tomek1 Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Z dzisiejszej rozmowy z wykonawcą wynika, że w poniedziałek dostanę wzór do akceptacji. Dostałem wzory koszulek. Jak nie będzie uwag dziś do wieczora to potwierdzam wzór i idą do drukowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Zajebiste koszulki dragona mogą się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 8 Lutego 2013 Share Napisano 8 Lutego 2013 Dobrze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Na dzień dzisiejszy brakuje mi adresów od: lukasz7, wasyl1986, pawciobra, amator Przelewów od wszystkich powyżej +selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Numer konta do wpłat prześlę na PW. Ja takowego numeru nie otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Ja takowego numeru nie otrzymałem. Masz rację, wysłałem wszystkim z listy na t-shirty a o Tobie zapomniałem Masz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 czyli wysyłka kiedy bedzie tak mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Pieniądze przelane i teraz tylko czekam na koszulkę Tomasz, A będzie możliwość jakoś jeszcze w tym roku pozyskać czapkę z daszkiem lub bandamkę z logiem haczyka oraz polarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Koszulki są u mnie, właśnie wróciłem od wykonawcy Nie obiecuję na 100%, ale jak się uda to będą wysłane jutro. Brakuje mi nadal adresu od lukasz7 oraz wpłat od lukasz7, selk i amator. Tomasz,A będzie możliwość jakoś jeszcze w tym roku pozyskać czapkę z daszkiem lub bandamkę z logiem haczyka oraz polarek? Czapki już były (nie ja organizowałem), więc nie wiem czy byłoby zainteresowanie, bandamka- też nie sądzę żeby zebrała się odpowiednia ilość chętnych. Do polarów z poprzedniego źródła już nie mam dostępu a badziewia którego osobiście nie miałem w rękach nie zamierzam proponować kolegom z forum. U wykonawcy koszulek oglądałem różne polary, ale nie można ich porównać do tych haczykowych.. Poza tym wszystko jak zwykle reguluje ilość wolnego czasu. Nie wykluczam, że jeszcze kiedyś coś mi przyjdzie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Dzięki determinacji mojej małżonki (godzina na poczcie i więcej niż drugie tyle na wypisywanie adresów ) koszulki są w drodze do Was. Proszę o słowo potwierdzenia w temacie jak odbierzecie przesyłkę. Koszty wysyłki dla osób które zamówiły 1 szt. okazały się o 5 zł mniejsze niż zakładałem (chodzi o masę przesyłki). W związku z tym są dwa rozwiązania- przelew powrotny w tej kwocie lub decyzja o wpłacie na rzecz Haczyk.pl. Jeżeli ktoś z wymienionych ma nieprzymuszoną chęć przeznaczenia tej kwoty na rzecz portalu, proszę o info na pw do niedzieli wieczora. Po tej dacie robię przelewy zwrotne zgodnie z decyzją zainteresowanych. technops, s_wir, wasyl1968, bootelg, pawciobra, draco-tera, nalewator, benten, janiu, tomik, amator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 tomek1, kup sobie dużego browara za moją piątke należy Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco-terra Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 ode mnie tak kochanej żonce co się w walentynki poświęca też kup piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 Nie no, ja również tego piątaka oddaje na dobre piwko dla organizatora całej akcji. Należy się za ogarnięcie tematu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 15 Lutego 2013 Autor Share Napisano 15 Lutego 2013 pierwszy, pierwszy, swoją właśnie otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Koszulka dotarła. Bardzo fajnie wyszło. Dzięki za organizacje i sprawne załatwienie całej produkcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Też potwierdzam odbiór. wszystko bardzo dobre i ładne. dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Właśnie przyszedł listonosz jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Nie no szkoda czasu na zwracanie 5zł, także zostaw je na własne cele bądź przeznacz je na portal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Koszulki dotarły, dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco-terra Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Mam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Właśnie dotarły, wielkie podziękowania dla organizatora i oczywiście dla żony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Dotarły. Wszystko ok. Pozdrowienia dla Pomocnika Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki1506 Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 koszulki dotarły,wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Mam i ja wszystko ok. Piątaka zostaw na portal. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Dobrze słyszeć, że koszulki docierają do Was i się podobają Podziękowania żonie przekazałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi