Kubiak Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Więc jak zdrapek Co powiesz po sezonie u używania tej żyłeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Zdrapek czekamy na opinię Jak się ma Daiwa Infinity do TB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Postaram się do końca następnego tygodnia umieścić odpowiednią informację na temat tej żyłki w dziale testy, ale co mogę powiedzieć w telegraficznym skrócie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 No to czkamy na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Moze ktos uzywa lub zna opine o tej zylce?Musze przyznac ze ma ciekawe parametry.--Żyłka AWA-SHIMA ION POWER CAMO QUATTRO 300M/600M-- http://www.100per.pl/x_C_I__P_28420949.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Żyłka bardzo chwalona,ale chyba niedostępna .Jak uda się skontaktować ze sklepem to zapytaj czy jest dostępna,bo słyszałem,że nie ma jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 diaflex, w tym sklepie co dalem link widac ze jest dostepna,ale z kad taka opinie zasiegles ze jest dobra ? interesuje mnie tez czy jest miekka czy raczej sztywnawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 diaflex, w tym sklepie co dalem link widac ze jest dostepna,ale z kad taka opinie zasiegles ze jest dobra ? interesuje mnie tez czy jest miekka czy raczej sztywnawa? Poczytaj o tym tu: http://www.pfwk.pl/forum/viewtopic.php?t=305 ,również o dostępności,pisałem abyś się skontaktował,bo oferta może być nieaktualna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 diaflex, dzieki za tego linka juz wszystko wiadome.Jutro sprubuje sie dodzwonic sie do sklepu i jesli bedzie dostepna to zamawiam 0354-600m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Dzisiaj probowalem sie dodzwonic i pisalem emaile do tego sklepu jw.podalem link, ale chyba nie sa zaineresowani gdyz nikt nie podnosi telef.ani nie odpowiada na emaile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Miro1956, ciężko będzie ci znaleźć tą żyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 maniek, masz racje chyba bedzie problem ale jak nie Awa to bedzie Shimano Technium 0,35mm ID: TECMB823-35 Cena: 159.00 zł * średnica: 0,35mm; * wytrzymałość: 13,25kg; * kolor żyłki: czarny * szpula: 823m; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Technium jest ok, tylko sztywna jest, więc musisz uważać na węzłach. Ponoć jak się stosuje dobre wężły to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 dudi, do poczatku sezonu jest jeszcze sporo czasu tak ze nie bede sie podpalal a co do shimano to na ten czs ni ma chyba lepszej zylki sa to opinie nie tylko z roznych forum,A co do wezlow to dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Wiesz każdy ma inne potrzeby : Ja wole miękką bo na węzłach jest lepsza a liniowo nie ma wielkiej różnicy, ma lepsze właściwości rzutowe. A jak coś sztywnego to plecionka i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Nie zakładajac nowego tematu chciałem spytać jaką żyłke polecacie na splawik ? Myślałem o takiej 0,20 bo na łowisku trafiaja sie 3-4kg karpiki i czy jakas firma wypuszcza szpule po 200m zyłki ?? Ponieważ mam bardzo głebokie szpule kolowrotka 0.25-200m itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 AnteoZamboni, ja przez dluzszy czas uzywalem strofta jest dobra ale ma dwie wady 1 to matowieje i ma tendencje do skrecania sie ale jest mocna i tez na wezlach bardziej wytrzymala od innych.Od 2 lat urzywam trabucco match i przyznam ze jest to bardzo dobra zylka,zaleta jest ze jest miekka i dosc wytrzymala-szpula po 150m.Moge polecic .Co do grubosci to wazna rzecz jest na jakiego kijka lapiesz tz. dlugosc i LB.Dla przykladu dodam ze ja mam 2 wedki match 4.20 -5-25LB i na kolowrotkach max 0.18. nie urzywam przyponow i bez problemu jak sie trafi karpik do 5 kg laduje w podbieraku Co do szpul 200m to jeszcze nie spotkalem ale jak cos to zostaw podklad ze starej zylki i problem rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Własnie moj "problem" polega na tym ze moje kije to tele 4,20m do 20g wyrzutu jeden a drugi 3,60 do 60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 AnteoZamboni, nie widze problemu do tej dluzszej nawin 0.18 a do 360cm 0.20-0.22,bedzie ok,oczywiscie mam na mysli o wedkowaniu na splawik.czego nie nadmieniles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Tak tez właśnie myślałem, wkoncu ten sezon bedzie moim debiutanckim bo 3 lata lowilem na stawie "sekcyjnym" i jakos nie wiele radochy mi to dawalo ciagle te same miejce jedna skuteczna przyneta i wiele wiele ograniczeń co do stosowanych przynet sorka za off top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 miro1956 znalazłem tę AWA-SHIMĘ,którą chcesz kupić na ebayu pl. Cena za 600m. trochę ponad 50 zł. http://cgi.ebay.pl/ION-POWER-NEW-CAMO-LINE-by-AWA-SHIMA-35-1lb-0-32mm_W0QQitemZ350214710579QQihZ022QQcategoryZ117101QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26ps%3D6 .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Dzieki diaflex, ale nie kupowalem jeszcze na ebayu i wyobrazam sobie ze za tak drobna rzecz musial bym za wysylke zaplacic z 50 zl min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Dzieki diaflex, ale nie kupowalem jeszcze na ebayu i wyobrazam sobie ze za tak drobna rzecz musial bym za wysylke zaplacic z 50 zl min. Też tak myślałem,ale dziś kupiłem w Anglii plecionki i za wysyłkę jest taniej jak u nas(2.14funta).O ceny wysyłki trzeba zapytać .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 diaflex, a orientujesz sie jakie sa opcje zaplaty za towar na ebayu i czy trzeba miec konto walutowe czy tez inne banki banki robia przeliczniki? Pytam z ciekawosci bo zalozylem juz konto na ebayu i w przyszlosci moze skorzystam A teraz ta zylke kupuje mi brachol mieszkajacy na stale we Francji,oczywiscie na ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 1 Lutego 2010 Share Napisano 1 Lutego 2010 Miro,też dopiero pierwszy raz kupiłem,wczoraj założyłem konto na PP.,tu masz wszystkie informacje https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=_logout i tu http://pages.ebay.pl/paypal/protection.html?mpch=ads Pozdrawiam. Ps.jak kliknąłem płatność paypal,to system sam przeliczył zł. na funty i potrąci z mojej karty kredytowej.Musisz się do takiej płatności zarejestrować na paypal (powyżej objaśnienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi