Zipacna Napisano 30 Czerwca 2008 Napisano 30 Czerwca 2008 Oto on: Jest taki zalew w Chodlu, jedzie się do niego ulicą Leśną (jadąc z Chodla do Poniatowej trzeba za szkołą skręcić w lewo). Byłem tam tylko rekreacyjnie. Jak wygląda sprawa z rybkami? Wie ktoś? [ Komentarz dodany przez: sinus: 03-08-08, 22:28 ] jedno ze zdjęć zostało usunięte jako niezgodne z regulaminem.
konktenbit Napisano 5 Lipca 2008 Napisano 5 Lipca 2008 Temat już kilka dni jest nikt nie pisze.... Wiedzy dużej nie mam, byłem tam na rybach tylko dwa razy (spining) i mam kolegę, który w tamtym roku dużo jeździł. Ja na tym nazwijmy to głównym zbiornku nie złapałem nic. Dwa małe szczupaczki padły na bajorkach, które widać na drugim zdjęciu za groblą i to by było na tyle. Kolega chwalił się kilkoma szczupakami. Miał ciekawą taktykę. Łapał wchodząc do wody ile się dało z "plaży". Szczupaki po 50-60cm. Jednego nie wyciągną... Jak opowiadał jego (szczupaka) wielkość nie pozwoliła. Przynęta wahadłówka. Z Poniatowej jeździli sporo ale rok czy dwa temu i głównie spławik-grunt. Jak jest w tym roku nie wiem. Byłem też popatrzeć w zimie, to na lodzie siedziało sporo ludzi. Zajmowali miejsca przy brzegu przeciwległym do plaży i na prawo od niej ( jak by tam było najgłębiej albo co ). PS Skąd to drugie zdjęcie? Własne z lotu ptaka czy w sieci gdzieś znalezione?
Zipacna Napisano 11 Lipca 2008 Autor Napisano 11 Lipca 2008 Skąd to drugie zdjęcie? Własne z lotu ptaka czy w sieci gdzieś znalezione? Zrobione z nadajnika GSM w Chodlu, chyba...znalezione gdzieś na necie.
sinus Napisano 11 Lipca 2008 Napisano 11 Lipca 2008 Zrobione z nadajnika GSM w Chodlu, chyba...znalezione gdzieś na necie to poprosiłbym o podanie źródła - ktoś z moderatorów uzupełni to w poście, w innym wypadku zdjęcie zostanie usunięte jako niezgodne z regulaminem wstawiania zdjęć...
wojto Napisano 19 Lipca 2008 Napisano 19 Lipca 2008 slyszalem ze ten zbiornik to straszne szambo ale nie wiem ile w tym prawdy... ponoc jest tam sporo malych karpi, wiekszych ploci itp.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.