meme174 Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Ma ktos moze plany batymetryczne tego jeziorka jak cos to pisac Bylem nad nim podczas bozego Ciala 100 km od Bialegostoku jedziemy na rajgrod i 500 metrow przed nim skrecamy w prawo Jezioro wedlug mnie jest piekne i zyzne bez problemy wyciagnelem 3 szczupaki kazdy okolo 3 kg w ciagu 4 godz wedlug mnie to dobry wynik :] Jezioro nie nalezy do pzw i nalezy wplacac sklade w wysoosci 12 zl na dzien .. a 3 dni chyba kosztuja 30 ;p jak dobrze pamietam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerrit Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 niestety tam dzierżawca już wszystko wymordował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 7 Października 2014 Share Napisano 7 Października 2014 W ostatnich laatach jezior się odradza a woda to naprawdę piękna. Jest sporo szczupaka takiego 50-70cm, ale trafiają się też sztuki około 90cm. Są okonie i to całkiem spore 30-35cm. Nie jest źle, choć prawdą jest, że dzierżawca to typ zachłanny, który w pierwszych latach umowy przetrzebił tą wodę dokładnie. Jakby ktoś chciał jakieś szczegółowe informacje co do tej wody to chętnie pomogę. Jest to jezioro nad, którym się wychowałem i nadal dość często tam łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Wieslaw666, A jak wyglada sprawa Rajgrodzkiego obok? Wybieram sie tam na wczasy latem i zastanawiam sie czy łowić na Rajgrodzkim czy Dreństwo? Nie ukrywam, ze mam upatrzony osrodek nad Rajgrodzkim i na Dreństwo musiałbym dojeżdzac autem i nie wiem czy warto. Na obydwa raczej nie bede wykupował pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi