DAWID Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 Witam wybieram się na studia do Białej Podlaski widziałem że plynie tam rzeka Krzna może ktoś o niej opowiedzieć podzielić się wynikamy wędkarskimi i chciałbym ogólnie wiedzieć czy w Białej Podlasce nie nudzi się wędkarzom?!!? Cytuj
marewel Napisano 31 Maja 2008 Napisano 31 Maja 2008 Popatrz na forum wedkarskiego swiata,tam jest paru specjalistów z bielej. Cytuj
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 Popatrz na forum wedkarskiego swiata,tam jest paru specjalistów z bielej. Ok dzięki za info.......... Cytuj
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 chciałbym ogólnie wiedzieć czy w Białej Podlasce nie nudzi się wędkarzom?!!? Oj nie nudzi sie KRzna to bardzo ciekawa rzeczka wiec napewno i Ty nie bedziesz sie nudził Jaką metode preferujesz ?? Cytuj
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 Jaką metode preferujesz ?? ogólnie to spinning, ale równie dobrze lubie posiedzieć na grunt na drapieżnika a jak mi sie nudzi połapać drobnice na spławik też lubie Cytuj
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 Suma raczej w Krznie nie znajdziesz:( ale co do spiningu to okon i szczupak jak najbardziej, Na spławik ładna płoc, jazia lub klenia mozna złapac Ja niedługo mam zamiar nastawic sie na klenia z gruntowka ale najpierw trzeba poszukac dobrej miejscowki bo jest duzo ziela Cytuj
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 bo jest duzo ziela no właśnie ja widziałem tą rzeke koło mostu w białej i strasznie dużo ziela, czy są miejsca nie zarośnięte i głębsze, a jak piszesz że jest szczupaczek i kleń to już jest wporzo , a są w białej jakieś stawy PZW? Cytuj
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 czy są miejsca nie zarośnięte i głębsze Jasne;) przejdz sie w okolice mostu na wysokosci ul. Brzegowej do mostu JP II i napewno znajdziesz sporo miejsca gzie mozna połowic:P a są w białej jakieś stawy PZW? W Białej nie, ale 7 km od BP jest Witulin i są tam dwa zbiorniki Terebela I(12 ha powierzchni) i Terebela II (24 ha pow.) sa ze sobą połaczone śluzami. I w Woskrzenicach jest żwirownia tez mozna połowic A jak byś chciał połowic płocie to dobre miejsce jest koło mostu w Styrzyncu to jest ok 10 km od Białej. Cytuj
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Napisano 2 Czerwca 2008 aha dzięki jak będe studiował już w białej to może mnie oprowadzisz dokładnie po miejscówkach Cytuj
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Napisano 2 Czerwca 2008 to może mnie oprowadzisz dokładnie po miejscówkach Niema problemu, z wielka checia Cytuj
FilFider Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 hej, na wstępie odmienia się: ,,Białej Podlaskiej", na przyszłość, abyś nie miał nieprzyjemności:) co do miejscówek to troche tego jest, poza Krzną wymienioną przez Ciebie, jest mała rzeczka Klukówka, koledzy tam spinninguja i wiem ze szczupaczka jest sporo. Oprócz Witulina i Styrzyńca 10km od Białej jest tez fajny zboiornik w Leśnej Podlaskiej. No i nie można oczywiscie zapomnieć o Bugu... tam miejscówek jest pełno, chociaż mocno oblegane i z wynikami bywa różnie, to jednak urok tej rzeki przycmiewa (przynajmniej wg mnie) wszystko inne:) Rzeka jest dzika, potężna. W okolicy znajdziesz tez kilka fajnych zbiornikow w okolicach Janowa Podl. (ok 20km), zbiornik Podedwórze, Żelizna i kilka innych. Generalnie nudzić się nie powinieneś Pozdrawiam Cytuj
FilFider Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 o widze, że z datą nie trafiłem...ale może komuś sie przyda... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi