Wito Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 Ja wspólnie z szotornikiem proponujemy wspólny wypad na ryby Osoby z okolic trójmiasta oraz Kartuz (nie tylko dalej też) niech zapisują sie na liste mówią termin i dobre łowisko komercyjne bo nie posiada kilka osób karty PZW Lista: 1. Wito (proponuje 5/6 lipiec ) 2.przem1978 (spinning - szczupły) czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przem1978 Napisano 3 Czerwca 2008 Share Napisano 3 Czerwca 2008 wstepnie też sie piszę... ale spinning szczupakowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 Widzę że kolega szotornik się nie wpisuje to chyba nie chce tego zlotu . Jeszcze sie dowiem dokładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość przem1978 Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 ja jutro o godz. 5.00 bede na jez. Osuszyno - brodzący w woderach to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 witam nie mialem czasu szybciej ale jestem za tylkoe gdzie proponujecie koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 15 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2008 To tak jezioro zostało wybrane Osuszyno. 1. Witek 2. Tata Witka 3.Przemek 4.Paweł 5.Zona Pawła 6.Szwagier Pawła Pozostał tylko termin do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety mam popsuty komputer więc pisze z innego Termin 6 lipiec(jeszcze nie wiadomo bo Przemkowi może wypaść wyjazd do Niemiec jezioro Osuszyno . Proponuję zbiórkę o godz. 5:00. 1.Witek 2.Tata Witka 3.Przemek 4.Kolega Przemka (karpiarz on łapie z brzegu) 5.Paweł 6.Szwagier Pawła Składy na łódki 1 Witek + Ojciec 2 Paweł i Szwagier 3 Przemek (sam) Preferowane metody:spinning , spławik , żywiec Propozycja moja jest taka żeby pływać jak najbliżej siebie żeby można sie wymieniać się doświadczeniami To chyba wszystko zapraszam do tematu i akceptować lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoniarz Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Gdyby ktos mial ochote na jakis wypad zima polowic spod lodu to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siedem Napisano 28 Maja 2009 Share Napisano 28 Maja 2009 Zapraszam na wspólne wypady nocki też jestem z Wejherowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ECO400 Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Panowie ja od 1 do 8 sierpnia jestem w Rewalu na rybkach. Łowię z gruntu na plaży. Gdyby ktoś miał ochotę razem powędkować to zapraszam. Kontakt na PW. Codziennie sprawdzam pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wcizmowski Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 hej, znów... nie widzę gdzie mogę zaproponować wspólne wedkowanie, oświeccie mnie. Już przeniosłem temat w pomorskie, jak nie widzisz to odpalaj sobie opcje szukaj Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 http://www.haczyk.pl/forum/viewforum.php?f=44 Wybierz sobie województwo, w każdym, albo prawie każdym jest umawialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Coś kiepsko wygląda to umawianie się na wspólny wypad na rybki. Sezon za pasem, może warto nad tym pomyśleć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość aikon7 Napisano 16 Sierpnia 2012 Share Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam, Chętnie wybiorę się z kimś na ryby. Jestem z pogranicza Sopotu i Gdyni, dysponuje własnym samochodem. Nie znam tutejszych łowisk, gdyż zazwyczaj łowie urlopując u rodziny. Kilka razy byłem na prywatnym jez. w Gdańsku-Osowie i jak ktoś chce to mogę wybrać się tam ponownie. Ostatnimi czasy wędkuje na żywca, choć nie obce są mi też inne metody. Czekam na propozycje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagePro Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Witam. Planuję wypad na Żarnowiec, najlepiej na 2 dni między 11-25 września. Przyjeżdżam do Polski na urlop i chętnie bym odwiedził moje ulubione łowisko. Planuję wypożyczyć łódkę wraz z silnikiem( jestem w trakcie poszukiwania najtańszej opcji). Jezioro znam dobrze i wiem gdzie można pospiningować i gdzie potrolować. W towarzystwie zawsze raźniej więc jeżeli ktoś chciałby się przyłączyć to byłoby bardzo miło.Planuję 2 noclegi i 2 pełne dni łowienia metodami spinning, casting, trolling. kraja72@wp.pl, +4792532012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcel76@op.pl Napisano 30 Lipca 2015 Share Napisano 30 Lipca 2015 aikon7, byłbym zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi