Gucio Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Witam. tak jak w temacie gdzie moge troche pomoczyć kijka w okolicach krakowa. łowię na spina ale na splawik tez czasami. więc potrzebuje miejsca na to i na to.które łowisko moglibyście mi doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Bylo troche tematów . Polecam Wisłe , Skawinke, jakies stawy , może Raba . Jest jeszcze jedna taka żwirownia do której wstęp jest za darmo bez opłat, ale wie o niej malo wędkarzy a póki jest tam masa ryb to tylko 1 qmplowi o niej powiedzialem Kto szuka nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 Wiem kolego o jakiej zwirowni mówisz, ja tez tam wędkuje wyciagam piękne szczupaki. Ale nikt z kolegów nie mówi nic o Dłubni , a jest to przepiękna rzeka i sa miejsca co pstrągów od groma........Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 szczupak28, podaj ostatnią litere miejscowości w której się ona znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelskawina Napisano 20 Lutego 2009 Share Napisano 20 Lutego 2009 Fajnie doradzacie...nie wiem czy się przechwalacie czy jak? Ktoś pyta o poradę a jedyne na co Was stać to bawienie się w zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 Kolego Pawle z Skawiny jakby każdy tak chciał mówić gdzie są ryby i na co biorą to tych ryb by w Polskich łowiskach nie było. Do tego trzeba dojść samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Chłopaki po co te OT ?Kolega zapytał się o miejsca do połowu rybek ot co , trzymajcie się tematu. Wisła, skawinka, raba osobiście polecam wisłe. Nie chcecie się dzielić swoimi łowiskami , to nie oddzywajcie sie w temacie a jeśli chcecie sie podzielic tylko z jednym użytkownikiem forum to napiszcie mu pm a nie róbcie smaka innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 Tomku czyzbym ci narobił smaka na szczupakowe łowisko?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 31 Marca 2009 Share Napisano 31 Marca 2009 A ja sie zastanawiam cóż sie stało że nagle Małopolska zaczęła żyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Małopolska zaczeła życ ponieważ ja się zalogowałem mówiąc skromnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 No to teraz kolego zorganizuj spotkanie Małopolan z wędką w ręku to będziesz miał się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czapla Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Ja mogę polecić Gospodarstwo Rybne Dolina Będkowska koło Krakowa. Jedna z ładniejszych i najdłuższych dolin w Polsce. Dobrze zarybione, ryby ładne, można dobrze zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi