feeder2010 Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Z tego co wiem,to odłowy miały na celu zarybienie stawów na Bartnikach i niby się nie odbyło bo niby duża fala była.Prawda jest taka że duża część mieszkańców Kamieńca cieszyła się z ryb na święta właśnie z tych odłowów.Rodziny zarządu koła i znajomi na pewno się napaśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Jak to miło że na oficjalnej stronie PZW Wałbrzych była informacja o odłowach. Achaaa pewnie dlatego nie było żeby nikt nie wiedział, tylko od kogoś coś tam wiadomo że było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Calu Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 No tak, właśnie coś podobnego o uszy mi się obiło.... tak pomyślałem, że plotki (nie płotki) jakieś... że niby na pilce jakiś leszcz trafił a sandacz niestety nie dotarł bo go mróz zaskoczył... ale ten w zamrażalnikach lodówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpalis Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Właśnie o uszy mi się co nieco obiło i nie wiem jak inni ale chciał bym jakichś wyjaśnień! Na przykład tak odłowiliśmy, tak zabraliśmy ryby do domu, ale czemuś to służyło... jeśli tak to pytam też czemu? Panowie bądźcie mężczyznami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 31 Grudnia 2014 Share Napisano 31 Grudnia 2014 A wędkarze opłacający składki dziwią się, że na Topoli jest coraz większa nędza. To tylko tak może być w Polsce. Wiecie może czy złapano truciciela Nysy kłodzkiej? Wkońcu ta zatruta rzeka wpada do Topoli. "Kontrolowane" odłowy ryb, zatruwanie rzeki, za co my płacimy, a raczej na czyje pensje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 http://zabkowice.express-miejski.pl/wiadomosc/18459,wedkarze-lowia-mimo-zakazu-przyczyna-sniecia-ryb-nadal-nieznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymek Napisano 1 Stycznia 2015 Share Napisano 1 Stycznia 2015 http://zabkowice.express-miejski.pl/wiadomosc/19469,sprawca-zatrucia-ryb-nie-zostal-wykryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 po odłowach doszli do wniosku że jednak 3/4 sieci zapchał boleń i sum a reszty ryb nie widać. Uchwała 3/2015 (z dn. 07.01.2015 r.) § 1 - Znosi się limit połowu oraz okres ochronny dla bolenia Aspius aspius na zbiornikach zaporowych Topola i Kozielno wchodzących w skład III.2. Obwodu rybackiego rzeki Nysa Kłodzka nr 2. § 2 - Znosi się limit połowu dla suma Silurus glanis na zbiornikach zaporowych Topola i Kozielno wchodzących w skład III.2. Obwodu rybackiego rzeki Nysa Kłodzka nr 2 oraz na zbiorniku Witoszówka II wchodzącym w skład IV.2. Obwodu rybackiego rzeki Bystrzyca nr 2. § 3 - Uchwała obowiązuje od dnia 7 stycznia 2015 roku do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 No robią nas w konia w majestacie prawa, to skandal. Teraz żeby wędkować z ich prawem w swoim kole muszę zapłacić 230 zł. Ale co ja złowię w w 2015 roku? Raczej dokarmię te niedobitki co pozostały w wodzie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Siemka widzieliście głowna strone PZW Wałbrzych ? Fajnie że pokazują zarybienia i poświecenie ludzi którzy się tym zajmują ale dlaczego nie są podane nazwy łowisk gdzie te ryby wpuszczono tylko ilości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 14 Stycznia 2015 Share Napisano 14 Stycznia 2015 Fajny wpis, ganią mięsiarstwo i zachęcają do wypuszczania ryb. Może i dobrze że nie ujawniają kiedy będą zarybienia, bo była by masakra pokroju tej ze Ścinawki 2 lata temu. Jak w hasłach z supermarketu "rzucili pstrąga !!! .... hura.....i po pstrągu.. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Koledzy jak sytuacja na garbatym i od strony błotnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Teraz pewnie płynie straszne kakao na 2 tyg mozna zapomniec o czymkolwiek tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekmo Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Witam. Czy na Topoli leszcz już sie wytarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Wyspiańsk Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Zbliża się otwarcie sezonu sandaczowego więc żeby ktoś nie zapłacił kary przypominam że sandacza wolno łowić od 31maja(niedziela) tylko i wyłącznie z brzegu, a z łodzi od 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Spoko wszyscy już sobie w robocie pobrali na żądanie na 1 czerwca hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potokowiec Napisano 23 Maja 2015 Share Napisano 23 Maja 2015 Hejka koledzy jak tam sprawa na topoli bierze gdzieś rybka nie tylko na garbatym ?? chodzi mi dokładniej o taśmy i błotnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 na Topoli ostatnio nawet bez pyknięcia z gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Ktoś jutro wybiera się na zębatego może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 bez brania ale 2 ryby widziałem ! Piękna postawa gościa z pontonu co złowił chyba 80tke i wypuścił. Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 Chyba na długi weekend nad Topolą, będzie się można tylko opalać ,skoro rybki nie chcą jeść,albo jechać na pstrąga na Ścinawkę,jak mój kolega profesjonalista Bartek Jednak ponownie zasiądę i będę miał nadzieję ,że a jednak coś się zdarzy.Dam znać i życzę wszystkim połownego długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 dziś 7godzin na koszyczek ponownie bez ani jednego brania od strony betonówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz J. Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Czy ktoś coś łowi ostatnio na Topoli?,czy tylko mi tak się nie bardzo udaje z tymi rybkami?Dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom92 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Ja łowię zaraz obok topoli na bartnikach i w tym roku zero chodzby oznak żerowania ryb nie mówiąc już o braniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 kogo ostatnio nie spotkam to mowi ze Topola to taki specyficzny zbiornik ze na 10 wyjazdow 1 cos połowi itp. Poprostu tam jest malutko ryby widac to plywajac z echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi