt., t-shirt, zielony, L 14. pawciobra 1 szt., t-shirt, zielony, L 15. majki1506 2 szt. t-shirt, 1 szt.khaki,1 szt. grafit, L 16. sefariel 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. zielony, XXL 17. kocur 2 szt., t-shirt, czarny, XXL 18. kulawamija 2 szt., t-shirt, grafit, XL 19. selk 2 szt., t-shirt, 1 szt. zielony 1 szt. khaki, XXL 20. jacenty 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, XXL 21. draco-terra 1 szt, t-shirt, zielony, L 22. nalewator 1 szt, t-shirt, khaki, XL 23. Janiu - 1 szt., t-shirt, zielony, L 24. Benten 1 szt, t-shirt, grafit XXL 25. tomik 1 szt, t-shirt, zielona, XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 http://emeraldjhk1.home.pl/nowy2012/magento/default/polo-1/m/polo-jhk-pora-200/polo-meskie-pora-200-navy.html Polo w dowolnym kolorze z tej strony? Jeśli tak jestem zainteresowany 1 XXL w kolorze turquoise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Polo w dowolnym kolorze z tej strony?Jeśli tak jestem zainteresowany 1 XXL w kolorze turquoise Dopytam jak będę na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Byłem u wykonawcy koszulek- zamówienie złożone. Pomacałem t-shirty- wyglądają moim zdaniem na solidne. Przymierzyłem XXL, bo wydała mi się trochę za mała na mnie, ale się myliłem. Khaki, wydała mi się trochę jasnawa, ale wg. pani przyjmującej zamówienie białe nadruki powinny być dobrze widoczne. http://www.owocowy.sklep.pl/k2124,odziez-wedlug-modeli-odziez-meska-koszulki-super-premium-khaki.html Koszulki polo również wyglądają bardzo fajnie. Ewentualnych chętnych proszę o zgłoszenia do jutra wieczora. Koszty całkowite tak jak pisałem na początku wyniosą: t-shirt 20 zł + wysyłka 15 zł. Łączone wysyłki (do kilku osó proszę zadeklarować w tym temacie (żeby nie było niedomówień). Numer konta do wpłat prześlę na PW. T-shirty powinny być gotowe około połowy przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Deklaruję łączoną wysyłkę i przelew: larss1 + rompacz Na pw adres podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Wysyłka łączona dla poniższych osób 4. zając222 2 szt., t-shirt, 1 szt. czarny 1 szt. khaki, L 7. P 1 szt., t-shirt, grafitowy, L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Rozumiem, że za koszulkę+wysyłkę 31.39 zł. tak jak w pierwszym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Rozumiem, że za koszulkę+wysyłkę 31.39 zł. tak jak w pierwszym poście? Pierwszy post jest z 2008 roku Koszty całkowite tak jak pisałem na początku wyniosą: t-shirt 20 zł + wysyłka 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 W takim razie drogi jak za t-shirta, ale niech stracę to chociaż będą jakieś mamony na portal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 W takim razie drogi jak za t-shirta, ale niech stracę to chociaż będą jakieś mamony na portal Kolego, nie śledzisz tematu, mieszasz fakty... Obecna akcja nie ma nic wspólnego z poprzednią sprzed 5 lat. Zorganizowałem tą akcję bo miałem chęć poświęcić trochę czasu dla kolegów z forum. Ustalona kwota ma pokryć koszty wytworzenia, opakowania i przesyłki. Zapewniam Cię, że na niej nie zarobię (raczej wprost przeciwnie). Nie mniej jeżeli mimo jasnych informacji od początku akcji chcesz zrezygnować- to po prostu powiedz. Może znajdzie się inny chętny- ewentualnie moja żona będzie miała seksowne wdzianko Z innej beczki, przypominam, że dziś do wieczora można zadeklarować chęć zakupu polo. Na tą chwilę jedynym chętnym jest Amator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Nie no, zadeklarowałam chęć zakupu więc kupie Połasiłbym się jeszcze na haczykowy polarek gdyby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Wobec braku innych chętnych do zamówienia na t-shirty dołożyłem dwie koszulki polo 1 szt. XXL turquoise dla Amatora i 1 szt. XXL royal blue dla mnie Z dzisiejszej rozmowy z wykonawcą wynika, że w poniedziałek dostanę wzór do akceptacji. Jak wszystko będzie ok. to koszulki będą gotowe we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 Ktoś z Poznania jest zainteresowany wspolną przesyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi