Supersobi Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Do których szczecińskich kół wędkarskich należycie ?? (Można by tu napisać parę słów o swoim kole wędkarskim.. np.czy prężnie działa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 17 Lipca 2008 Autor Share Napisano 17 Lipca 2008 Ja jestem w kole "Troć" Bardzo fajny prezes, ale nic się tam nie dzieje, jeżeli chodzi o wspólne wypady i organizowanie "imprez wędkarskich" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 Ja w kole "Bulaj" i też cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 A ja musiałem w opłatach sprawdzić Świadomie nie należę do żadnego a z opłat wynika że do "Big Fish" i nie mam pojęcia co tam się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Kurna , ja też jestem w ,, Troci ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Ja w zeszłym roku w Troci a w tym w Kiełbiku. Jeżeli mam być szczery to z tego co słyszałem w Big coś tam, coś tam tak naprawde coś sie dzieje - mają swoją stronke, fajne imprezy sobie organizują itp. Jeśli chodzi o Troć i Kiełbik - kapa totalna (oczywiście wg. mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 W Policach mają fajne koła, podobno też coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Zauważyłem że wiele kół traktuje wędkarzy jako statystyki i źródło utrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Ja w Kiełbiku, ale to czysty przypadek, tak w tym roku wypadło gdy kupowałem zezwolenie (U Prezesa na Turzynie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 ja też w Kiełbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 A może załozymy swoje koło artech na szefa a my z sobim będziemy przechlewać składkowe pieniądze na spotkaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 "Sale obrad" (u Kocura) też juz mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Eeeee, ja chcę być skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Załóżcie koło haczyk.pl oddział w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 będziemy przechlewać składkowe pieniądze oj kocur, mówi się upłynniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 jak zwał tak zwał byle w gardła nasze Załóżcie koło haczyk.pl oddział w Szczecinie a może lepiej ogólnopolskie koło z oddziałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 kiełbik u prezesa...ale tylko tyle wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 11 Lipca 2009 Share Napisano 11 Lipca 2009 Sumik Police no organizują zawody ale jeszcze na żadnych nie byłem jestem świeży bo dopiero rok jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Ja należę do Big Fish-a. Czy coś się dzieje w nim? nie mam pojęcia, jestem w nim z przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Z tego co wiem dzieje się tam najwięcej. Zerknij na ich stronę. http://www.zpw.pl/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Zezwolenia na ten rok kupowałem na Turzynie u Prezesa, ale teraz nie ma już Turzynu, hehe, czy ktoś może zatem polecić miejsce gdzie szybko i sprawnie można zrobić opłaty na następny rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 A Turzyn nie został w całości został przeniesiony na parking 500m dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2009 Zezwolenia na ten rok kupowałem na Turzynie u Prezesa, ale teraz nie ma już Turzynu Jacek zapytaj młodego tzn Pepe'go... Prezes to jego ulubiony przyjaciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Nie muszę kupować u Prezesa - musiałbym zostawić auto nie wiadomo gdzie i drałować potem na dawny parking Turzynu, gdzie nawet nie wiem w którym miejscu Prezes ma teraz sklep, o ile w ogóle ma. Pytałem, gdzie Wy kupujecie zezwolenia. Najważniejsze dla mnie to możliwość zaparkowania i sprawna, miła obsługa (dlatego na przykład nie bywam już w ogóle w sklepie na Krzywoustego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 (dlatego na przykład nie bywam już w ogóle w sklepie na Krzywoustego) no tak, lepiej wpaść z pieniędzmi, przepraszam nie mogłem się powstrzymać ta dwuznaczność była planowana ? czy tylko ja mam taki skrzywiony umysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi