lutek Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 wszystko na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatikB87 Napisano 6 Lutego 2009 Share Napisano 6 Lutego 2009 ja często łowie tam na zawodach... rawa jest specyficzna sporo ryby... 2 lata temu miałem tam 12 kg w jednej turze... sporo leszcza i piękna płoć... polecam tyczke albo jakis delikatny zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabat69 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Witam .Odkurzę troche ten temacik. Dzieje się coś ciekawego na Tatarze? Co z sandaczem i innym drapieżnikiem? Karp,płoc leszcz są tam jeszcze te ryby ?Warto tam pojechac na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lutek Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 odświeze ten temacik tzn. czy ktoś z łowiących na tych łowiskach może coś napisać odnośnie drapieżników tam występujących oraz łowienia na spining bo jak do tej pory nikt nic sensownego w tym temacie nie napisał a nie wierzę że nikt tam nie łowił POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Może tam się nie łowi ryb bo nikt nic nie chce napisać A chętnie bym skorzystał z wody gdyż mam niedaleko nad ten zbiornik !! Ludziska uchylcie rąbka tajemnicy o tej wodzie NA co najczęściej i gdzie ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwodnik Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Odświeżę trochę temat. Może któryś z forumowiczów bywa tam i mógłby powiedzieć, jak wygląda obecnie sytuacja na zbiorniku ? Ja ostatni raz byłem tam z 10 lat temu więc info mam z deczka nieświeże, a planujemy się wybrać w najbliższym czasie - może nawet ten weekend. Interesuje mnie m.in. czy da się połowić coś w tej 'dzikiej' części, czy też już całkiem pozarastało, oraz jak wygląda kwestia pozostawienia samochodu ? Czy są jakieś dodatkowe obostrzenia w regulaminie zbiornika (w necie nie mogę nic znaleźć) oraz czy na większym można łowić z wyspy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi