DAWID Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Witam wybieram się na studia do Białej Podlaski widziałem że plynie tam rzeka Krzna może ktoś o niej opowiedzieć podzielić się wynikamy wędkarskimi i chciałbym ogólnie wiedzieć czy w Białej Podlasce nie nudzi się wędkarzom?!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Popatrz na forum wedkarskiego swiata,tam jest paru specjalistów z bielej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Popatrz na forum wedkarskiego swiata,tam jest paru specjalistów z bielej. Ok dzięki za info.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 chciałbym ogólnie wiedzieć czy w Białej Podlasce nie nudzi się wędkarzom?!!? Oj nie nudzi sie KRzna to bardzo ciekawa rzeczka wiec napewno i Ty nie bedziesz sie nudził Jaką metode preferujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 Jaką metode preferujesz ?? ogólnie to spinning, ale równie dobrze lubie posiedzieć na grunt na drapieżnika a jak mi sie nudzi połapać drobnice na spławik też lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Suma raczej w Krznie nie znajdziesz:( ale co do spiningu to okon i szczupak jak najbardziej, Na spławik ładna płoc, jazia lub klenia mozna złapac Ja niedługo mam zamiar nastawic sie na klenia z gruntowka ale najpierw trzeba poszukac dobrej miejscowki bo jest duzo ziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 bo jest duzo ziela no właśnie ja widziałem tą rzeke koło mostu w białej i strasznie dużo ziela, czy są miejsca nie zarośnięte i głębsze, a jak piszesz że jest szczupaczek i kleń to już jest wporzo , a są w białej jakieś stawy PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 czy są miejsca nie zarośnięte i głębsze Jasne;) przejdz sie w okolice mostu na wysokosci ul. Brzegowej do mostu JP II i napewno znajdziesz sporo miejsca gzie mozna połowic:P a są w białej jakieś stawy PZW? W Białej nie, ale 7 km od BP jest Witulin i są tam dwa zbiorniki Terebela I(12 ha powierzchni) i Terebela II (24 ha pow.) sa ze sobą połaczone śluzami. I w Woskrzenicach jest żwirownia tez mozna połowic A jak byś chciał połowic płocie to dobre miejsce jest koło mostu w Styrzyncu to jest ok 10 km od Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2008 aha dzięki jak będe studiował już w białej to może mnie oprowadzisz dokładnie po miejscówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 to może mnie oprowadzisz dokładnie po miejscówkach Niema problemu, z wielka checia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilFider Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 hej, na wstępie odmienia się: ,,Białej Podlaskiej", na przyszłość, abyś nie miał nieprzyjemności:) co do miejscówek to troche tego jest, poza Krzną wymienioną przez Ciebie, jest mała rzeczka Klukówka, koledzy tam spinninguja i wiem ze szczupaczka jest sporo. Oprócz Witulina i Styrzyńca 10km od Białej jest tez fajny zboiornik w Leśnej Podlaskiej. No i nie można oczywiscie zapomnieć o Bugu... tam miejscówek jest pełno, chociaż mocno oblegane i z wynikami bywa różnie, to jednak urok tej rzeki przycmiewa (przynajmniej wg mnie) wszystko inne:) Rzeka jest dzika, potężna. W okolicy znajdziesz tez kilka fajnych zbiornikow w okolicach Janowa Podl. (ok 20km), zbiornik Podedwórze, Żelizna i kilka innych. Generalnie nudzić się nie powinieneś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilFider Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 o widze, że z datą nie trafiłem...ale może komuś sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi