Gość luzak1 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 lipa jak zwykle nad tym jeziorkiem. 1krasnopiura 2plocie 2krapie. Zasiadka od soboty rano do niedzieli ok 9 rano. Splawiki staly jak zaczarowane. Coraz bardziej sie zniechecam do tego zbiornika. Jest tak od kilku lat jak tam pojade. Nie zalezy mi na braniu ryb do domu ale niema z czym zrobic sobie zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luzak1 Napisano 16 Czerwca 2013 Share Napisano 16 Czerwca 2013 przestaje wierzyc w te ogromne ryby z tego zbiornika. Chyba ze zobacze to udokumentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Jutro robie nocke nad jeziorkiem, może uda sie capnąć któregoś z tych nieuchwytnych potworków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertoo Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Witam Koledzy/Koleżanki Jak tam sytuacja na Jeziorku??Mocna pokrywa lodowa??Wszelkie niusy mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Lód juz pewnie zszedł, choć głowy sobie uciąć nie dam ( nie byłem ostatnio ). U nas pewnikiem zawody niedługo, więc zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Witam kolegów Jak tam sytuacja nad jeziorkiem ktoś już wędkował ? Jakieś wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak1979 Napisano 17 Lipca 2014 Share Napisano 17 Lipca 2014 Ponawiam pytanie Ktoś już wędkował nad tym jeziorkiem Są jakieś wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 19 Lipca 2014 Share Napisano 19 Lipca 2014 Ktoś tam wędkował i wyniki też były . Najlepiej samemu zamoczyć kije i sprawdzić co w wodzie chlupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak1979 Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Masz racje Najlepiej samemu się przekonać tylko ze odstrasza mnie ta dzicz co przyjeżdża nad jeziorko imprezować Może wybiorę się tak pod koniec lata jak zrobi się troszkę chłodniej to i tego bydła nie będzie na wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Naj mniej oblegany jest południowo - wschodni brzeg (od strony Wisły i ul. Armii Poznań). Tak więc można spróbować podłubać. Ewentualnie w nocy masz jeziorko tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszkaron Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Witam, które jeziorko na pickera i spławik polecacie na początek, Kiełpińskie, czy Dziekanowskie ? Może w przyszłym roku podjadę rowerkiem z Białołęki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 15 Listopada 2014 Share Napisano 15 Listopada 2014 Obydwa będą odpowiednie, polecam je odwiedzić i samemu zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak11 Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Witam kolegów w nowym sezonie Jak sytuacja na jeziorku ? Ktoś odnotował jakiś sukces ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 Witam. Ja w tym roku ostro trenuję Dziekanowskie okonie. Jak rzucę i krzyknę ,,aport" to gonią, tylko z powrotem w zębach nie chcą przynosić . Na kiełpinie bez zmian. Z ciekawostek, kolega niedawno złowił złotą rybkę, skromne 41cm. Pływa dalej i uwaga, spełnia życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzak1979 Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Witam. Koledzy mam pytanie. Nie byłem na tym łowisku od paru lat. Czy na jeziorku można wędkować mając opłaconą kartę w PZW czy trzeba wnieść jakąś dodatkową opłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertoo Napisano 29 Maja 2017 Autor Share Napisano 29 Maja 2017 witam Czy był Ktoś z szanownych forumowiczów na tym łowisku ostatnio?? Czy woda żyje?? Wszelkie informacje bardzo będą przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi